IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #37 : DOVE


  1. Intensive Repair šampūns bojātiem matiem*
  2. Intensive Repair kondicionieris bojātiem matiem* / laba kombinācija ikdienai, palīdz nogludināt bojātus matus, neļaujot tiem bojāties vēl vairāk, svaigi smaržo pēc kaut kādiem augļiem (āboliem,varbūt?). Nekairināja manu niķīgo galvas ādu, iespējams, ka iegādāšos atkārtoti. 
  3. Advanced hair series Regenerate Nourishment šampūns apstrādes rezultātā iegūto bojājumu novēršanai 
  4. Regenerate Nourishment kondicionieris / atsauksme par līniju ŠEIT , šoreiz biju nopirkusi jau atkārtoti, liela ticamība, ka pirkšu kādreiz vēl, jo patīk.
  5. Gentle Exfoliating barojoša dušas želeja* / mini atsauksme ŠEIT , ja meklē iespēju kā maigi attīrīt ādu no atmirušās ādas un netīrumiem, bet ķermeņa skrubji nav tavs iecienītākais kopšanas produkts, tad droši var izvēlēties šo. Man patika, ka laika taupībai varēja mazgāšanos apvienot ar vieglu skrubēšanos. Ceru, ka šai versijai būs arī citi aromāti. Atkārtota pirkuma vērta.
  6. Pampering Pistachio dušas putas* / atsauksme ŠEIT, šis aromāts no 3 izmēģinātajiem bija mans mīļākais, ja ir apnikušas ierastās dušas želejas, tad iesaku šo variantu. Iesaku gan ķert produktu uz atlaidēm, jo, manuprāt, nav pilnas cenas vērts. :)
  7. Purely pampering barojoša dušas želeja ar saldā krējuma un peoniju aromātu* / Viens no iecienītākajiem aromātiem visā plašajā klāstā. Kaut arī pēc apraksta varētu likties, ka aromāts ir pavasarīgs, man tas likās pat vairāk piemērots rudens/ziemas vannām, ļoti, ļoti patika un likās arī, ka šai versijai barojošais efekts ir izteiktāks. Būs atkārtots pirkums.
  8. Powder soft izsmidzināmais antiperspirants* / Iepriekš nebiju mēģinājusi šo versiju, manai mammai ļoti patīka pūderīgais aromāts, man pašai - patika, bet ne tā, ka būtu sajūsmā. Ja patīk Dove antiperspiranti un gribas pamainīt aromātus - lūdzu! :)
  9. invisiblecare floraltouch izsmidzināmais antiperspirants* / atsauksme ŠEIT, par šo aromātu gan es esmu sajūsmā, man iet uz beigām arī rullīša versija, tāpēc noteikti būs atkārtots pirkums, lai arī ziemā varētu uzlabot noskaņojumu ar svaigo, vasarīgo smaržu
  10. DermaSpa cashmere comfort roku krēms* / mini atsauksme ŠEIT, man šķiet, ka DOVE roku krēmi manos kosmētikas krājumos jau ir iedzīvojušies gluži kā antiperspiranti - vienmēr kāds no tiem tur būs :D Šobrīd lietoju rozā versiju, kas ir paredzēta sausai roku ādai. 

Starp citu, vai zināji, ka tagad arī DOVE būs starp tiem zīmoliem, kas 100% iestājas pret kosmētikas testēšanu uz dzīvniekiem? Citiem lielajiem pasaules zīmoliem vajadzētu ņemt piemēru! Vairāk lasi ŠEIT

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Seko DOVE Latvia jaunumiem FACEBOOK



Rakstā iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.

Nav komentāru