#yeschallenge ar Mark by AVON



Pirms kāda laiciņa AVON piedāvāja vairākiem pašmāju blogeriem piedalīties izaicinājumā "#yeschallenge". Blogeri varēja arī pieteikties paši, tāpēc daudz nedomāju un pieteicos izaicinājumam. Saņēmu daudz un dažādus Avon produktus, par kuriem šoreiz pastāstīšu šajā rakstā, kā arī  beigās dalīšos, kā man veicās ar izaicinājumu izveidot smokey tipa grimu, izmantojot tikai Avon produkciju.



  1. MagiX sejas bāze / klasisks silikona praimeris, atvieglo tonālā krēma uzklāšanu, kā arī paildzina grima noturību.
  2. Nude Matte tonālais krēms, tonis "Bright Quartz" / Pirmo reizi darbojos ar tik šķidru tonālo krēmu. Tas pilnībā atbilst tonālā krēma būtībai - izlīdzina sejas ādas toni, taču nemaskē nepilnības. Vislabāk un ērtāk man to sanāk klāt ar pirkstiem. 
  3. Be Blushed krēmveida vaigu sārtums, toņi "Powder Pink" un "Blushing Nude" / Atkal kaut kas jauns tieši man, jo vaigu sārtumus tik pat kā nelietoju, bet, ja lietoju, tad pūderveida. Mazs, ērts iepakojums, uzklāju sārtumu pa taisno uz ādas un tad iztušēju ar pirkstiem vai sūklīti. Ar "Blushing Nude" iespējams panākt maigāku efektu, bet "Powder Pink" ir izteiktāk rozā.
  4. Contour duo /  Tipisks pūdera iepakojums ar spogulīti, tikai šoreiz pūdera vietā izgaismotājs un bronzeris.  Izgaismotājs satur sīkus mirdzumiņus, kas glīti izskatās uz ādas. Bronzerim ir normāls tonis - nav ne oranžs ne ļoti tumšs. Saldenā smarža uzsita nostalģiju - smaržo tieši tā, kā Avon bronzera pērlītes.
  5. Glow On izgaismojošs līdzeklis sejai / Ar šķidru izgaismotāju arī iepriekš nebiju darbojusies, bet ļoti iepatikās. Var izgaismot sejas augstākos punktus, iestrādājot produktu ādā ar sūklīti, vai arī piejaukt nedaudz līdzekļa tonālajam  krēmam, lai piešķirtu visai sejai vieglu mirdzumu.
  1. Acu ēnas - zīmuļi, tonis "vanilla" un "slate"/ Šos var lietot gan zem citām ēnām, gan vienus pašus, labi pludinās, bet jādarbojas ātri
  2. Krēmveida acu ēnas, tonis "Forever Bronze", "Gold Gleam" un "Totally Taupe"/ Darboties ar šīm ēnām jau vien bija izaicinājums, jo iepriekš lietotas tikai pūderveida ēnas, bet ar krēmveida produktiem jāarbojas ātri. Uzklāju ar pirkstiem, iztušēju ar otiņu
  3. Acu ēnu bāze light beige / klasiska bāze, vienīgi iesaku tai tiešām kārtigi nožūt pirms jebkuru ēnu klašanas, pretējā gadījuma var velties.
  4. Uzacu gēls "deep brown" / Saņēmu arī versiju blondīnēm, bet tas ir ļoti, ļoti gaišs, tāpec izmantoju brūno, kuram tonis ir man nedaudz par tumšu, tomēr pats produkts ir ļoti foršs un noturīgs, tumšmatēm noteikti varētu patikt.
  5. Gēlveida acu zīmuļi sudraba, melnā un brūnā tonī / Melno un brūno zīmuli jau regulāri lietoju ikdienā, viegli klājās, viegli iztušēt (kamēr nav nožuvuši), ilga noturība. Sudraba tonis arī ļoti, ļoti skaists.
  6. Big&Daring tuša "brown black" un Big&Style tuša "black" / Arī abas tušas lietoju ikdienā, tiešām foršas, vienīgi nav ilgnoturīgas, jo uz vakarpusi sāk nedaudz birt un pazust no skropstām, taču man tas netraucē.
  • Divpusēja, saliekama uzacu ķemmīte
  • Uzacu otiņa
  • Divpusēja acu ēnu otiņa
  • Vēdekļveida ota
  • Plakanā ota
  • Kosmētikas sūklītis
Īpaši vēlējos izcelt uzacu ķemmīti, jo tā ir saliekama, uzacu ota, jo tā ir pietiekami smalka, bet stingra, lai perfekti iezīmētu uzacis, kā arī acu otas vienu no pusēm, kurā ir sūkļveida uzgalis, ar kuru superīgi var iztušēt zīmuļus.


MagiX grima bāze un fiksētājs / Produkts, kuru var uzklāt gan lai sagatavotu ādu kosmētikas uzklāšanai, gan lai to nofiksētu. Pirmais šāda tipa produkts, kuru lietojot tiešām sajutu efektu. Noteikti must-have. 


Lūpu lakas toņos "passion it" un "dare to be bare" (matētie) , "love bite", "love spell" un "redhead" (glancētie) / Noteikti visa šī pasākuma zvaigznes. Smaržo pēc ābolu košļājamām  konfektēm. Aplikators ļauj uzklāt lakas precīzi. Noturība nav no ilgākajām, bet toņi noēdas pakāpeniski un atjaunojot neveļas kunkuļos.  Matētie toņi neizsausina lūpas, savukārt glancētie nav superlipīgi, kāda mēdz būt līdzīgu produktu problēma. Toņi ir piesātināti un izskatās tieši kā pudelītē.



#yeschallenge


Un te arī selfiju karaliene :DDD 

Seju sagatavoju ar izsmidzināmo līdzekli, uzklāju acu ēnu bāzi, iezīmēju uzacis, pludinot visas 3 acu ēnas un iezīmējot/izpludinot skropstu līniju ar melnu zīmuli, izveidoju smokey tipa grimu, kuru papildināju ar sudraba krāsas zīmuli gar apakšējo skropstu līniju.
Uzklāju sejas bāzi un tonālo krēmu. Uzkrāsoju skropstas. Viegli konturēju seju ar bronzeri un izgaismotāju, uzklāju vaigu sārtumu. 

Paeksperimentēju ar 3 dažādiem lūpu laku toņiem un tikai vēlreiz pārliecinājos, cik ļoti lūpu krāsas tonis var izmainīt kopējo tēlu un noskaņojumu. 

Paldies Avon pārstāvjiem par iespēju piedalīties šajā izaicinājumā, man bija ļoti interesanti, jo vajadzēja iepazīt tāda tipa produktus, kādi iepriekš nebija mēģināti, kā arī bija jāiztiek ar to, kas ir, neizmantojot citus, jau pierastos produktus. Kā arī bija superīgi izmēģināt jaunās lakas, pirms tās pieejamas katalogā!


Esiet skaistas un nebaidieties no eksperimentiem un izaicinājumiem! 

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Seko AvonLatvia jaunumiem  FACEBOOK un INSTAGRAM

1 komentārs

  1. Tik daudz produktu! :) Avon lietojusi neesmu ļoti sen, bet Tavs raksts ieintriģēja atkal kaut ko pamēģināt!

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst