IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #39 un #40 : MATU KOPŠANA #2


Sveiciens šodienā! Turpmāk par 20 ~ Pusgada laikā iztērētajiem matu kopšanas produktiem, aizkadrā tiek piepildīts nākamais maiss. Reizēm šķiet, ka mans altrego varētu būt trīsgalvains pūķis ar kupliem matiem, hahaha, jo matu kopšanas produkti man tērējas zibenīgos ātrumos. Lai labi lasās! 
Iepriekšējais matu kopšanas tukšinieku raksts ŠEIT

  1. DOVE ADVANCED HAIR SERIES COLOR CARE VIBRANCY šampūns 
  2. un kondicionieris krāsotiem matiem* / atsauksme ŠEIT , kopumā patika, noteikti ir atkārtota pirkuma vērti.
  3. L'Oreal Elvital total repair neputojošs attīrošais balzams "3in1" Calendula / Nesapratu šo produktu. Tas darbojās vienīgi kā viegla maska/kondicionieris, kā attīrošs balzams man likās pārāk smagnējs un vienalga, kādu daudzumu līdzekļa es liku matos, man tos prasījās pēc tam kārtīgi izmazgāt ar šampūnu. Smarža arī pārāk uzmācīga. Nepatika.
  4. AVON advance TECHniques 4D izsmidzināms līdzeklis / Ļoti patika aromāts un sniegtais efekts, lietoju tad, kad vēl krāsoju matus rudus un vēlējos pēc iespējas ilgāk saglabāt košo toni. Arī atkārtota pirkuma vērts produkts. 
  5. AVON advance TECHniques micelārais šampūns matu krāsas saudzēšanai/ man bija pārsteigums, ka AVON pieejams šampūns, kas nesatur sulfātus, tas bija ļoti viegls, gandrīz neputoja, bet maigi attīrīja matus. Ļoti netīriem matiem noteikti nedarbotos, bet, kā līdzeklis, lai attīrītu un atsvaidzinātu matus, bet lieki nenomazgātu krāsu, manuprāt, ļoti labs un par pieejamu cenu. 
  6. Shelley sausais šampūns "Blush" / Neko neatgādina? :D Batistes pakaļdarinājums, kas darbojās tieši tāpat, maksāja uz pusi mazāk un nesmaržoja tik uzmācīgi. Pirku Multiluksā, ja ir interese. 
  7. Batiste Original 
  8. travel size versijas* / Man joprojām šķiet, ka oriģinālā versija smird pēc odu atbaidīšanas līdzekļa un es tā smaržu jau sajūtu pa gabalu citu galvās :DDDD Šos pati nepirku, bija iekrājušies no PR paciņām, nācās izlietot braucienos uz laukiem.
  9. Batiste divine dark sausais šampūns tumšiem matiem / "Vismierīgāk smaržojošais" no visiem Batiste, vai nu mani mati jau pieraduši, vai tiešām ir mainījies sastāvs, bet vairs nešķiet tik iedarbīgs kā agrāk. 
  10. Tony&Guy casual matu laka / bija nomētājusies plauktos, kaut arī agrāk man ļoti patika, pat nepamanīju, ka zīmols pazudis no veikalu plauktiem. Patika vieglā fiksācija ikdienai, kā arī īpaši smalkais izsmidzinātājs. Varbūt varat ieteikt kaut ko līdzīgu, priecāšos par komentāriem.
  11. Garnier Olia 7.40 INTENSE COPPER/ Viena no krāsām, ar kurām krāsoju matus, kad tie bija rudi. Olia krāsas ir foršas, jo neizsausina matus, bet tās pavisam nav noturīgas, vismaz uz maniem matiem nē, arī tumšie toņi iepriekš ir ātri izmazgājušies un palikuši blāvi. 
  12. Schwarzkopf Color Expert 4.0 Cool Brown / Esmu atgriezusies pie iepriekšējā toņa, viens no retajiem brūnajiem toņiem, kuram ir vēss, nevis rižīgs apakštonis. Uzreiz pēc nokrāsošanas mati diemžēl ir gandrīz melni, bet pēc dažām mazgāšanas reizēm tas kļūst tāds, kāds man patīk. 
  13. Douglas Hair Protein Repair intensīvs kondicionieris* un
  14. Douglas Hair Protein Repair attīrošs balzams ar mandelēm un Šī sviestu sausiem un bojātiem matiem* /  Noteikti vieni no foršākajiem matu kopšanas līdzekļiem, kādi jebkad lietoti, smaržo arī fantastiski! Atsauksme ŠEIT Noteikti būs pirkums, tikai attīrošo balzamu aizvietošu ar klasisko šampūnu.
  15. TABITHA James Kraan Amber Rose matu eļļa / Šo paraudziņu saņēmu www.naturisimo.com skaistuma kastītē, kas bija veltīta tieši matu kopšanas produktiem. Šī eļļa paredzēta kā līdzeklis, ko ieklāj matos pirms mazgāšanas, patur kādu laiku un tad izmazgā. No viena paraudziņa grūti kaut ko saprast, bet man patika efekts. Vienīgi ne tik ļoti, lai uzreiz pasūtītu pilna izmēra (30ml) iepakojumu, kurš maksā £38 (es to nedarītu jebkurā gadījumā :DDD) Lai nu kā, paraudziņu politika ļauj izmēģināt kaut ko ekskluzīvāku arī "parastajiem mirstīgajiem" un es noteikti vēl atgriezīšos pie Naturisimo mājas lapas, jo tur bieži ir interesanti piedāvājumi, kā arī dažādi produkti ar labiem sastāviem, kurus nevar iegādāties Latvijas veikalos. 
  16. Dove Regenerate Nourishment eļļa-serums* / Šāda tipa serumi ir gandrīz katram zīmolam, kas piedāvā matu kopšanas līdzekļus. Patika. Forši smaržoja un pildīja savu uzdevumu - nogludināt saspurojošos matu galus. Tā kā patēriņš bija pavisam neliels, šķietami mazā pudelīte pietika ilgam laikam. Atsauksme ŠEIT
  17. Schwarzkopf Osis+ Session Label Powder cloud* / Līdzeklis paredzēts lietošanai salonos, īpaši kuplu un nekārtīgu matu sakārtojumu veidošanai. Uzskatu, ka ikdienas lietošanai nav vajadzīgs, ja vien katru dienu nestaigā apkārt ar Elitas Patmalnieces frizūru un tev ir pietiekami daudz pacietības, lai pūderi izķemmētu no matiem tā, lai tas neatstāj baltas pēdas. Trakām, kuplām frizūram uz pasākumiem - jā, lūdzu. Ikdienai - nē, paldies. Atsauksme ŠEIT
  18. L'Oreal ELVITAL balzams-maska / pilnīgi nelietojams kā nogludinošs balzams vai maska uz nakti, kā "ātrā" maska lietošanai dušā - bija ok, bet to pašu sniedz labs kondicionieris, smarža tālu no kokosrieksta, bet bija patīkama, brīdinu, ka kādu laiku uzturas matos, tāpēc, ja nepatīk smarža, neiesaku. Haha, vispār nepadomājiet nepareizi, man nav nekāds heits pret L'Oreal, vienkārši pēdējā laikā izmēģinātie produkti nesuši vairāk vilšanos, nekā prieku, cerams, ka tas mainīsies.
  19. Dove Pure Care Dry Oil* / Man sāka likties, ka šī eļļa nekad nebeigsies (tāpat kā šis ieraksts :D), jo to vajadzēja pavisam nedaudz gan, lai ieklātu tikai matu galos, gan, lai ieklātu visos matos un paturētu kā masku pirms mazgāšanas. Bija ok, bet par aromātu, kas atgādināja Johnsons Baby eļļu, es nebiju sajūsmā. Zinu, ka daudzām meitenēm šī eļļa patika, bet, ja nemaldos, tad tā ir izņemta no pārdošanas.
  20. Fito kosmetik Irānas dabīgā krēm-henna / biju nopirkusi, kad man bija rudi mati, lai paspilgtinātu toni. Patika, ka maisījums bija jau gatavs un nevajadzēja pašai ķēpāties. Ieguvu dabīgi rudu toni, vienīgi labākam rezultātam noteikti vajadzēja vismaz 3 paciņas. (Tāpec iesaku pirkt pēc ieteikuma bildītes aizmugurē+paņemt vienu paciņu vēl klāt). Labs veids, kā paspilgtināt matu toni, lieki nebojājot matus, gribu izmēģināt arī brūnu toni. Pirku Maximā, cena ar atlaidi bija ap 70 centiem. 
Tas arī šoreiz viss :D Priecāšos par komentāriem, ieteikumiem, pārdomām. 
Lai skaisti mati!

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

Nav komentāru