ATRASTS MULTILUKSĀ #8 : Piemīlīgi nieciņi no "Etude Organix"

Man patīk eksperimenti skaistumkopšanas jomā, tāpēc tad, kad ieraudzīju šos zīmola Etude Organix mīlīgos produktus Multilukss plauktos, man tie noteikti bija jāizmēģina, haha.


  • Attīrošas sloksnes degunam ar vulkānisko lavu un bambusa ogli*
Ražotājs sola attīrīt ādu no melnajiem punktiņiem, novērst jaunu iekaisumu un kairinājuma rašanos, uz ilgu laiku attīrīt un uzturēt tīru un gludu ādu. 

Neko līdzīgu iepriekš nebiju mēģinājusi, kaut arī interese bija, jo melnie punktiņi man ir gan uz deguna, gan pieres, gan zoda (arī šajās zonās ražotājs iesaka lietot sloksnes)

Interesanta ir lietošana, ar pirmo sloksnīti man gadījās dažas grūtības, taču ar nākamajām jau "biju piešāvusies". Iepakojumā ir 5 nelielas sloksnītes (salīdzinājumā ar milzīgo iepakojumu, bet tas vismaz ir pamanāms un ar visu nepieciešamo info uz tā). Sloksnīte jāuzliek ar glancēto pusi pie ādas un ar mitriem pirkstiem jāpiespiež pie ādas (iesaku labāk lietot pavisam viegli samitrinātu sūklīti). Sloksnītes gaišā puse izzudīs, atstājot uz ādas kaut ko līdzīgu melnajai plēvītes maskai. Iesaku pārāk stipri to nesamitrināt, pretējā gadījumā ogles pulveris sasmērēs visu seju, kā tas pirmajā reizē gadījās man :D Jāpagaida ~15 min, kamēr sloksne ir pilnīgi izžuvusi, pēc tam uzmanīgi jānoplēš un jānoskalo seja.

Būtībā šis ir mazāk ķēpīgs (ja vien pārāk nesamitrina plāksnīti) un saudzīgāks melnās plēvīšmaskas variants. Protams, plāksnīte pilnībā neattīrīja melnos punktiņus, āda izskatās ievērojami tīrāk un svaigāk, plēvītes otrajā pusē varēja redzēt ārā izrautos netīrumus, tāpēc noteikti būs atkārtots pirkums, lai  varu lietot tās regulārāk, attīrīt ādu pirms pasākumiem, lai noņemtu taukaino spīdumu no deguna, kā arī novērtēt efektu ilgtermiņā. Cena : ~3,50eur bez atlaides

  • Krēms - ekstra kopšana rokām un nagiem "Mandeļu Mafins"
Ražotājs sola sniegt nomierinošu un atslābinošu efektu, maigi kopt rokas un nagus.

Krēms ir ļoti viegls, salīdzinoši ātri iesūcas, atstājot uz rokām maigi zīdainu sajūtu un pavisam vieglu aromātu, kas man īsti mandeles neatgādināja, bet tāpat ļoti patīk. Un vai šis nav mīlīgākais roku krēma iepakojums? Veikalā pieejami dažādi kaķīši ar dažādiem aromātiem. Noteikti gribēšu izmēģināt arī citas versijas un novērtēt, vai atšķirās tikai aromāti, vai arī krēmu konsistence. 
Precīzu cenu, diemžēl, neatceros, bet bija ap 2,50-3,00 eur

  • Tonizējoša auduma maska MANGO*
Ražotājs sola eksotisku mango aromātu, izlīdzinātu sejas toni, mitrinātu, tvirtu ādu. 

Nav melots, šī noteikti ir viena no TOP vasaras drāniņmaskām. Jautrs izskats - uz maskas ir uzzīmēti pārgriezti mango augļi, labi turās uz sejas, man mazliet nošļuka no zoda, bet tas ir sīkums. Ļoti patīkams aromāts, tiešām smaržo pēc gatava mango, nevis kaut kā ķīmiska. Maska patīkami atvēsina, mitrina un tonizē ādu. Pēc noņemšanas ir ļoti viegla lipīguma sajūta, kas ļoti ātri izzūd. Pēc tam neko negribas uz sejas likt virsū. Tiešām perfekta vasarai. Iesaku!!!
Cena: ~3,20eur

Kā ir ar jums? Lietojat tikai "nopietnu" kosmētiku, vai arī mēdzat izmēģināt kaut ko jautrāku? 


Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Seko veikala MULTILUKSS jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM



Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē


2 komentāri

  1. Man jau noteikti neko nevajag :D, bet paldies par ierakstu, es noteikti nākošajā reizē, kad būšu multilukss, apskatīšu šos produktus, ieinteresēja :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ehh, es arī vienmēr saku, ka neko nevajag, bet sevi grūti apmānīt :D :D :D

      Dzēst