Skaisti mati kopā ar Douglas Hair

Sveiciens lasītājiem! 
Jūnija sākumā saņēmu PR sūtījumu* no Douglas ar pieciem produktiem no jaunākajām matu kopšanas līnijām. Sākumā biju skeptiski noskaņota, jo kaut kur zemapziņā likās, ka Douglas matu produkti nu nekā mani nevar pārsteigt. Bet es taču tos nemaz nebiju izmēģinājusi!

 Mani mati ir vidēja garuma, krāsoti, bojāti, nepaklausīgi, galos sausi. Saņemot paciņu, bija jūtams, ka pie tās komplektēšanas bija tiešām piedomāts un bija sajūta, ka produkti izvēlēti tieši man. Paldies! Turpinājumā dalīšos ar saviem iespaidiem par katru no produktiem, uzspiežot uz nosaukuma, atvērsies internetveikala links :)

"Atjaunojošs olbaltumvielu kondicionieris kopj un atjauno bojātus un sausus matus, kā arī aizsargā tos no tālākiem bojājumiem, mitrina un izlīdzina mata virsmu. Mati kļūst ievērojami elastīgāki, atjaunoti un mirdzoši. Sastāvā esošais provitamīns B5 aizsargā mata šķiedru, neļauj matam izžūt, uztur mata elastību. Tiek novērsta matu galu šķelšanās un lūšana. Mati kļūst mīkti un viegli ķemmējami."

Iespējams, pats mīļākais produkts no izmēģinātajiem. Tas dievīgi smaržo, padarīja manus matus neticami mīkstus un pakļāvīgus jau pēc vienas lietošanas reizes. Lietoju gan pēc matu mazgāšanas ar jebkuru citu šampūnu, gan pēc attīrošā balzāma, par kuru stāstīšu turpinājumā. Šo kondicionieri es noteikti iegādāšos vēl un lietošu atkārtoti. Būtībā ar šo var arī reizēm aizstāt matu masku, ja nepatīk biezas maskas, kuras ilgāk jātur matos. Efekts būs ļoti labs, ja vien mati nav ļoti, ļoti sausi.

"Labs risinājums ļoti sausiem un bojātiem matiem - izmantojot nevis šampūnu, bet attīrošo balzamu. Mati kļūst gludāki, mīkstāki, spīdīgāki un mazāk saveļas. Tiek novērsta matu galu šķelšanās un lūšana. Mati kļūts mīksti, viegli ķemmējami un spīdīgi. Ap matu tiek veidota aizsargājoša virskārta, kas mazina "statisko elektrību". Maigas virsmaktīvās vielas palīdz matam noturēt sevī dabīgās taukvielas, samazinot ikdienas netīrumu uzkrāšanos."

Šobrīd vairāki matu kopšanas zīmoli ir ieviesuši savā piedāvājumā attīrošus balzamus - tie vienkārši jāieklāj mitros matos, kādu laiku jāpatur un jāskalo ārā. Līdz šim esmu mēģinājusi tikai L'oreal Elvital balzamu, kurš man kā šampūna aizvietotājs nederēja, tāpēc iztērēšu kā masku. Douglas balzams ir vieglāks un tiešām varu to izmantot kā šampūna aizvietotāju, ja mati nav ļoti netīri vai pārslogoti ar veidošanas līdzekļiem. Kombinācijā ar kondicionieri ieguvu vieglus, mīkstus, pakļāvīgus matus, kurus spēju ieveidot kā salonā.

Groom&Style Serum-In-Oil serums 
"Eļļa radīta visu tipu matu ieveidošanai, šī ekspertu formula apvieno jutekliskās argānas, jojoba un makadāmijas eļļas, lai piepaceltu un koptu matus. Bagātīgā tekstūra nodrošina matiem zīdainu spīdumu, elastīgumu, kā arī viegli pabaro pirms ieveidošanas. Argāna eļļa aizsargā matus no saules kaitīgās ietekmes, bet jojoba eļļa iekļūst matos, nevis uz matu virsmas un no iekšpuses cīnās ar sausumu un trauslumu, nostiprinot matus un pasargājot tos no pārmērīgas slodzes, kā arī atjauno blāvus un pūkainus matus ar sašķeltiem galiem. Makadāmijas eļļa nodrošina mitrumu un barības vielas. Lai efektīvi cīnītos ar sašķeltiem matu galiem, iemasējiet makadāmijas eļļa matu galos, kas nodrošinās vislabākos rezultātus."

Šis produkts mani nekā nepārsteidza. Vienkārši labs serums sašķeltiem matu galiem. Tā kā tas ir serums-eļļa, tas nenoslogos matus. Šāda tipa produktus parasti lietoju mitros matos. Patīkams, svaigs aromāts. Mazs patēriņš, tāpēc mazais iepakojums pietiks tiešām ilgam laikam. 

"Īpaši viegls izsmidzināms sprejs mirdzumam, kas nepadara matus smagus. Gaisma tiek uztverta un atspoguļota. Ultimate Shine High Gloss Spray ir ideāls, lai ieveidotu matus vai atsvaidzinātu tos dienas laikā. Tiek novērsta statiskā elektrība. Ideāls produkts lietošanai ikvienā vietā un laikā. Sastāva esošā makadamijas riekstu eļļam nodrošina matiem mirdzumu un vitalitāti, noslēdzot matu galus, kā arī uzturot mitrumu galvas ādā."

Šis man likās ļoti interesants sprejs, jo tā sastāvā ir augļu etiķis. Tas tiešām ir viegls, bet tomēr nevajag pārspilēt ar tā daudzumu. Neiesaku arī izsmidzināt tuvu matu saknēm. Patīk to izsmidzināt uz matiem gandrīz vienmēr, kad eju ārā no mājas. piešķir matiem dzīvīgu mirdzumu, bet nepadara tos netīrus, lipīgus vai citādi neglītus (ja ievēro mēru). Interesants aromāts, kas kādu laiciņu turas matos. Redzēju, ka citas blogerkolēģes izmēģināja etiķi matu skalošanai no šīs sērijas, tas arī man šķita interesants un uzmanības cienīgs.

Extremely Smooth Anti-Frizz Leave-in nogludinošs krēms
"Vieglā tekstūra uzreiz izkūst matos, nodrošinot zīdaini gludus matus, kontrolē matu apjomu un uzlabo nepaklausīgu matu ieveidošanu. Aizsargā nepaklausīgus matus no žāvēšanas ar fēnu un atvieglo ieveidošanu. Mati ir gludi un plūstoši. Sastāvā esošais provitamīns B5 aizsargā mata šķiedru, neļauj matam izžūt, uztur mata elastību. Tiek novērsta matu galu šķelšanās un lūšana. Mati kļūst mīkti un viegli ķemmējami. Ideāls produkts izmantošanai ikvienā vietā un laikā."

Iepriekš nebiju lietojusi līdzīgus veidošanas krēmus, tāpēc izmēģināšana bija vēl interesantāka. Mani mati ir ļoti nepaklausīgi. Parasti iesmērēju mitros matos nelielu daudzumu (tiešām vajag ļoti maz) līdzekļa un tad žāvēju matus ar fēnu, vai ļauju tiem izžūt pašiem un tad taisnoju. Lietojot pēc attīrošā balzama un kondicioniera, ir viegli iegūt matu sakārtojumu gandrīz kā pēc friziera. Iztaisnoti mati ilgāk turas taisni. Ja izdomāju veidot lokas - tās nepūkojas uz visām pusēm. 


Kopumā esmu patīkami pārsteigta par šiem produktiem, kombinācija "attīrošs balzams-kondicionieris-nogludinošs matu krēms" manus  matus spēj pārvērst ļoti pozitīvi, serums un sprejs ir patīkams bonuss matu kopšanas rutīnā. Noteikti iesaku apskatīt Douglas piedāvājumu, iespēju ir daudz un savam matu tipam noteikti var atrast piemērotākos kopšanas produktus.

Citus jaunāko sēriju produktus vari apskatīt ŠEIT


Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAMSeko Douglas Latvia jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM




*Rakstā iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.


Nav komentāru