NEPARASTĀS ZOBU PASTAS NO baltizobi.lv

Sveiciens lasītājiem!
Kaut arī ikdienā pārsvarā izvēlos klasiskās zobu pastas ar piparmētru garšu, man patīk arī eksperimenti. Sadarbībā ar www.baltizobi.lv izmēģināju 3 dažādas Korejā ražotas zobu pastas - ar zeltu, ar ananasu ekstraktu un ar melleņu ekstraktu.


Turpinājumā sīkāk par katru izmēģināto zobu pastu. Ja interesē, uzspiežot uz nosaukuma, atvērsies links uz katru zobu pastu internetveikalā. 😉

DOCTOR FRESH GOLD ZOBU PASTA AR ZELTU


"Senie ēģiptieši ticēja, ka zelta dziedinošās īpašības var izārstēt visa veida fiziskās un garīgās slimības. Romieši izmantoja zelta preperātus, lai ārstētu ādas bojājumus un čūlas. Senās Ķīnas medicīnā zelts ir veselu zobu noslēpums. Mūsdienās zeltu saturoši preperāti tiek izmantoti zobu ārstēšanas un atjaunošanas procesos.
Zobu pasta Doctor Fresh Gold: novērš sliktu elpu, aizsargā pret kariesu, aizsargā pret smaganu slimībām (gingivīts, periodontīts), atgriež zobu emaljas dabisko baltumu."


Zobu pastai ir gelveida konsistence, satur sīkus zeltainus gabaliņus. Maiga, patīkama, saldena garša (man kaut kur nedaudz atgādināja Pepsi). Lieliski piemērota ikdienai. Atsvaidzinošais efekts nav tik izteikts, tāpēc patiks tiem cilvēkiem, kuriem ne pārāk tīk super-atsvaidzinošās, stiprās zobu pastas. Tīrot zobus, pasta veido biezas putas un maigi notīra zobu virsmu. Man patika arī tas, ka tūbiņa ir caurspīdīga, ne tikai, lai redzētu zelta gabaliņus, bet arī, lai zinātu, kāds ir pastas atlikums tūbiņā. Nesatur fluoru, mākslīgas krāsvielas, garšas pastiprinātājus.

NANO FRESH DENTAL ZOBU PASTA AR SUDRABU UN ANANASU AUGĻU EKSTRAKTU


"Pasta izceļas ar antiseptiskām un aromatizējošām īpašībām, stiprina smaganas un zobu emalju. Zobu pastas sastāvā esošais ananasu ekstrakts sargā pret kariesu. Mazina sekrēciju daudzumu, tīra smaganas, šķīdina zobakmeni, apstādina kaitīgo mikroorganismu vairošanos zobos, neļauj attīstīties kariesam. Lieliski likvidē sliktu mutes elpu."

No visām 3 izmēģinātajām zobu pastām, šī, laikam, ir mans favorīts. Man likās, ka šī zobu pasta daudz labāk spēj notīrīt aplikumu, tāpēc izvēlos, kad gribu īpaši kārtīgi notīrīt zobus. Atsvaidzinošo sajūtu jūtu vēl ilgu laiku pēc zobu tīrīšanas, kas man patīk. Konsistence - kaut kas starp gelu un klasisko zobu pastu. Arī svaigā ananasu garša tieši mani piesaistīja vairāk un tagad vēlos izmēģināt vēl kādu no pieejamiem variantiem - mango, vīnogu vai ābolu. 

ZOBU PASTA AR MELLEŅU EKSTRAKTU



"Zobu pasta ar melleņu ekstraktu dabīgi baltina zobus, noņemot no tiem traipus. Tā atsvaidzina elpu un aizsargā pret zobu jutīguma palielināšanos. Zobu pastai ir lieliska, maiga garša."

Man šķiet, ka šī zobu pasta īpaši labi notīra kafijas un sarkanvīna radītos traipus no zobiem. Pēc konsistences kā klasiska zobu pasta. Atsvaidzinošs efekts vidējs. Maiga garša, taču man varbūt gribējās, lai garšo vairāk pēc dabīgām mellenēm, nevis nedaudz ķīmiskā kožleņu piesitiena. Lai nu kā, šī zobu pasta tāpat lieliski iedaras manā ikdienā!


Kopsavilkums: 
Visas trīs pastas man patīk un turpināšu tās lietot arī turpmāk. Domāju, ka ir tā vērts laiku pa laikam kaut ko pamainīt un izvēlēties kaut ko neparastāku par ierastajām piparmētru garšas zobu pastām. Arī mana mamma piedalījās manos eksperimentos un atzina zobu pastas par interesantām. Man prieks, ka šoreiz "viss prikols" nav tikai garšiņā, bet arī pati pasta ir laba un ilgtermiņā palīdz uzturēt labu mutes dobuma veselību. Iesaku aplūkot www.baltizobi.lv piedāvājumu, jo tur var atrast ne tikai dažādas zobu pastas ar interesantām garšām, bet arī baltinošās, ārstnieciskās pastas, elektriskās un parastās zobu birstes, mutes skalojamos līdzekļus u.c. preces skaistam un veselīgam smaidam. Arī cenas ir pievilcīgas un dažiem produktiem pat izdevīgākas kā citur.



Kādai zobu pastai Tu dod priekšroku? Klasiskajai piparmētru? Vai arī tev patīk eksperimentēt? 

*Rakstā iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Seko baltizobi.lv jaunumiem FACEBOOK 

1 komentārs

  1. I love your blog.. very nice colors & theme.
    Did you make this website yourself or did you hire someone
    to do it for you? Plz reply as I'm looking to construct my own blog and would like to know where u got
    this from. kudos

    AtbildētDzēst