RAŽOTS LATVIJĀ : Code Of Beauty

"Code of beauty" ir salīdzinoši jauns kosmētikas zīmols, kura produkti tirdzniecībā parādījās pagājušā gada nogalē. Ja sekojat līdzi vietējo kosmētikas ražotāju aktualitātēm, tad noteikti būsiet dzirdējuši par tādiem zīmoliem, kā "Ceano cosmetics" un "Pien-DAIRY SPA", kas radīti uzņēmumā "Cita Lieta". Arī "Code of beauty" ir "Cita Lieta" lolojums.

“Code of beauty” ir izstrādāts pēc micelārās tehnoloģijas un tās sastāvā ir apvienotas īpaši izmeklētas sastāvdaļas kā alveja, avakado eļļa, argana eļļa, pienskābe, pantenols, kumelīšu ekstrakts, cidoniju ekstrakts un kviešu proteīns. Izvēlētās izejvielas nodrošinās saudzīgu ķermeņa kopšanu, aizsargājot ādu un matus pret apkārtējās vides nelabvēlīgo ietekmi. Kosmētikas līnijā iekļauti vienpadsmit dažādi kosmētikas līdzekļi: micelārās roku un ķermeņa ziepes, micelārās dušas želejas, micelārie šampūni un kondicionieri, micelārās intīmās ziepes un micelārais ūdens, kas paredzēti dažādiem ādas un matu tipiem.
Tomēr tas nenozīmē, ka darbs pie jaunās līnijas sortimenta ir apstājies. Paredzēts, ka drīzumā sortiments tiks papildināts arī ar citiem produktiem."

Man bija iespēja izmēģināt jaunumu un tagad, pēc 2 mēnešu lietošanas var droši teikt, ka šī zīmola produkti noteikti būs manos kosmētikas plauktiņos arī turpmāk. Par to, ko es izmēģināju un kāpēc man patika, lasiet turpinājumā!

Micelārās roku un ķermeņa ziepes "Essence of fresh flowers"
Šīm ziepēm pieejami divi aromāti, manis izmēģinātais ir ļoti svaigs un uzmundrinošs. Domāju, ka arī vīriešiem patiks. Ziepes viegli puto, maigi attīra ādu, to nesausinot. Ikdienas lietošanai var izmantot gan rokām, gan ķermenim. Ērta dozēšana ar pumpīti.

Micelārais šampūns un kondicionieris, kas atjauno un aizsargā matus
Šie abi ir mani favorītprodukti, tie smaržo fan-tas-tis-ki! Mati pēc mazgāšanas ir ļoti mīksti, spīdīgi. Kaut arī sastāvā ir pāris vielas, kas kaislīgiem sastāvu kritizētājiem varētu nepatikt, mana niķīgā galvas āda netika kairināta, šampūns lieliski attīrīja matus un nepieplacināja tos, savukārt kondicionieris neļāva nepaklausīgajiem matiem sapiņķerēties. Noteikti būs atkārtots pirkums, kā arī labprāt izmēģināšu otru versiju, kas paredzēta krāsotiem matiem.


Micelārā dušas želeja "Essence of passion"
Arī dušas želejām pieejami divi aromāti- šis, kas ir tieši tāds kā šampūnam, tāpēc man ļoti mīļš, kā arī otrs, kas ir svaigāks un tāds, kā manis izmēģinātajām ziepēm. Pati dušas želeja ir forša, nav ne pārāk bieza, ne pārāk šķidra. Labi puto, labi attīra ādu, bet nesavelk to, tieši otrādi - padara samtaini maigu.

Micelārais ūdens visiem ādas tipiem
Ja jau produktu sastāvā ir micellas, tad kā gan bez klasikas - micelārā ūdens sejas ādas attīrīšanai. Patīkams, labi attīra ādu, ar noturīgu kosmētiku gan netiks galā (tāds nemaz arī nav sākotnējais micelārā ūdens mērķis), bet kā ādas papildu attīrīšanas līdzeklis, manuprāt, lielisks.


Micelārās intīmās ziepes ar alveju
Pieejama arī kumelīšu versija. Sastāvā esošās dabīgās sastāvdaļas - pienskābe un augu aktīvās vielas palīdz uzturēt optimālo pH līmeni un svaigumu visas dienas garumā. Nav ko piebilst - labs produkts par lielisku cenu.




Kopsavilkums: 
  • Prieks, ka latvieši spēj radīt konkurētspējīgus produktus par lieliskām cenām. 
  • Produktu cenas ir superdraudzīgas - ap 3eur (uz atlaidēm VĒL lētāk), kas ir lieliski, jo tad es labāk atbalstu pašmāju ražotājus, nevis pērku kārtējo jocīgo mass market šampūnu, kas ir lēts, it kā der visiem, bet patiesībā neder nevienam.
  • Neskatoties uz zemo cenu, produkti ir patiešām kvalitatīvi, kā arī iepakojumu dizains ir vienkāršs, taču tajā pat laikā elegants
  • Šobrīd, cik man zināms, produkti pieejami tikai veikalos MAXIMA.
  • Zīmola pārstāvji ar šiem produktiem vien neapstāsies, paredzēti jaunumi, piemēram, nesen pamanīju, ka būs pieejamas arī vannas bumbas, kas man kā vannošanās entuziastei (:D) ir vairāk kā priecīga ziņa. 
Vairāk par zīmolu, produktiem, sastāvu lasi šeit : www.codeofbeauty.lv

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM



*Rakstā iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.


 





Nav komentāru