Rūpes par ķermeni kopā ar DOVE

Domāju, ka Dove zīmols nu jau nevienam vairs nav svešs un katrs ir saskāries vismaz ar ziepītēm, dušas želejām un antiperspirantiem. Pavasarī saņēmu daudzus jaunumus no Dove pārstāvjiem, vairākus no tiem jau esmu izlietojusi, kaut ko esmu iegādājusies pati vai laimējusi konkursos. Katrā ziņā, Dove zīmols man ir ļoti mīļš un tuvs, tāpēc vēlos padalīties ar saviem iespaidiem ar jums. Raksts būs garš, tāpēc paņemiet tējas krūzi, kaut ko garšīgu un iekārtojieties ērtāk! :)


Mazliet par Dove: 
Dove ir viens no atpazīstamākajiem ādas un matu kopšanas zīmoliem pasaulē. Dove ķermeņa mazgāšanas līdzekļus, antiperspirantus, ķermeņa losjonus, matu un sejas kopšanas līdzekļus ikdienā izvēlas sievietes un vīriešus vairāk nekā 80 pasaules valstīs. Dove pasaulē pazīstams kā patiesa skaistuma vēstnesis, kas iedvesmo ikvienu sievieti noticēt savam patiesajam skaistumam un justies pārliecinātai par sevi. Dove vīzija ir palīdzēt veidot pasauli, kurā skaistums ir pašpārliecinātības avots, nevis raižu cēlonis. Dove produktus ražo kompānija Uniliver. 


ĶERMENIM:
  • DermaSpa uplifted+ masējošs ķermeņa kopšanas līdzeklis ādas elastības uzlabošanai / paredzēts problēmzonu masāžai, foršs līdzeklis, ja kaut kam tādam ir laiks. Tūbiņā ir želejveida losjons ar saldu, svaigu, ļoti patīkamu smaržu, tai ir uzgalis ar 3 metāliskām lodītēm. Vasarā lietoju biežāk, tagad gandrīz tukšs. Aktīvi masēju problēmzonas apmēram pusstundu un pēc spa procedūras mājas apstākļos āda kļuva ļoti patīkama pieskārieniem.
  • DermaSpa goodness roku krēms maigai, gludai un starojošai ādai / Pirmkārt, mani sajūsmina smarža. Otrkārt - konsistence, tas ir drīzāk kā losjons, nav biezs un neatstāj kārtiņu pēc iesūkšanās. Kā jau visi kosmētiskie roku krēmi, arī šis neglābs jau tā sausas rokas. Bet, ja tev ir paveicies ar normālu roku ādu, vai esi savedusi kārtībā rociņas ar aptieku krēmiem un vēlies superīgu sajūtu produktu, iesaku izmēģināt šo!
  • DermaSpa goodness zīdaina ķermeņa eļļa mīkstai un starojošai ādai / Vēl viens sajūtu produkts, smaržo ļoti līdzīgi roku krēmam, tāpēc secinu, ka visai līnijai smarža ir vienota un tas man patīk. Eļļa satur zeltainus mirdzumiņus, kas burvīgi izgaismo ādu. Noteikti izskatās lieliski uz iedegušas ādas, ko diemžēl nevaru pārbaudīt, jo esmu bāla un neiesauļojos. Tā kā man ļoti patīk goodness līnijas smarža (gaumes jautājums, protams), labprāt nākotnē izmēģināšu arī ķermeņa krēmu. 
  • Nourishing Secrets Replenishing Ritual ķermeņa krēms ar marulas eļļu un mango sviestu* / Viens no jaunākajiem zīmola produktiem no Nourishing Secrets līnijas, kas iedvesmota no sieviešu skaistuma rituāliem visā pasaulē, līnijā ietilpst matu un ķermeņa kopšanas produkti (šampūni, kondicionieri, dušas želejas, ķermeņa losjoni un krēmi) un tajā ir piecas dažādu rituālu kolekcijas - Glowing, Restoring, Invigorating, Relaxing un Repleshing. Parasti es neesmu sajūsmā par bieziem ķermeņa krēmiem, bet šis bija retais izņēmums, uzklājas ar baltām švīkām, bet, kad iesūcās, āda ir supermaiga un jūtas pabarota. Nepacietīgām dāmām nebūs labākā izvēle. Bet, piemēram, vakaros pēc karstas vannas lēni un nesteidzīgi iemasēt krēmu ādā būs vēl viens patīkams sevis palutināšanas rituāls! :) Mans bundulītis jau tukšs.  Vēl interesē Nourishing Secrets līnijas ķermeņa krēms ar kokosriekstu smaržu, produkti ar lavandas aromātu un produkti ar lotosa ziedu ekstraktu. 
MATIEM: 
  • Restoring Ritual šampūns un kondicionieris ar kokosriekstu eļļu un kurkumu* / Iepriekš nebija sanācis izmēģināt kādu matu kopšanas produktu no Dove, pat nezinu, kādēļ. Kopt matus ar šiem līdzekļiem ir īsta bauda, jo tie ļoti patīkami smaržo un padara matus tīrus, mīkstus un vijīgus. Arī pēc konsistences šampūns bija mazliet citādāks, kā ierasts, tāds kā viegli uzputots? Es nezinu, katrā ziņā produkti forši un izmēģināšanas vērti.

ANTIPERSPIRANTI:

  • MEN +CARE* Talc Mineral+Sandalwood* /  Viena no jaunākajām sērijām, kas, protams, tika nodota lietošanai tētim. Pati arī pasmaržoju un man ļoti patika, nav tāds "tipisks vīriešu dezītis" Tētim arī patīk, jo nereti antiperspiranti kairina viņa paduses un rodas izsitumi, bet ar šiem tādu problēmu nav.  
  • go fresh bumbieris + alveja / Visjaunākā sērija ar saldenu, svaigu, uzmundrinošu aromātu. Bija ideāls vasarai. Tagad lietošanai palicis tikai zīmuļtipa antiperspirants, kuru lietošu, kad sagribēsies atkal vasaru :D
  • Original / (foto tikai rullītis) klasiskā versija ar pazīstamo aromātu
  • Invisible dry / (foto tikai izsmidzināmais) sērija ar svaigu un patīkamu aromātu. Neatstāj baltas pēdas uz apģērba. 
  • Mineral touch/ (foto tikai izsmidzināmais) arī salīdzinoši jauna sērija, lietoju visu pavasari
Dove antiperspiranti mūsmājās ir iecienīti un praktiski vienmēr vismaz viens produkts ir atradies kosmētikas plauktiņos. Laika gaitā tiem ir uzlabots iepakojums un sastāvs. Antiperspiranti nesatur alkoholu un satur mitrinošu krēmu, tāpēc ir īpaši saudzīgi padušu ādai. Mans visu laiku mīļākais ir ar greipfrūta un citronzāles aromātu. Esmu pamanījusi veikalu plauktos dažas aromātu versijas, kuras vēl neesmu izmēģinājusi, bet nākotnē noteikti to izdarīšu. 



DUŠAS ŽELEJAS UN ZIEPES:

  • deeply nourishing dušas želeja un beauty cream ziepes / klasiskā sērija ar ierasto Dove aromātu 
  • Nourishing Secrets dušas želeja avokado+klinģerītes* / šķidrāka želeja, kā, piemēram, klasiskā versija. Uzmundrinoša, ne tikai tāpēc, ka fantastiski smaržo, bet arī tāpēc, ka tā ir koši zaļā krāsā. 
  • go fresh dušas želeja bumbieris+alveja* / krēmīga dušas želeja ar saldenu, uzmundrinošu smaržu
  • go fresh ziepes vīģe+apelsīnu ziedi / ziepītes, līdzīgi kā dušas želejas un antiperspiranti visu laiku parādās kosmētikas plauktiņos, mainās tikai aromāti. Iepriekš izmēģināju dušas želeju no šīs sērijas, ļoti patika svaigais aromāts, tādēļ iegādājos arī ziepītes.
Dove dušas želejas labi puto, labi attīra un viegli noskalojās. Nesausina ādu. Noteikti būs jāizmēģina vēl nepārbaudītie aromāti, kā arī dažos veikalos manīju dušas putas ar pumpīti, varbūt kāds ir mēģinājis un var padalīties iespaidos? Jo, cik atceros, maksāja salīdzinoši padārgi. Vai ir tā vērts? 



Kādas ir jūsu attiecības ar zīmolu DOVE? Kurš ir jūsu mīļākais produkts, kuru noteikti ieteiktu izmēģināt arī citiem? 


Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Seko DOVE Latvia jaunumiem FACEBOOK

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

    1 komentārs

    1. Dove produkti ir tādi mīļi un tuvi. Pirmie ķermeņa kopšanas līdzekļi, kurus iegādājos un lietoju. Kādreiz ļoti patika šampūni. Joprojām lietoju antiperspirantus un dušas želejas.

      Anita,
      http://anitasdiaries.com/

      AtbildētDzēst