ATRASTS MULTILUKSĀ #9 : vasarīgs noskaņojums ar ČISTAJA ĻINIJA

Par šiem sejas kopšanas produktiem vēlējos uzrakstīt jau vasaras nogalē, taču lielajā dzīves skrējienā nācās atlikt un tagad, kad prokrastinēju, lai nerakstītu referātus, raksts beidzot top :D  Šie sejas ādas kopšanas līdzekļi būs piemēroti vasaras periodā, vai jabkurā gadalaikā, ja sejas āda nav stipri prasīga, ja priekšroku dodiet vieglākām tekstūrām un zemām cenām.  Ja nemaldos, tad visi pieminētie produkti kopā izmaksāja ap 12eur. Sastāvos ir šādi tādi "mošķi" , bet man šķiet, ka jābeidz tēlot pārgudrie ķīmiķi, ja produkts attaisno uz to liktās cerības un tiek lietots ar mēru, tad nekas, ja sastāvā ir arī kāda jocīgā viela, mēs tāpat nezinam, cik daudz tur tā ir un vai tāds daudzums vispār nodara kādu kaitējumu. Arī ābolu sēkliņas ir indīgas, bet mēs taču apēdam tikai dažas, nevis spaini, pareizi?
  • Rīta krēms sejai un kaklam*
Piemērots visiem sejas ādas tipiem. Sastāvā āboltiņa nektārs, kumelīšu ūdens, 12 ārstniecisko zāļu koncentrāts. 3in1 : liftings, mitrināšana un barošana. Neizraisa pieradumu. 

Krēmam ir ļoti patīkama, maiga tekstūra un viegla smarža. Vasarā lietoju tikai šo, jo tas pietiekami mitrināja un neatstāja nekādu smaguma sajūtu. Bija dienas, kad neko vairāk par šo krēmu un uzacu želeju uz sejas neliku. 
  • Nakts krēms sejai un kakla zonai*
Piemerots visiem ādas tipiem. Sastāvā auzu proteīns, rudzupuķu novārījums, 12 ārstniecisko zāļu koncentrāts. 3in1 : pretgrumbu iedarbība, mīkstināšana, barošana. Neizraisa pieradumu. 

Līdzīgas īpašības kā dienas krēmam, tikai man likās, ka pēc nakts krēma āda likās pabarotāka, kaut arī pats krēms ir vēl vieglāks kā dienas krēms. Kombinācijā ar dienas krēmu nepatīkamas blakusparādības (aizsprostotas poras, alerģiskas putītes utml.) nenovēroju, āda jutās maiga, mitrināta un pabarota. 
  • 10in1 kopjošais BB krēms
Unikāla multiaktīva formula, augu izcelsmes un minerālie pigmenti izlīdzina ādas toni un viegli matē ādu. Roze mitrina atsvaidzina, uzlabo ādas toni. Satur SPF10.

Multiluksa pārdevējas teica, ka šis ir viens no pirktākajiem krēmiem veikalā un tagad es saprotu, kāpēc. Tas pielāgojas ādas tipam un tonim, to ir iecienījušas jebkura vecuma dāmas, tas maksā ap 1eur (!!!) Nevajag nobīties no rozes uz iepakojuma (zinu, ka daudzus rozes aromāts kosmētikā atbaida), krēms smaržo viegli, patīkami un rozi pat neatgādina. Sākumā kādu var mulsināt krēma rozā apakštonis, bet no tā nevajag baidīties, krēms pielāgojas un izlīdzina sejas toni (man pašai ir dzeltenīgs ādas apakštonis un pēc spoka ar krēmu neizskatos :D) Dienās, kad negribu lietot dekoratīvo kosmētiku, bet vēlos vienkārši piešķirt ādai veselīgāku izskatu, roka stiepjas tieši pēc šī. Iesaku izmēģināt, ir pieejams arī vēl mazāks, ceļojuma izmēra iepakojums, kas ir vēl lētāks, tā ka nekāds lielais zaudējums nebūs, pat, ja krēmiņš neiepatiksies. 
  • Losjons - toniks normālai un kombinētai ādai*
Satur ārstniecisko zālīšu novārījumu un rudzupuķes ekstraktu. Attīra, mitrina, tonizē. 

Viens no foršākajiem tonikiem, kas lietoti, ļoti patīk atsvaidzinošā sajūta un svaigā smarža, kas vasarā bija īpaši aktuāli. Nesausina. Parocīgs mazizmēra iepakojums līdzņemšanai, tikai man žēl, ka šis toniks nav pieejams lielākos iepakojumos, nopirktu 2 uzreiz :D
  • Plakstiņu krēms 25+*
Piešķir svaigumu un mirdzumu, satur rudzu puķes un zīdkoka ekstraktu. Mazina tūsku, novērš noguruma pazīmes.

Mans kārtējais mēģinājums lietot acu krēmus, parasti man aizmirstās, vai krēms liekas par smagu, bet ar šo ir citādi. Krēms ir vieglas konsistences, ātri iesūcas, patīkami mitrina un atsvaidzina ādu ap acīm, noņem vieglu pietūkumu, kas man reizēm ir no rītiem. Uzreiz tāds svaigāks un veselīgāks kopskats. Ekonomisks produkts, mazais 20ml iepakojums pietiks ilgam laikam. Ja jums, tāpat kā man, nav ļoti sausa acu zona, izteiktas grumbas vai liels pietūkums, tad iesaku izmēģināt. 
  • Dziļas iedarbības mazgāšanas želeja*
Piemērota taukainai, problemātiskai ādai. Sastāvā cinks, piparmētras, kumelītes. Efektīvi attīra, mazina iekaisumu, novērš pūtīšu veidošanos. 

Vēl viens ļoti, ļoti foršs līdzeklis, superīgi attīra, bet nesausina ādu un patīkami atsvaidzina. Arī mazs un parocīgs iepakojums, tāpēc vienmēr ņemu to līdz, ja nakšņoju ārpus mājām, pietiek ar kādu kosmētikas noņēmēju, šo želeju un nakts krēmu, lai āda justos tīra, svaiga un būtu gatava naktsmieram. 
Kopumā esmu apmierināta ar izmēģinātajiem ČISTAJA ĻINIJA produktiem, par tik zemu cenu pat neko vairāk nevar vēlēties (labā nozīmē). Īpaši patīk BB krēms, toniks un želeja. Noteikti kāds no šiem produktiem atgriezīsies manos kosmētikas krājumos pēc to izlietošanas un papētīšu, kas vēl foršs pieejams (iepriekš esmu izmēģinājusi roku krēmus, šampūnus, kas arī nav likuši vilties) Vai ir kāds produkts lietots no šī krievu zīmola? Varbūt vari ieteikt savu favorītu?

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Seko veikala MULTILUKSS jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM



Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

Nav komentāru