TESTS : iWhite balinoša zobu pasta un zobu suka

Pirms mēneša saņēmu no iWhite pārstāvjiem komplektu zobu balināšanai mājas apstākļos. Tā, kā esmu kafijas un sarkanvīna cienītāja, reizēm arī smēķēju, tad mani ieinteresēja šie produkti. Manu zobu dabīgais tonis ir viegli iedzeltens un skaidrs, ka bez profesionālas un dārgas balināšanas klīnikā, sniegbaltu smaidu neiegūt. Mans mērķis bija atgūt pēc iespējas gaišāku zobu toni - tuvu savam zobu dabīgajam tonim. Vai man tas izdevās? Lasi tālāk. 


iWhite balinoša zobu pasta

Šī zobu pasta ar trīskāršu baltinošu iedarbību atjauo dabisko zobu baltumu un rūpējās par zobiem visa gada garumā. Aktīvās vielas piešķir tūlītēju redzamo baltinošu efektu un pasargā zobus no jauna aplikuma veidošanas. Zobu pastas sastāvā ir fluorīds, kas stiprina un remineralizē zobus.

iWhite balinoša zobu suka


iWhite balinoša zobu suka ir izgatavota no speciāliem aplikumu nomācošiem un pūlējošiem sariņiem, kas palīdz novērst virsmas aplikumu un kā rezultātā - balināt zobus. Zobu sukas inovatīvie balinošie sariņi satur mikro-pūlēšanas daļiņas, kas maigi noņem dentālo aplikumu, nodrošinot labāku tīrīšanu un atjaunojot dabīgu zobu baltumu.
Tam papildus, iWhite zobu sukas balinošie sariņi ir noapaļoti, kas nozīmē, ka tie var notīrīt un balināt zobus bez zobu emaljas skrāpēšanas vai bojājot smaganu audus.
Zobu pasta ir veidota ar ergonomisku rokturi, kas uzlabo precizitāti un komfortu zobu tīrīšanas procesā, kā arī ar mazu galviņu ļauj viegli sasniegt starpzobu zobus.

Sākumā lietoju šo duetu gan no rīta, gan vakarā, šobrīd tikai vakaros. Jau pirmajā zobu tīrīšanas reizē jutu, cik ļoti labi tiek notīrīti zobi, atcerējos dienu, kad man tika noņemtas breketes un nopulēti zobi, visu vakaru ar mēli braukāju gan gludajiem zobiņiem. Pēc šiem produktiem sajūtas ir līdzīgas. Pirmos rezultātus toņa izmaiņās redzēju pēc ~2 nedēļām un šobrīd mani zobi ir gandrīz dabīgajā tonī, tādi, kādus es tos atceros pirms kafijas un vīna litriem. Ar  dažiem tumšākiem plankumiem pasta netiek galā, tāpēc vēlos izmēģināt arī šo pastu. Pastai ir patīkama, atvēsinoša garša, kas nav pārāk stipra. 
Zobu suka ar pulējošiem sariņiem man bija jaunums, ļoti labs papildinājums pastai + komplektā bija arī vāciņš, lai birstīti bez problēmām vienmēr var paņemt līdz. 
Manuprāt, ir vērts izmēģināt. Ļoti jūtīgu zobu un smaganu īpašniecēm gan neiesaku. To pieminējis arī ražotājs mājas lapā. Šis nav ikdienas produkts, ar kuru aizvietot ierastās zobu pastas, bet periodiskai lietošanai, lai uzturētu zobu dabīgo baltumu - ļoti labs. 


iWhite produkcija nopērkama Drogas veikalos un internetveikalā www.1a.lv 
Produkti ražoti Beļģijā, izplatītāji Latvijā : A/S SIROWA RĪGA

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Seko iWhite Latvia jaunumiem FACEBOOK
Vairāk par iWhite lasi mājas lapā



Rakstā iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.

Nav komentāru