IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #35 : ĶERMEŅA KOPŠANA

Laiks kārtējam tukšinieku rakstam, šoreiz tikai par ķermeņa kopšanas produktiem.

  1. H&M Rose reverie body mist (damask rose, white musk) / Pagājušajā vasarā šis bija mans TOP ķermeņa atsvaidzinātājs, jo tam ir ļoti vasarīgs aromāts, kā arī tas bija noturīgs, jo vieglu smaržu uz drēbēm jutu arī nākamajā dienā. Uz atlaidēm nopirku vēl vienu pudelīti par nieka 2eur, visticamāk, ka tos ņem ārā no pārdošanas, bet nekas, ar ķermeņa atsvaidzinātājiem man patīk eksperimentēt, kamēr joprojām neesmu atradusi savas īstās smaržas. 
  2. ST.Moriz 5in1 paštonējošās putas "medium" / beidzies termiņš, metu ārā puspilnu, jo biju aizmirsusi par to, nopirku pagājušajā vasarā un aizņemtības dēļ sanāca izmēģināt vien pāris reizes.. Tonis bija glīts, ar otro reizi sanāca arī uzklāt bez lielām švīkām vai pleķiem. 
  3. Dermosil Skincomfort glowing sejas serums / Jā, šis ir serums sejai, bet manai sejai tas nederēja, tāpēc izlietoju dekolte zonā, viegli mitrināja un piešķīra veselīgu, dabīgu mirdzumu. 
  4. Absolute Dry pretsviedru mitrās salvetes* / atsauksme ŠEIT
  5. NIVEA invinsible fresh+antibacterial 48h anti-perspirants / Ikdienai bija ok, svaigs aromāts, drēbes nesmērēja (ja kārtīgi nožāvēja), interesants korķis, kas fiksējas (krietni ērtāks par citiem, jo man visi atveramie korķīši tāpat pazūd :D )
  6. NIVEA dušas putas ar rabarberu un avenēm / Jo ilgāk lietoju, jo ķīmiskāk sāka smaržot, nezinu, kas notika manam degunam, jo sākumā smarža šķita patīkama un vasarīga. Bija interesanti izmēģināt, jo pagaidām vienīgās dušas putas, kuras esmu mēģinājusi, ir no Rituals. Atkārtoti gan nepirkšu, jo jutīgai ādai nederēs un aromāts arī apnika. Vispār man šķiet, ka dušas putas ir ērtas tikai, piemēram, sporta zālē, kad negribās vēl ņemt līdz sūklīti produkta saputošanai. Ar Rituals putām atkal šķita, ka tieši vajag tādas priekš SPA mājas apstākļos. Kā jums šķiet? 
  7. Bio-oil / neatceros, kā šis nonāca manā īpašumā, bet ar vieglu sirdi metu ārā puspilnu, jo termiņš jau labu laiku beidzies un produkts bija nekāds. Ķēpa lielāka kā labums. Sastāvs arī pabriesmīgs, ticu, ka varbūt arī palīdzēja, bet man nepatika.
  8. Dermosil roku krēms (paraudziņš)* / Viegls krēms, bez izteikta aromāta. 
  9. Avon Bubble gum vannas putas / Man vienmēr vajag kaut ko ieliet vannā, ja ir pa rokai vannas putas, tad leju tās, ja nav, tad leju kaut vai kādu smaržīgāku dušas želeju, kuru gribu ātrāk izlietot. Šoreiz beidzās Avon vannas putas ar košļeņu āromātu. Šīs noteikti varētu patikt arī bērniem. 
  10. Dermosil In-Shower ķermeņa losjons / Šis man te ticis kļūdas pēc, revīzijas laikā pieliku pie tukšiniekiem un nofočēju, bet rakstot atklājās, ka tam termiņš vēl līdz 2019.gada martam, nu neko, lieku atpakaļ plauktā un centīšos par to neaizmirst, jo esmu izmēģinājusi tikai dažas reizes. Smaržo pēc citrusaugļu karamelēm. 

Šoreiz tā. Turpinu tīrīt un tukšot krājumus, pērku tikai to, kas tiešām beidzies un plauktiņos nav alternatīvu. Tukšinieku maisiņā ir vēl ļoti daudz produktu, bet es tos centīšos sagrupēt, piemēram - Dove produkti, Multilukss veikala produkti, skropstu tušas, lūpu produkti utml, lai ir interesantāk un viss vienkopus, nevis random haosiņā. Kā ar jums? Pērkat daudz un dikti jaunumus, vai tomēr ierobežojat kosmētikas tēriņu budžetu un lietojat krājumus? 
Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM





*Rakstā iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.

Nav komentāru