ATKLĀJ NĪMA GURU

Sveiciens lasītājiem!

Iepriekš biju izmēģinājusi dažus Himalaya produktus, taču tad nebiju pievērsusi uzmanību, ka tiem ir tik labs sastāvs. Pirms Jāņiem pie manis atceļoja Nīma sērija, kas īpaši paredzēta normālai-taukainai ādai ar noslieci uz pūtīšu rašanos. Man jau sen tīņa gadi garām, taču taukaino sejas ādu joprojām mēdz "rotāt" kāda īpaši sarkana "skaistule". Arī poras ātri aizsprostojas, veidojot melnos punktiņus, kuru tīrīšanai jāizvēlas īpaši līdzekļi, tāpēc ar lielu interesi izmēģināju visus līnijas produktus. 

Kas ir nīms? 
"NĪMS ir antibakteriāls augs, kas ir labi pazīstams ar savām attīrošajām un antibakteriālajām īpašībām visā pasaulē. NĪMS ir ideāli piemērots ādas attīrīšanai un atjaunošanai, kā arī palīdz novērst pinnes un pūtītes un to atkārtotu parādīšanos.
Himalaya NĪMA produktu sērija nodrošina tīru, atsvaidzinātu un no problēmām brīvu ādu!"



1.SOLIS - putas vai želeja 2x dienā


Putojošs sejas mazgāšanas līdzeklis

Šo līdzekli es biju izmēģinājusi jau kādu laiciņu atpakaļ, tāpēc šo iedevu draudzenei. Tā, kā es toreiz to sāku lietot rudens/ziemas sezonā, man tas ne pārāk patika, jo sausināja jau tā niķīgo ādu. Vasarai gan, manuprāt ir ok, ja lieto no rītiem. Vakarā prasītos želeju, vai kaut ko citu. Draudzenei šis līdzeklis patīk, jo patīkami attīra un atsvaidzina sejas ādu, to ir ērti lietot, jo pumpītis pārvērš līdzekli maigās putās, nekas nekur netek garām. Arī draudzene piekrita, ka līdzeklis nedaudz sausina un savelk ādu, tāpēc ziemas periodā to nelietotu.

Sejas mazgāšanas gēls

Biezs gēls, ērta tūbiņa, svaiga smarža. Nesatur parabēnus, SLS/SLES. Maigi nomazgā visas kosmētikas paliekas un citus netīrumus. Kaut arī produkts nesatur ziepes, tas tomēr nedaudz savelk sejas ādu, bet tā kā nākamais solis manā sejas kopšanā ir krēms, tad šis sīkais mīnuss man netraucē. Tam ir antibakteriālas īpašības, kas palīdz mazināt ādas iekaisumu rašanos. Želejas patēriņš ir ļoti mazs, man želeja pietiks ilgam laikam.

2. SOLIS - skrubis 1-2x nedēļā

Attīrošs skrubis

Skrubis ar divkāršu iedarbību - sejas ādas pīlings un attīrīšana. Man ļoti patīk skrubja konsistence - tas ir kā krēms ar smalkām granulām, kas nav pārāk ass, bet maigi attīra ādu no netīrumiem un atmirušās ādas.To ir viegli noskalot. Vienmēr lietoju pirms masku uzklāšanas, lai sasniegtu labāku rezultātu. 

3. SOLIS - maska 1-2x nedēļā

Attīroša sejas maska

Uhh, šī ir "niknā" maska. Tā ir tumšā krāsā, kas izžūstot paliek gaišāka. Tā pilnībā sažūst uz sejas ādas, tāpēc, ja jums ir jutīgāka āda, iesaku neļaut maskai izžūt pilnībā, darbības laikā samitrinot to ar ūdens spreju. Pēc ~15 minūtēm tā ir pilnībā sakaltusi, tāpēc to ir grūti noņemt. Sākumā to vajag noņemt ar samitrinātu sūklīti, pēc tam noskalot ar ūdeni. Maskas sastāvā esošās daļiņas veic arī skrubēšanas funkciju. Āda pēc noskalošanas viegli kņud, ir jūtami tīrāka, nav spīdīga. Rezēm es to uzklāju tikai uz pūtītēm, jo maska tās izsausina, kā arī uz zoda un pieres, kur mana āda ir vistaukainākā. Es varbūt neķeros pie šīs maskas tik bieži, jo man nepatīk sarežģītā noņemšana, tomēr efekts ir labs. 

Papildus bonusi (JAUNUMI)

Attīroša sejas maska-plēvīte

Man iepriekš ne pārāk patika maskas-plēvītes, jo tas parasti ilgi žūst, ir ķēpīgas, dīvaini smaržo, pēc tam tās ir grūti dabūt nost un pārpalikumus ir grūti nomazgāt. Šī jaunā Himalaya maska neatbilst nekam no iepriekš minetā. Tā smaržo atsvaidzinoši, to var ērti uzklāt, pēc ~15-20 minutēm ir sakaltusi līdz vajadzīgajam stāvoklim (ja vien neuzklāj par daudz), ņemot nost nav sajūta, ka tūlīt norausi arī ādu :D Pārpalikumus (ja tādi ir) var ērti noskalot un nekur nekas nelīp. Pēc noņemšanas ir svaiga, tīra, matēta sajūta. Šo arī lietoju pēc noskaņojuma - vai pa visu seju, vai uz atsevišķām zonām, piemēram, deguna un vaigiem. 


Attīrošās sejas salvetes

Paredzētas liekā spīduma, netīrumu noņemšanai, kā arī attīra ādu no kosmētikas un noņem pat ūdensnoturīgu tušu. Pozitīvi ir tas, ka nesatur alkoholu. Smaržo tieši tāpat kā visi līnijas produkti. Maigi attīra ādu no netīrumiem un kosmētikas, tonizē un mitrina. Es gan nezinu, vai ikdienā lietotu šo kā vienīgo kosmētikas noņemšanas līdzekli, taču "slinkajiem" brīžiem pēc ballītēm, vai ceļojumiem/izbraucieniem/festivāliem, manuprāt, ļoti ok :) 

Kopumā līniju vērtēju pozitīvi, tiešām iesaku pamēģināt šo īpaši pusaudžiem, jo produktiem ir labs sastāvs, bez visādiem draņķiem, kas var situāciju tikai pasliktināt, kā arī produkti nemaksā daudz un tiem pat bieži veikalos Drogas ir atlaides. Arī šobrīd tiem līdz 5.augustam ir 35% atlaide, katrs produkts maksā ~2-4eur 
Stipri jutīgai un ļoti,ļoti problemātiskai ādai gan neiesaku šo līniju, tādai var līdzēt tikai dabīgie un aptieku līdzekļi, kā arī uztura izmaiņas. Skatamies pēc vajadzībām un sajūtām! :)


Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM







*Rakstā iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.

Nav komentāru