ATRASTS MULTILUKSĀ #4 : BOTAVIKOS šampūns un balzāms stipri bojātiem matiem

Tieši pirms mēneša man bija lieliska iespēja saņemt izmēģināšanai šampūnu un balzāmu no zīmola BOTAVIKOS, kas ir jaunums Multilukss veikalos. Izvelējos atjaunojošo sēriju stipri bojātiem matiem.* Vēl pieejama mitrinoša sērija sausiem matiem, barojoša sērija plāniem un normāliem matiem, kā arī līdzsvarojoša sērija dažādu tipu matiem ar tendenci taukoties pie saknēm. Gandrīz visu mēnesi lietoju tikai šo komplektu, šobrīd abi iepakojumi ir tukši, tāpēc ir izveidojies skaidrs viedoklis.



  • Austrumu ēterisko eļļu sastāvs: kopaivas balzāms, sandalkoks, jasmīns, ģerānija, pačūlija, muskatrieksts, ingvers, rožkoks. 
  • Nesatur parabēnus, minerāleļļas, silikonus, sls/sles
  • Animal-friendly
Man pat īsti nav nekas slikts sakāms par šiem produktiem, jo tie ir lieliski! Šampūnu vajag pavisam nedaudz, tas minimāli puto, kā jau visi dabīgie šampūni, bet lieliski attīra galvas ādu un matus. Balzāms matus padara vieglus, mīkstus, bet ne pūkainus. Man likās, ka pēc šo abu produktu lietošanas, matus bija arī vieglāk ieveidot, ja tas bija nepieciešams. Pie smaržas jāpierod, bet tā nav nepatīkama. Mazgājot matus var iegūt 2in1 efektu - tīru un veselīgu galvas ādu + aromterapiju, jo sastāvā ir dažādas ēteriskās eļļas. Jau pēc viena izlietota komplekta redzu un jūtu izmaiņas an matu stāvoklī gan galvas ādā, tāpēc efekts ir un noteikti tikai uzlabosies, ja atkārtoti lietošu šo sēriju. Šampūnu un balzāmu izmēģināja arī mana mamma un, kaut arī viņai nav bojāti mati, tāpat produkti ļoti iepatikās no vienas lietošanas reizes. 

Ja jūs dodat priekšroku matu kopšanas līdzekļiem ar pēc iespējas dabīgāku sastāvu, vai gribat palutināt sevi ar kaut ko citādāku, tad noteikti iesaku izmēģināt.


  • Tilpums: 200ml
  • Cena: precīzi nepateikšu, bet 5-6eur robežās par iepakojumu
  • Ražots Krievijā
Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Seko veikala MULTILUKSS jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

Nav komentāru