IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #38 : SEJAS ĀDAS KOPŠANA

Šoreiz tukšinieku rakstā par sejas ādas kopšanas līdzekļiem. Šobrīd mana sejas ādas kopšanas rutīna ir samērā vienveidīga, jo piedalos Biodermas Aknes klasē, tātad vairāk pievēršos Biodermas Sebium līnijai un papildinu kopšanu ar kādu skrubīti 1-2x nedēļā un jebkuru masku pēc izvēles un sajūtām 2-4x nedēļā. Šie ir produkti, kurus lietoju pirms tam un kuru pēdējās paliekas iztērētas projekta sākumā.
  1. Holika Holika pīlinga želeja / jautrs produkts, ja nepatīk skrubji un reizēm pārāk spēcīgie pīlingi/geli utml, tad šis varētu būt īstais. Produkts ir gelveidīgs, to uzklāj mitrai, tīrai sejai ar masējošām kustībām, produkts saveļas sīkās lodītēs un palīdz noņemt atmirušās ādas šūnas un netīrumus. Nav uzkrītoša aromāta, smaržo pavisam viegli. Šis nav tas produkts, kas velsies lieliem, pamanāmiem gabaliem, kā iespējams esat redzējuši kādos korejiešu kosmētikas video, tomēr efektu es jutu un pamanīju. Tā kā tā sastāvā ir skābes, nav ieteicams līdzekli lietot biežāk kā 1x nedēļā. Sākumā iepakojums likās nepraktisks, bet pēc laiciņa piešāvos. Savu pasūtīju Mylook uz atlaidēm, taču tagad korejiešu kosmētikas izplatītāji savairojušies kā sēnes pēc lietus, tā, ka skatieties, varbūt kaut kur var atrast izdevīgāk. Visticamāk, ka pati atkārtoti nepirkšu, bet līdzeklis nebija slikts un man bija interesanti kaut ko pamainīt :) 
  2. White Tea Line "premakijaž" sejas krēms / Jau esmu kaut kad iepriekš pieminējusi šo krēmu. Tā varētu būt lētākā kosmētikas bāze, kuru var atrast, haha. Krēms mitrina ādu un tam ir pusmatēts finišs. Kad krēms iesūcies, tam vieglāk var uzklāt dekoratīvo kosmētiku un tā labāk "pieķeras". Krēms nopērkams Multilukss veikalos un maksā nedaudz pāri 1eur. Tā, ka iesaku pamēģināt, pat, ja jūsu ādai īsti nederēs, nebūs nodarīts liels kaitējums maciņam. Iespējams, ka pati iegādāšos atkārtoti.
  3. Himalaya attīrošas Nīma sejas salvetes* / Es parasti nefanoju par mitrajām salvetēm, ja tās tiek izmantotas kosmētikas noņemšanai, bet šīs varētu būt izņēmums. Ne ikdienai, bet, piemēram izbraucieniem ļoti ērti. Paciņa neaizņem daudz vietas un nav jāņemas ar dažādām šķidrumu pudelītēm, kuras var izlīt. Salvetes tiešām forši noņēma visu kosmētiku, ar nelielu piepūli arī pat ūdensnoturīgu tušu. Pēc tam atlika vienīgi nomazgāt seju ar savu iecienīto gelu un uzklāt sejas krēmu. Ātri, ērti. Jāatcerās nopirkt atkārtoti, kad taisīšos doties kaut kur tālāk prom no mājām.
  4. Oriflame Optimals Hydra Matte balansējošs dienas fluīds taukainai ādai / iepriekš ar fluīdiem, serumiem utml. brīnumiem nebiju pazīstama, tagad šad un tad cenšos iekļaut kādu savā ikdienā. Patika serumu lietot pavasara beigās un vasaras sākumā, tas iedeva tādu foršu mitruma devu un tajā pat laikā viegli matēja taukaino ādu un nodrošināja sebuma kontroli arī dienas garumā. Vienīgi jāuzmanās ar uzklāšanas daudzumu, to vajag pavisam, pavisam nedaudz, pretējā gadījumā āda uzsūks tik, cik nepieciešams un pārpalikums neglīti savelsies uz sejas bojājot koptēlu un neļaujot normāli uzklāt dekoratīvo kosmētiku. Turpinu sava izcilā mitrinošā seruma meklējumus, šo atkārtoti nepirkšu, bet produkts nebija slikts, ja vien iemācās to pareizi lietot.
  5. VITEKS Blue Therm termālais micelārais ūdens / Tas SUPERĪGI noņem kosmētiku, BET tā sastāvā diemžēl ir dažādi "mošķi", tomēr ņemot vērā, ka es tāpat pēc micelāro ūdeņu lietošanas seju kārtīgi nomazgāju ar gelu vai putām, tad es to izlietoju un pat nopirku vēl vienu pudeli, jo tam ir liels tilpums un laba cena.
  6. PAYOT Hydra 24++ sejas krēms* / paraudziņš no Debenhama, ja es to varētu atļauties, tad iespējams iegādātos pilnā izmērā, jo tas superīgi mitrināja manu ādu, kad tā jutās īpaši dehidrēta un tam ir svaigs, uzmundrinošs aromāts. Tikmēr turpinu meklēt un atklāt budžetam draudzīgas pērles.
  7. Himalaya attīrošs nīma skrubis* / Patika, nebija pārāk ass un pārāk vājš, tieši kā vajag. Noteikti iesaku šo pusaudžiem ar noslieci uz ādas taukainību un pūtītēm. Labs sastāvs, labs rezultāts un maciņam draudzīga cena. Vēlos izmēģināt arī skrubīti ar aprikozēm.
  8. Bioderma Sebium H2O micelārais ūdens / Pirmā Biodermas micelārā ūdens pudelīte, kuru paspēju jau izlietot Aknes klases projekta laikā. Šī taukainai ādai, ar noslieci uz akni paredzētā versija ir kā micelārā ūdens un tonika apvienojums, jo ne tikai attīra ādu no netīrumiem, bet arī sniedz atsvaidzinošu, dziedējošu sajūtu. Acu kosmētikas noņemšanai gan izmantoju citu līdzekli, jo šis kož acīs. Kaut arī Bioderma uzsver, ka viņu micelārie ūdeņi nav jānoskalo, man tomēr prasās vismaz ar tīru ūdeni pavisam minimāli noskalot. Kombinācijā ar Biodermas krēmiem jau varu redzēt kaut kādus uzlabojumus savā ādas stāvoklī, kaut kad arī uzrakstīšu plašāku rakstu par pieredzi projektā un izmēģinātajiem produktiem. Šo micelāro turpinu lietot.
  9. Himalaya attīrošs sejas mazgāšanās gels* / Vēl viens jauks Himalaya līdzeklis, kuru iesaku lietot pusaudžiem, bet noteikti patiks arī tādiem kā man, kas vēl 26 gadu vecumā piedzīvo pubertitātes cienīgas "ekstras" :D Atsauksmi par Himalaya produktiem vari izlasīt ŠEIT
  10. VITEKS ideal whitening balinošs toniks-pīlings / Interesants podukts, jo ir kā toniks, bet darbojas kā pīlings. Sastāvā ir pāris draņķīši, taču es to lietoju dažas reizes nedēļā - vakarpusē, vai no rīta, ja nekur nesteidzos, pagaidīju kādas 20-30 minūtes un noskaloju sejas ādu ar kādu vieglu želeju. Pēc pudelītes izlietošanas pamanīju, ka no sejas pazuduši vai krietni gaišāki palikuši plankumi, kas radušies pēc pūtīšu dzīšanas. Arī dažas sīkās rētiņas uz sejas kļuvušas daudz nemanāmākas, tāpēc uzskatu, ka pieminētais balinošais efkts tiešām darbojas. Abus Viteks līdzekļus pirku BelitaViteks Baltkrievijas kosmētikas veikalā, kad tajā bija jubilejas atlaides, ja neesat no tiem, kas ļoti cītīgi skatās sastāvu, bet vairāk paļaujās uz efektu, tad iesaku paskatīties.
Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM



*Rakstā iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.

Nav komentāru