IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #65: ATRASTS MULTILUKSĀ

Sveiciens šajā interesantajā pandēmijas laikā! Kaut arī arkārtas stāvokļa ierobežojumi pamazām tiek mazināti, es joprojām ievēroju piesardzību un bez īpašas vajadzības apkārt nestaigāju. Šobrīd esmu pateicīga visiem zīmoliem par jau iepriekš atsūtītajiem produktiem, kā arī pašai sev par savu hobiju, jo no kosmētikas man tiešām nekas šobrīd netrūkst un varu rūpīgi visu lietot un vērtēt. Paralēli gan veidoju dažādus vēlmju un pirkumu sarakstus. Arī Multiluksa pirkumiem man ir savs saraksts, kurā iekļuva vairāki produkti no šī ieraksta.
  1. Čistaja ļinija ideāla āda vulkāniskais micelārais ūdens / Īpaši piemērots problemātiskai ādai, ļoti patika. Tas ne tikai attīrīja ādu no dekoratīvās kosmētikas pārrpalikumiem un citiem netīrumiem, bet arī atsvaidzina sejas ādu. Atkārtota pirkuma vērts.
  2. BIOWORLD Botanica mitrinošs dienas krēms* / Ļoti viegls krēms, pēc konsistences atgādina gandrīz serumu. Noteikti patiks, ja ir nepieciešama neliela mitrināšana, bet nepatīk smagnēji krēmi, kas ilgi iesūcas. Krēmam ir viegls, uzmundrinošs aromāts. Ja nemaldos, tad sērijā ir 5 dažādi krēmi, paskatīšos kādu citu veidu. 
  3. KAMPO oriental care zobu pasta "Japānas zālaugi" ar peonijas, magnolijas, ingvera, lakricsaknes un ginko ekstraktiem* / Ļoti īpatnējas garšas zobu pasta, bet man patika. Likās pat atsvaidzinošāka par dažām piparmētru pastām. Nav asa, bet svaiguma sajūta saglabājas ilgāku laiku.
  4. Greenini eco cosmetics līdzeklis acu un lūpu dekoratīvās kosmētikas noņemšanai*/ Viens no Greenini 10 soļu attīrīšanas līnijas produktiem. Manuprāt, diezgan bezjēdzīgs, bet pudelīte ar pumpīti gan forša, tāpēc tagad izmanotoju ar pārlietiem citiem produktiem :D
  5. BIOWORLD botanica mitrinoša sejas krio-maska ar piparmētru, zemenēm un baziliku / Vasaras TOP produkts, noteikti. Maska mitrina un atsvaidzina ādu, svaigais aromāts uzmundrina. 
  6. SKINLITE dzeltenā burbuļmaska ar kurkumu un papaiju* / Klasiska burbuļmaska, tikai šī ir koši dzeltenā krāsā un ar uzmundrinošu aromātu. Man likās efektīvāka par iepriekš izmēģinātajām maskām ar melno kokogli.
  7. Čistaja ļinija ideāla āda drāniņmaska sejai* / Supermitrinoša, fantastiska maska, noteikti paņemšu vēl, ja redzēšu veikalā. 
  8. BelKosmex #musthave maska matiem "spēks un spīdums" / Es reizēm mēdzu nopirkt kādu matu masku, kuras iepakojums ir paredzēts vienai lietošanas reizei. Ir divi varianti - maska nedarīs pilnīgi neko, vai arī mīkstinās un pabaros matus spēcīgāk par kondicionieri. Šī pieder pie otrā varianta. Šaubos vai pirkšu atkārtoti, bet ņemšu vērā, ja būs kaut kur jādodas uz ilgāku laiku, bet negribēsies vest līdz lielos iepakojumus. 
  9. SKINLITE nakts maska "intensīvs liftings"*
  10. SKINLITE nakts maska "intensīva atjaunošana"* / Abas maskas likās ļoti līdzīgas, liftinga maska varbūt nedaudz biezāka un barojošāka pēc konsistences. Būtībā abās paciņās bija krēmi, kas uzklājami uz nakti. Nekādu wow efektu nebija, bet bija forši, ka nebija lipīguma vai kārtiņas sajūta, kā tas ir daudzām nakts maskām, kā arī šādu paciņu ir ērti paņemt līdz izbraukumos, jo neaizņem daudz vietas, nav smags un korķītis stingri turās ciet. 
Tas arī šoreiz viss, bet pavisam drīz būs vēl viens iztukšoto trauciņu raksts, kurā pieminēti tieši Multiluksā pirktie kosmētikas līdzekļi, cenšos iztērēt visu, kas man ir iekrājies, lai atkal varu doties pēc jaunumiem! :)

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Seko veikala MULTILUKSS jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

Nav komentāru