ATRASTS MULTILUKSĀ #7 : BOTAVIKOS SEJAS KOPŠANAS LĪNIJA TAUKAINAI UN PROBLEMĀTISKAI ĀDAI

Laiks kārtējai atsauksmei par veikala Multilukss labumiem. Jau kādu laiciņu testēju šo līniju, kas paredzēta taukainai/problemātiskai ādai un esmu ļoti apmierināta. Centīšos pēc iespējas izvērstāk uzrakstīt par katru no produktiem un sniegt kopsavilkumu par līniju. Krievijas zīmols Botavikos man nu jau nav svešs, pagājušajā rudenī izmēģināju šampūnu un kondicionieri stipri bojātiem matiem (atsauksme ŠEIT).

Attīroša želeja*
Efektīvi attīra epidermu, samazina iekaisumus. Nesatur jonu virsmaktīvas vielas. Želeja kvalitatīvi attīra ādu, neietekmējot PH līmeni. Piemīt pretiekaisuma un antiseptiska iedarbība. Aktīvu sastāvdaļu unikāls savienojums ļauj ievērojami uzlabot sejas krāsu un ādas tekstūru. Želeja pilnīgi likvidē netīrumus no taukainas ādas. Regulāri lietojot, novērš melnos punktiņus. Funkcionālās sastāvdaļas: ingvera ekstrakts, kumelītes ūdens, upeņu, vakara prīmulas, borago eļļas, salicilskābe, C,E,F vitamīni.

Pirmo reizi saskāros ar tik šķidru sejas attīrīšanas līdzekli. Tas nav gluži kā ūdens, tomēr par želeju es to īsti arī nevaru nosaukt. Pats līdzeklis, manuprāt, lielisks. Attīra un atsvaidzina ādu. Gandrīz vispār neputo un vieglās tekstūras dēļ to ir viegli noskalot.

Micelārs balansējošs toniks*
Efektīvi noņem kosmētiku, mitrina un tonizē ādu. Ideāls līdzeklis kosmētikas noņemšanai un ādas attīrīšanai. Pateicoties tā dabīgam sastāvam, kas orientēts uz taukainas ādas kopšanu, toniks saudzīgi likvidē netīrumus un notīra kosmētiku, neietekmējot ādas PH līmeni un hidrolipīdu slāni. Uzsāk tauku dziedzeru normalizācijas procesu. Lietošana : uzklājot uz vates diska, notīrīt netīrumus un kosmētiku no sejas, plakstiņu un lūpu ādas. Līdzekļa pārpalikumus nomazgāt ar attīrošo želeju. 

Kā kosmētikas noņēmējs šis derēs tiem, kas ikdienā kosmētiku lieto minimāli.  Es sākumā lielumu notīru ar jebkuru micelāro ūdeni, tad tonizēju ādu ar šo toniku un pēc tam ķeros pie attīroša līdzekļa. Dienās, kad nelietoju kosmētiku, izmatoju šo toniku sejas ādas atsvaidzināšanai.

Maska*
Novērš iekaisumus,samazina ādas tauku izstrādi. Attīra un sašaurina poras. Paaugstina ādas barjerfunkcijas. Sastāvā esošās aktīvās sastāvdaļas sniedz pretiekaisuma un seboregulejošu iedarbību, kavē komedonu veidošanos. Lietošana : uz attīrītas ādas uzklājiet masku, atstāt uz 10-15 minūtēm, nomazgāt ar ūdeni. Tiek rekomendēts lietot 1-2 reizes nedēļā. Labākai bioaktīvu vielu iekļūšanai ādā, rekomendējam lietot masku vienlaicīgi ar ar skrubi, savienojot abus produktus. 

Krēmveida maska, viegli uzklājama, tik pat viegli nomazgājama. Lietoju pēc norādījumiem - 1,2 reizes nedēļā, kā arī pirms pasākumiem. Sejas ādu nesasusina un nesavelk, bet viegli matē. Ļoti labi arī pabaro ādu, reizēm pēc pasākumiem un smagām darba dienām āda vienkārši uzsūc visu masku, atstājot vieglu kārtiņu, kuru pēc tam noskalot. Masku ieteicams lietot kopā ar skrubi, man sērijas skrubis nebija, nezinu, vai tas bija izpirkts, vai vienkārši nebija veikalā, bet es šo soli aizvietoju ar savu Holika Holika pīlingu.

Serums
Nodrošina mirdzošu, vienmērīgu sejas toni. Normalizē tauku dziedzeru darbību. Piesātina epidermu ar vitamīniem un mikroelementiem. Tūlītējs ievērojams rezultāts - gluda, tīra, mirdzoša āda bez taukainā spīduma. Nesausina veselīgus ādas laukumus, atvieglo skābekļa pieeju šūnās. Lietošana: uz attīrītas ādas uzklājiet serumu pa masāžas līnijām, ļaujiet pilnībā iesūkties. Rekomendējam lietot 1 reizi dienā intensīvai nakts kopšanai. 

Iespējams, mīļākais produkts no sērijas. Parasti lietoju uz nakti, lai tas kārtīgi iesūcas. No rīta āda ir mirdzoša un maiga. Efekta ziņā man mazliet atgādināja Kiehls Midnight Recovery Concentrate, tikai vieglākā un ne tik aromātiskā versijā. 

Matējošs krēms*
Paaugstina ādas barjerfunkcijas. Mitrina,mīkstina un atjauno epidermu. Padara ādas virsmu gludu un matēta. Dabīga krēma formula ar unikālām aktīvām sastāvdaļām nodrošina ikdienas pilnvērtīgu taukainās un problemātiskās ādas  kopšanu – normalizē tauku dziedzeru darbību, kavē komedonu rašanos, matē ādu, absorbējot ādas sebuma pārpalikumus, uz bagātīgas barošanas, mitrināšanas un aizsardzības fona. Viegla tekstūra un ātra uzsūktspēja  ļauj lietot krēmu kā pamatu zem kosmētikas. Funkcionālās sastāvdaļas : Alpu cipreses ekstrakts, kaolīns, ingvera ekstrakts, kumelītes ūdens, upeņu, vakara prīmulas,  borago eļļas, C,E,F vitamīni. Lietošana : uz attīrītas ādas uzklāt krēmu pa masāžas līnijām, ļaut krēmam uzsūkties. Tiek rekomendēts lietot kā nakts vai dienas līdzekli ikdienas kopšanai.

Izmantoju kā dienas krēmu. Vieglas konsistences, tomēr pietiekami mitrina un pabaro ādu. Ātri iesūcas, viegli matē, bet nesavelk ādu. Ikdienā pilnībā pietiek ar vienu krēmu, tad arī papildus grima bāzes neizmantoju, kosmētika ļoti labi "pieķeras" arī pie šī krēma.

Plusi: 
  • Maksimāli dabīgs sastāvs : augu izcelsmes kosmētikā izmantotas 100% ēteriskās eļļas, augu ekstrakti, aminoskābes, dabiskie vaski, dabiskie lipīdi, vitamīni.
  • Mana pieredze rāda, ka jau salīdzinoši īsā laika periodā ir redzamas pozitīvas izmaiņas sejas ādas stāvoklī.
  • Produktu cena nav augsta (~3,50-~5,50par vienību, bez atlaides)
  • Vegan-friendly 
Mīnusi: 
  • Vismaz pagaidām, es tādus neatradu. Vienīgais mīnuss, ko varu iedomāties - visiem produktiem ir spēcīga ēterisko eļļu smarža, kas varbūt kādam degunam var arī nepatikt, bet man tas noteikti nav mīnuss, piparmētras-kardamona aromāts ļoti uzmundrina. 
Kopsavilkums: Man tiešām ļoti patīk šī sērija, noteikti izlietošu visus produktus līdz galam un kādu arī iegādāšos atkārtoti. Manas ādas stāvoklis ir ievērojami uzlabojies, kā arī āda daudz mazāk taukojas dienas laikā, kaut arī ir vasara. Iesaku izmēģināt, ja Tev ir taukaina sejas āda. Atceros, ka bija arī sērija nobriedušai ādai, sausai un vēl kāds variants, tātad var atrast sev piemērotāko. Produktu cenas ir draudzīgas, bieži veikalos Multilukss ir arī atlaides, piemēram, visi šie produkti ar atlaidi man būtu izmaksājuši ap 18eur par visiem kopā.

Vai esi lietojis zīmola Botavikos produkciju? Kā patika? 


Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Seko veikala MULTILUKSS jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM



Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

1 komentārs

  1. Sveika! Radas jautajums - ar attiroso zeleju ir iespejams notirit dekorativo kosmetiku? Nelietoju daudz, parasti tas ir tonalais krems, tusa un uzacu zimulis, reizem kada lupu krasa. Esmu pieradusi to visu notirit ar kadu zeleju, tapec ieintereseja si Botavikos zeleja. :)

    AtbildētDzēst