IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #33

  1. Schwarzkopf #PureColor matu krāsa, tonis 4.0 Dark Brow / Interesanta matu krāsa, iepriekš neko tādu nebiju mēģinājusi. sajaucot krāsu, trauciņā bija koši oranža želeja un sākumā nodomāju, ka nekas labs tur nesanāks, bet nē, viss kārtībā!  :)
  2. Schwarzkopf Gliss Kur fiber therapy express-repair atjaunojošs balzams / Ļoti patika gan smarža, gan efekts, noteikti kaut kad iegādāšos atkārtoti. 
  3. NIVEA Oil in lotion Cherry Blossom & Jojoba oil / Ļoti patīkams losjons, ātri iesūcās ādā, padara ādu zīdaini maigu, smaržīgu. Produkta patēriņš neliels, salīdzinoši nelielais iepakojums pietika ilgam laikam. 
  4. Dove Invisible dry antiperspirants / Klasika. Tikai korķītis vienmēr pazūd nezināmā virzienā :D Vēl trakāka mistērija par pazudušajām zeķēm :D
  5. Vagisan intīmās zonas mazgāšanas losjons / Tā arī nesapratu, kāpēc tas tik dārgi maksā. Turpināšu lietot lētākus produktus. Nepatika arī smarža. 
  6. Baby Dream mitrās salvetes sejai un rokām, bez smaržvielām / Nē, mazuļu man nav, bet nelielo un ērto iepakojumu bija forši nēsāt līdz somiņā vai turēt darba atvilktnē un izmantot dažādiem mērķiem. 
  7. Tony&Guy 3D matu apjoma palielinošs līdzeklis ar mirdzumu / atsauksme ŠEIT , nedaudz gan palicis iekšā, bet šim jau sen termiņš beidzies. Starpcitu, Drogās vēl pārdod Toni&Guy produkciju? Internetveikalā nemanīju.. 
  8. iWhite zobu pasta* / atsauksme ŠEIT , vēlos izmēģināt versiju, kas paredzēta tumšo plankumu notīrīšanai
  9. Maybelline Colorama nagu laka / bija ok, bet ir citu firmu lakas, kuras man patīk labāk
  10. Catrice Lip Cushion "Better make a mauve" / no vienas puses interesants iepakojums, uzklāšanas veids un glīts tonis, no otras - tam ir dīvaina garša, diez gan lipīgs un, ja izspiežas par daudz produkta, tad viss iepakojums noķēpājas. Metu ārā. 
Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM



*Rakstā iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.

Nav komentāru