IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS : #28


  1. Čistaja Ļinija Ķermeņa skrubis "Fitosalons" / Foršs skrubis, patika. Dabīgs aromāts, pietiekami asas skrubējošās daļiņas. Limitētā sērija, tāpēc nezinu, vai vēl ir pieejams, bet iesaku pievērst uzmanību firmas produkcijai, var atrast daudz ko vērtīgu par zemu cenu. Pirku Multiluksā.
  2. Garnier SkinActive Honey Mask atjaunojoša maska sausai un ļoti sausai ādai / Iepriekš izmēģināju visas šīs sērijas maskas, kas pieejamas veikalos Drogas, izņemot šo, jo baidījos, ka man nepatiks medus smarža, izrādās, ka maska vispār nesmaržo pēc medus, bet kā Garnier divfāžu micelārais. Jātur 10min, jāiemasē ādā vai pārpalikums jānoņem ar vates plāksnīti/salveti, iespējams tieši tāpēc manai ādai maska nepatika un sametās vairākas pumpas.. 
  3. Dove Mineral touch antiperspirants* / Dove antiperspiranti visos veidos un aromātos mūsmājās ir pierasta lieta. Zīmuļtipa versija lietojas lēnāk, tāpēc parādās plauktos retāk. Šis aromāts nav slikts, bet citi man patīk labāk. 
  4. SPLAT express oral care foam / Šis varētu būt ētrs lietošanai tiem, kuri daudz ceļo. Ikdienas lietošanai nav tās cenas vērts. Tāda sajūta, ka skaloju muti vienkārši ar ūdens, mutes skalojamā un zobu pastas maisījumu :D
  5. Spodrība "Seal" barojošs roku aizsargkrēms "Smilts ērkšķis"/ Klasika, kuru, ja godīgi, nekad nebiju mēģinājusi. Paķēru veikalā kā vienu no vislētākajiem krēmiem, tad, kad rokas bija maksimāli sausas, bet savu krēmu biju aizmirsusi mājās. Bija ok, tikai es nez kāpēc biju iedomājusies, ka tas ir "treknāks", man prasās kaut ko barojošāku. Tūbiņa arī nav no tiem ērtākajiem/drošākajiem iepakojumiem.
  6. Domašnij Doktor eliksīrs mutes dobuma skalošanai "Kompleksā iedarbība"/ Šis bija foršs. Intresanta, patīkama garša. Jāskalo mute ~2 minūtes. Šķiet, ka bija arī kāds efekts saistībā ar mutes dobuma veselību. Ja interesē, pieejams Multilukss veikalos. 
  7. MADARA Detox Blackberry White Clay sejas ziepes / Sejai nederēja galīgi, sūklīšu mazgāšanai gan :D 
  8. NYX Retracable Lip Liner "Nude Pink"* / Šo saņēmu kādā no PR paciņām, tāpēc tonis bija tāds, kādu pati nekad nebūtu pirkusi. Tomēr izlietoju gan zem tumšāka toņa lūpukrāsas kā bāzi, gan vienu pašu kā lūpu krāsu, jo zīmuļa formula to mierīgi atļauj. Beigās izskrūvējamā zīmuļa atlikums vienkārši nolūza un bija laiks atvadīties. :/
  9. Catrice Liquid Camouflage konsīleris  005 tonis / Neiznīcināma vērtība manā kosmētikas maciņā, kaut arī tas nav tik fantastisks, kā to visi slavē. Tas vienkārši ir ok un nekas labāks nav atrasts par tādu pašu cenu, tāpēc tas atkal un atkal atgriežas manos kosmētikas krājumos. 
  10. Catrice 24h Made to stay tonālais līdzeklis / 18h (kantainā pudelītē) man patīk daudz labāk, bet arī šim nav ne vainas. Catrice tonālo gaišākie toņi man vienmēr bijuši par tumšu, bet labi, ka tagad pieejami pilieni, lai padarītu jebkuru tonālo gaišāku. 
Šoreiz kaut kā tā. Iztukšoto trauciņu raksti tagad būs bieži, jo aktīvi lietoju kopjošās kosmētikas krājumus un mazāk pērku jaunus produktus. Cenšos atlikt noteiktu summu katru nedēļu, lai iekrātu un vēlāk iegādātos dažus dārgus produktus, kurus jau sen vēlos. Līdz tam gan jāatbrīvojās no iekrātajiem kosmētikas kalniem, tad dāvana sev būs patīkamāka. :)




1 komentārs

  1. Paldies, ka raksti ari par Multilukss produktiem, pateicoties tev esmu atradusi daudz letas un labas lietinas!

    AtbildētDzēst