IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #60 : MULTILUKSS

  1. Greenini putojoša dušas eļļa ar vīnogu sēklu eļļu* / Ja nemaldos, šī bija mana pirmā pieredze ar dušas eļļām. Sākumā bija dīvaini, ka dušas produkts neputo ar lielām biezām putām, kā pierasts, bet pārvēršas tādā kā putojošā pieniņā, taču tas noteikti nav slikti. Šī eļļa ļoti forši smaržoja pēc vīnogu sulas, maigi attīrīja un pabaroja ādu, neizraisīja alerģisku reakciju. Labs sastāvs. Patika arī iepilināt vannā kā vannas eļlu. Pirkšu atkārtoti.
  2. laisēven CANDY ķermeņa atsvaidzinātājs / Nezinu, vai šis vēl pieejams veikalos, pirku pasen un beidzot izlietoju. Viegli smaržo pēc saldām karamelēm.
  3. BIOworld Secret Life 5in1 micelārais ūdens / Nesatur SLS,SLES, parabēnus, smaržvielas, bet likās dīvaini, ka ūdens itkā nedaudz puto. Ļoti patika mīlīgais un ērtais iepakojums. Iesaku šo lietot kā papildus attīrīšanas līdzekli, kā kosmētikas noņemšanas līdzeklis šis nederēs.
  4. Dr.Sante Coconuthair ekstramitrinoša matu maska / Ļoti patika. Pēc ilgākas lietošanas tiešām redzēju izmaiņas matu stāvoklī. Patīkamā smarža vispār neatgādina kokosriekstus, bet tas nav galvenais. Cena maskai superizdevīga un darbojas daudz labāk kā lielākā daļa mass market matu maskas.
  5. El'Skin MILK barojoša drāniņmaska ar piena proteīniem* / Maska sola pabarot ādu un to arī dara, nav specifiskas smaržas un lipīguma. Forša.
  6. evrēe Magic Rose divfāžu acu kosmētikas noņēmējs / Lai "magic rose" nosaukumā nemulsina - rožu smaržas līdzeklim nav. Tāda piebilde, jo pašai nepatīk :D Līdzeklis interesants, uzklājot uz vatītes eļļainā fāze paliek virspusē, bet parastā izsūcas cauri vatītei, sākumā notīram actiņu ar eļļaino pusi, pēc tam pārpalikumu ar otru pusi. Līdzeklis darbojas, īpaši noturīgāku make-up gan nenoņems perfekti, bet ikdienai ļoti labs. Vienīgais mīnuss - neērta pudelīte, līdzeklis bieži tecēja garām.
  7. Čistaja Ļinija auduma maska / Tagad es šo pasludinu par visu laiku foršāko drāniņmasku. Tik superīgi atsvaidzināja sejas ādu pēc garas un smagas darba dienas! Domāju, ka būs arī izcila, lai noņemtu pietūkumu pēc vētrainas ballīšu nakts vai rītos, kad iepriekšējā naktī nesanāca dabūt pietiekami to skaistummiedziņu. Tiešām lieliska!
  8. Evoluderm ķermeņa eļļa ar burkāniem / Šo neizlietoju pilnībā, bet ne tādēļ, ka nepatiktu, bet tādēļ, ka aizmirsu par tās eksistenci savos kosmētikas krājumos. Lietoju, lai mīkstinātu ķermeņa ādu un piešķirtu tai veselīgu mirdzumu. Tām dāmām, kas ir iedegušas (nav par mani), eļļa varētu būt lielisks palīgs lai pastiprinātu iedegumu un piešķirtu ādai mirdzumu. Eļļai ir nedaudz specifiska, saldena smarža, bet es pie tās pieradu un tā ātri izgaro.
  9. Botavikos matējošs krēms taukainai un problemātiskai ādai*
  10. Botavikos balansējošs serums taukainai un problemātiskai ādai* / Atsauksme par abiem Botavikos produktiem lasāma ŠEIT
 
                                        Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Seko veikala MULTILUKSS jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

Nav komentāru