Par (ne)veselīgu dzīvesveidu, sēdošu darbu un palīgiem no internetaptieka.lv

Es noteikti neesmu no tiem cilvēkiem, kas ļoti seko (reizēm pat pārspīlēti) veselīga dzīvesveida pamatprincipiem. Reizēm guļu pārāk maz, reizēm guļu pārāk daudz, strādāju sēdošu darbu, ēdu visu, kas garšo. Cenšos socializēties un apmeklēju pasākumus, reizēm sagādāju sev lieku stresu, bet kopumā nesūdzos, dzīvojos, kā sanāk! :D


Pirms kāda laiciņa saņēmu dažādus produktus izmēģināšanai no internetaptieka.lv pārstāvjiem, esmu iecienījusi šo internetveikalu, regulāri pasūtu no turienes aptiekās pieejamo kosmētiku, uztura bagātinātājus, u.c. preces. Tas krietni atvieglo manu ikdienu, jo var pārskatīt aktuālās akcijas vienkopus,brīvā brīdi pasūtīt nepieciešamās preces, nav jāstāv aptiekas rindās kopā ar dusmīgām omītēm, haha. 

Produktu izmēģināšana iedvesmoja mani šī raksta tapšanai, jo visi produkti ir labi palīgi manā ikdienā, ticu, ka kādam informācija un mana pieredze noderēs.

Absolute Dry pretsviedru mitrās salvetes*
Absolute Dry mitrās salvetes ir spēcīgs pretsviedru līdzeklis ar iedarbību līdz 7 dienām. Ar mitrajām salvetēm var vieglāk apstrādāt, piemēram, plaukstas un pēdas. Mitrās salvetes ir higiēnisks un ērts līdzeklis – viegli ievietojams rokassomā un ideāli piemērots lietošanai ceļojumā.

Absolute Dry pretsviedru līdzeklis 
Absolute Dry ir vislabākais līdzeklis pret svīšanu, tam nav smaržas un nesatur konservantus.
Absolute Dry tiek ražots losjona veidā. Produkta iedarbība ilgst līdz pat 7 dienām. Aboslute Dry palīdz pret jebkura veida svīšanu.
Absolute Dry ieteicams cilvēkiem, kas cieš no pastiprinātas svīšanas un tiem, kam patīk ilgstoša, īpaši efektīva pretsviedru līdzekļa iedarbība. Absolute Dry ir arī lielisks un drošs līdzeklis hiperhidrozes novēršanai.
Absolute Dry var lietot pierei, vaigiem, padusēm, plaukstām, pēdām.
Sastāvs: Alcohol denat, (t-butyl alcohol, denatonium benzoate), aluminium chloride.

Lietošana: Lietojiet Absolute Dry pirms gulētiešanas uz tīras sausas ādas, piemēram, padusēs. Ļaujiet līdzeklim iedarboties visu nakti. Atkārtojiet lietošanu reizi nedēļā vai biežāk, ja nepieciešams. Pirms lietošanas rūpīgi izlasiet lietošanas instrukciju.

Ok, varbūt arī kāds man grib iesist ar koku pa muguru par to, ka lietoju pretsviedru līdzekli ar tādu sastāvu, BET es to lietoju reti un tikai tad, kad tiešām vajag maksimālu aizsardzību (kāds svarīgs pasākums) un pilnīgi sausas paduses. Produkts tiešām strādā, ja lieto to tieši kā rakstīts instrukcijā. Manuprāt, losjons ir iedarbīgāks un nodrošina aizsardzību ja ne uz 7, tad uz savām 4 dienām noteikti, pēc tam svīšana pamazām atsākas. Man šie produkti ļoti palīdz, jo, piemēram, tas būs kā likums, ja došos uz pasākumu un izvēlēšos kādu citu tērpu, kas nav brīvs un nav melns, tad padušu zona pludos, pat, ja pašai būs auksti un nekāda stresa :D Tāpēc šo noteikti iesaku tiešām SOS gadījumiem un nekādā gadījumā nelietojiet uz nesen skūtas padušu ādas!

Salvetes ŠEIT
Losjons ŠEIT

Šobrīd internetaptieka.lv abiem līdzekļiem ir akcija 1+1, kuras laikā par viena produkta cenu var iegūt 2 iepakojumus, iesaku sekot līdz informācijai, šāda akcija ik pa laikam parādās gan šiem, gan citiem produktiem! :)

Canderel Green saldinātājs*
  • Veselīga alternatīva cukuram un tik pat kā nesatur kalorijas
  • Stēvija neietekmē cukura līmeni asinīs - tā ir droša diabēta pacientiem
  • Dabiski salda garša, nav kaitīgs zobiem
Es ikdienā neaizraujos ar saldumiem, taču tāpat dzeru saldas tējas un kafiju, tādēļ cukura samazināšana manam organismam noteikti par sliktu nenāks, esmu pamatīgi pieņēmusies svarā, kopš strādāju sēdošu darbu, tomēr pēc bioimpedances pārbaudes skaitos vēl "normāla" :D Izmēģināju tabletīšu versiju, kas ir ērtā iepakojumā, tāpēc to var arī nēsāt līdz. Iegādājos vēl vienu iepakojumu ģimenes draugam, kurš slimo ar diabētu. 

Pie šī cukura aizvietotāja jāpierod pakāpeniski, tam ir nedaudz rūgtena piegarša, tāpēc sākumā tēju izdzēru nelabprāt un kafiju ar pienu joprojām dzeru ar parasto cukuru, tikai samazinātā daudzumā. Kā arī, sākumā man vajadzēja vismaz 3-4 tabletītes uz tējas krūzi (1 tabletīte esot pielīdzināma vienai tējkarotei cukura, bet man liekas, ka cukurs tomēr ir saldāks), tagad pietiek ar 1-2, kā arī esmu jau pieradusi pie stēvijas garšas. 

Nopērkams ŠEIT
Citi cukura aizvietotāji ŠEIT

Ice Power aukstais gels tūbiņā ar rullīti*

Ice Power gēls ir no dabiskām vielām pagatavots gēls sāpju remdēšanai. Samazinot sāpes un iekaisumu, tā iedarbība ir ilgstoša un tūlītēja. Ice Power gēls samazina pietūkumu un muskuļu spriedzi, paātrina atlabšanu traumas gadījumā un palīdz muskuļiem atjaunoties pēc slodzes. Ice Power aukstuma gēlu var lietot bez ierobežojumiem, līdz ar to tas ir piemērots arī grūtniecēm, sievietēm, kuras bērnu baro ar krūti, un bērniem

Gēla pielietošanas veidi:
  • muskuļu sastiepumi, plīsumi, sporta traumas;
  • muskuļu spriedze;
  • kakla, plecu joslas un muguras pamatnes sāpes;
  • locītavu sāpes;
  • reimatiskās sāpes;
  • augšanas izraisītas sāpes bērniem.
Aukstuma gēls dažu minūšu laikā pazemina ādas temperatūru apmēram par 7 grādiem, atstarojoša iedarbība arī uz dziļajiem audiem. Aukstuma iedarbība balstīta uz ēteriskajām eļļām, mentola un eikalipta eļļu. Nerodas aukstuma izraisīti bojājumi un āda netiek apsaldēta. Gēls palēnina asinsriti virsējos audos un kavē pietūkuma un iekaisuma rašanos. 

Kur šis bija agrāk manā dzīvē? Ar fiziskajām aktivitātēm nekad īsti neesmu aizrāvusies, tomēr pie tagadējā režīma ar 13h sēdoša darba maiņām, vingrošanu, īsākām vai garākām (~25km dienā) pastaigām, ātri vien var dabūt sāpīgu sprandu, kādu sastieptu muskuli, sāpes locītavās. Gels patīkami saldē, mazina tūsku, nomierina sāpīgo vietu. Manuprāt, šim vajadzētu būt katrā mājā, labi noder arī sasitumiem un traumām (es gan esmu par to, lai mums visiem dzīvē vairāk veiktos un būtu mazāk sāpju, bet visādi gadās) Iepakojums ir ļoti ērts, līdzekli ātri un viegli var iestrādāt ādā ar rullīša palīdzību.

Nopērkams ŠEIT
Citi Ice Power līdzekļi ŠEIT

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM



Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

Nav komentāru