7 forši matu kopšanas produkti, kas nopērkami Douglas veikalos

Pārskatot savus tukšo trauciņu rakstus, secināju, ka matu kopšanas līdzekļi ir vieni no tiem, kurus izlietoju visātrāk un visvairāk. Kas ir mazliet dīvaini, jo mazgaju tos salīdzinoši retāk un ar veidošanu arī baigi neaizraujos. Lai nu kā, viss laikam slēpjas tajā, ka man patīk eksperimentēt un izmēģināt kaut ko jaunu. Vēl man ļoti patīk labo matu dienas un tas, ka mati skaisti smaržo. Šoreiz vēlos pastāstīt par 7 dažādiem matu kopšanas produktiem, kas nopērkami Douglas veikalos. (Spiežot uz produktu nosaukumiem, atvērsies links uz Douglas internetveikalu).


  1. Love Beauty and Planet kondicionieris apjomam un stiprumam smalkiem matiem 
  2. Love Beauty and Planet šampūns apjomam un stiprumam smalkiem matiem / Pirms pilna izmēra produktu iegādes vēlējos palasīt kādas vietējo blogeru atsauksmes, neko prātīgāku kā slavinājumus par to, ka jauns zimols, vegāns, nav testēts uz dzīvniekiem, blablabla (kas, protams, ir forši, bet es gribu zināt, vai produkts ir tā vērts, lai maksātu 2-3x dārgāk nekā par random drugstore šampūniem) neatradu. Tāpēc biju priecīga, ka travel-size produkti tika iekļauti vienā no Douglas skaistumkastītēm, kuras ir foršas, ja vēlies kaut ko izmēģināt, bet neiztērēt kaudzi naudas. Man ļoti patīk produktu smarža un tas, ka mati kļūst mīksti un nedaudz kuplāki. Principā ne ar ko neatšķirās no parastiem šampūniem un kondicionieriem, bet, ja patīk zīmola filozofija un vēlaties lietot matu kopšanas produktus ar draudzīgāku sastāvu, tad varu šos ieteikt. Iespējams, ka iegādāšos pilna izmēra iepakojumus.
  3. Douglas Hair protein repair intensīvā maska sausiem, bojātiem matiem / Man ļoti patika kondicionieris no šīs līnijas, izmēģināju arī attīrošo balzāmu, par abiem atsauksme ŠEIT . Maska arī ir lieliska! Man matu gali ir sausi pēc balināšanas un karsto ierīču lietošanas, bet lietojot produktus no Douglas Hair atjaunojošās līnijas, to stāvoklis noteikti ir ievērojami uzlabojies!
  4. Lee Stafford matus nogludinošs, aizsargājošs sprejs matu mirdzumam  / Paredzēts, lai izsmidzinātu matos pirms fēna un karsto veidošanas ierīču izmantošanas, aizsargā arī no UV starojuma kaitīgās iedarbības. Atšķirībā no citiem termoaizsardzības sprejiem, kurus iepriekš esmu lietojusi, likās, ka matus ir vieglāk iztaisnot un tie ilgāk turas taisni un neizskatās sausi. Noteikti būs atkārtots pirkums, kad šis būs izlietots. 
  5. Andrew Barton volumising texture spray  / Šo man ļoti patīk izmantot ikdienā, ja matus nēsāju izlaistus, jo tas piešķir vieglu kuplumu, pavisam vieglu aromātu un vispār mati paliek foršāki, bet tas neatstāj matos nosēdumus, nesalipina tos un vispār nekādi (izņemot vieglo smaržu) matos nav jūtams. Starp citu, arī vegāns un cruelty-free produkts.
  6. Schwarzkopf BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick izsmidzināms kondicionieris matu mitrināšanai / Arī travel-size iepakojums, bet es jau gribu pilna izmēra! Tam ir svaiga smarža un tūlītējs mitrinošs, kā arī nogludinošs efekts. Ļoti patīk!
  7. Douglas Hair Deep detox attīrošs skrubis / Šo skrubi jau biju vairākas reizes izmēģinājusi no paraudziņiem un tagad pievienoju vēlmju sarakstā pilna izmēra produktu, jo šis travel-size iepakojums no Winter Detox kastītes iet uz beigām. Ja ikdienā tiek lietoti dažādi veidošanas līdzekļi, sausie šampūni u.c., tad nedrīkst aizmirst par kārtīgu galvas ādas attīrīšanu. Man patīk, ka šim ir uzmundrinoša smarža, ne pārāk asi graudiņi (jo nevajag jau arī pārspīlēt), to ir viegli izskalot un tas tiešām attīra. Nesatur silikonus. Skalpa skrubji ne tikai attīra galvas ādu, bet arī palīdz veikt galvas ādas masāžu, kas ir svarīga, lai matu saknes tiktu apasiņotas kā nākas un mūsu mati augtu gari un spēcīgi!
Tas arī šoreiz viss! Vai ir kaut kas no pieminētā mēģināts? Kā patīk? Varbūt varat ieteikt kādu foršu matu kopšanas līdzekli, kas nopērkams Douglas? Ar prieku izmēģināšu!



Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Seko Douglas Latvia jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM




* Šis nav sadarbības raksts. Rakstā NAV iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem.
 Produkti iegādāti par personīgajiem līdzekļiem.

Nav komentāru