IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #64 : SIA "CITA LIETA"


Sveiciens! Esmu sakrājusi 10 dažādus "Pien-Dairy SPA", "Code Of Beauty" un "Austra" produktus, kas paredzēti ķermeņa un matu kopšanai. Kas kopīgs šiem zīmoliem? Ražotājs. Visi produktu ražoti tepat Latvijā, uzņēmumā "Cita lieta". Starp citu, arī Ceano cosmetics, no kuriem man, pārsteidzošā kartā, nav vēl sanācis neko izmēģināt, arī ir no šīs "ģimenītes". Turpinājumā manas domas par produktiem, kad tie jau izlietoti un tukšie trauciņi kādu laiku pastāvējuši maliņā. 

  1. PIEN dabīgas ziepes intīmai kopšanai* / šeit nav ko daudz komentēt, ziepes labi veic savu uzdevumu.
  2. PIEN dabīgs šampūns matiem*
  3. PIEN dabīgs kondicionieris matiem* / Iesaku abus produktus lietot komplektā. Domāju, ka bez kondicioniera neiztikt. Ļoti labs sastavs, labi attīra, mati kļūst mīksti un vijīgi. Ja nepatīk mati pēc pirmās lietošanas reizes, iesaku pamēģināt vēlreiz, jo, visticamāk, mati nav pieraduši pie dabīgāka sastāva produktiem. Produktiem piemīt PIEN raksturīgais piena sūkalu aromāts, bet tas matos nepaliek.
  4. Dabīgā dušas želeja* / Ļoti patika, gan šo, gan vannas līdzekli lietoju periodos, kad mana āda "niķojās" un bija īpaši sausa un jutīga. Tad es nevarēju izmantot nekādus smaržīgos produktus un labprāt mazgājos ar PIEN.
  5. Code Of Beauty micelārā dušas želeja "Essence of passion"*/ ļoti, ļoooooti patika šī dušas želeja, maigi attīra, smaržo ļoti izsmalcināti, bet maksā ļoti izdevīgi. Noteikti vēlos, lai šī dušas želeja atgriežas manos kosmētikas plauktiņos.
  6. Code Of Beauty micelārais ūdens* / Code Of Beauty izceļas ar to, ka micelārā tehnoloģija tiek izmantota visos produktos, protams, neiztikt bez klasiskā micelārā ūdens sejas ādas attīrīšanai un tonizēšanai. Produkts man patika, bet tieši kā pēdējais attīrišanas solis, vai attīrītajs dienās, kad esmu mājās un atpūtinu seju no kosmētikas. Ja lietojat daudz dekoratīvo kosmētiku ikdienā, šī nebūs laba pirmā izvēle kosmētikas notīrīšanai, bet, ja dekoartīvo kosmētiku tik pat kā nelietojat, tad ir vērts izmēģināt.
  7. Micelārās intīmās ziepes ar alveju* / Arī veica labi savu uzdevumu, sastāvā arī ir pienskābās baktērijas, tāpēc pavisam. pavisam nedaudz smaržoja līdzīgi PIEN produktiem. Līdzīgi kā citiem CODE produktiem, ļoti demokrātska cena, tāpēc pieejams visiem. 
  8. Micelārās roku un ķermeņa ziepes* / Šeit arī nav ko daudz komentēt - ļoti labs produkts par pieņemamu cenu, labi smaržo un attīra. Universāls produkts, jo var aizstāt arī dušas želeju, lieki neaizkrāmējot vannas istabu ar dažāda tilpuma pudelēm. Pluss arī par iepakojumu un dizainu - tumši zilās plastmasas pudeles neizskatās bezgaumīgi, manuprāt, produkti izskatās krietni "dārgāki", nekā tie patiesībā maksā. 
  9. AUSTRA šampūns krāsotiem matiem
  10. AUSTRA kondicionieris krāsotiem matiem / Ja ikdienā neesat ļoti prasīgi pret matu kopšanas līdzekļiem, tad pamatvajadzības - attīrīt un mīkstināt matus, produktu komplekts veic ļoti labi. Viegli smaržo pēc rabarberiem (es pat labprāt būtu gribējusi, lai smarža ir izteiktāka). Domāju, ka derēs arī smalkākiem matiem, jo manus vidēji biezos matus nenoslogoja, reizēm pat gribējās, lai šampūns būtu "spēcīgāks".
Atsauksmes par šiem un citiem PIEN produktiem ŠEIT
Atsauksmes par šiem un citiem Code Of Beauty produktiem ŠEIT

*Rakstā iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.

Nav komentāru