2 sejas maskas : Floresan un Beauty formulas

Ar sejas maskām man savādas attiecības. Reizēm es tās gatavoju pati, ja nav slinkums. Ja ir slinkums gatavot, tad lietoju gatavas. Ja ir slinkums lietot gatavas, tad aizmirstu tās plauktos uz ilgu laiku.

Man ļoti ātri viss apnīk, tāpēc vajag dažādību. Lielus sejas masku iepakojumus nemaz vairs nepērku, jo nav reāli izlietot. Vai varbūt vienkārši neesmu atradusi vēl tiešām superīgu masku, kuru gribētos lietot atkal un atkal. Tāpēc man patīk tās masku paciņas, kuras pietiek vienai vai divām reizēm.

Šajā rakstā padalīšos ar iespaidiem par divām nesen lietotajām maskām. Uzreiz saku, ka tas nav salīdzinājums, jo maskas ir ļoti dažādas.


Floresan Face Organic SPA
Apraksts: Maska dziļai sejas un kakla attīrīšanai. Uzklāt pilnībā notīrītai sejas un kakla ādai biezu kārtu, neskarot acu apvidu. Pēc 10 - 15 minūtēm noskalot ar siltu ūdeni. Maskai piemīt viegli savelkoša iedarbība. 

Iespaidi: Paciņa pietika gan sejai, gan kaklam, gan varētu aizsmērēties līdz nabai :D Ok, es nedaudz pārspīlēju, bet tās 15ml ir daudz un var bagātīgi nozieķēties. Aprakstā pieminētā velkošā sajūta ir tikai brīdī, kad pagājušas apmēram 10 minūtes. Smarža man ļoti patika. Vienīgais mīnuss, ko varu personīgi atzīmēt - pagrūta noskalošana un, ja to izmanto arī kakla ādai, tad vannas istabas aizkleksēšana ir garantēta :D Pēc noskalošanas āda likās attīrīta līdz gurkstošai sajūtai un likās pietiekami mitrināta, krēmu neprasījās. Šo masku iegādājos Siberika veikalā ar atlaidi, manuprāt maksāja 39!!! centi, bija vēl trīs citi veidi. Šo labprāt nopirkšu vēl. 



Beauty Formulas ar skābekli bagāta maska ar burbulīšiem
Apraksts: Krēmīga, barojoša, ādas mirdzumu uzlabojoša un mitrinoša maska, kura nomierina un iztīra ādu, padarot to svaigu, lielisku un mirdzošu. Bagāta ar dabīgiem ekstraktiem. Reaģē ar gaisu, veidojot ar skābekli bagātas putas, kuras nodrošina dziļu ādas tīrīšanu un pīlinga efektu. Uzklāt masku uz sejas vienmērīgi, raugoties, lai gan seja. gan rokas būtu tīras un sausas. Mitra āda var traucēt putu rašanos. Izvairīties no saskares ar acīm un lūpām. Kad maska sāk putot, maksimāla tīrīšanas efekta nodrošināšanai viegli ar pirkstu galiņiem 30-60 sekunžu laikā iemasēt putas ādā. Noskalot ar tīru, siltu ūdeni un nosusināt. 

Iespaidi: Iepakojums pietiek divām reizēm, jo sadalīts uz pusēm, katrā daļā pa 3,5ml maskas, ar ko pilnīgi pietiek. Tāda veida masku lietoju pirmo reizi, interesanta bija tā burbuļošana uz ādas. Smarža - ķīmiskas zemenes, atgādināja mazliet čevitus no bērnības. Ātra iedarbība, nav jātur uz sejas ilgāku laiku, lieliska slinkiem vakariem. Ar noskalošanu problēmu nebija. Mīnusi no manas puses - smarža manam degunam tomēr nedaudz par ķīmisku un manu ādu, par spīti rakstītajam uz paciņas - nedaudz, bet tomēr sausināja. Pirku Drogās, maksāja mazliet pāri 1eur. Iespējams, ka nopirkšu kādreiz vēl. 



Vai esat lietojušas kādu no šīm maskām? Vai dodat priekšroku maskām lielajos iepakojumos, vai šāda veida, kas paredzētas vienai lietošanas reizei? Kāda ir jūsu mīļākā sejas maska? Vai gatavojat sejas maskas pašas? 

4 komentāri

  1. es laikam gadiem nesmu pirkusi tās vienas reizes maskas - tomēr parasti iegādājos lielākus iepakojumus, izpētot, atsauksmes, lai skaidri zinātu, vai man patiks un derēs :)

    AtbildētDzēst
  2. Man agrāk arī tā bija, ka pirku šīs mazās paciņas, bet tad es atradu The Body Shop sea weed masku un šīs mazās vairs neprasās. :) taču reizi pa reizei man patīk nopirk kādu interesantu mazo paciņu, piemēram, šokolādes maskas utt. :)

    AtbildētDzēst
  3. šīs konkrētās nav mēģinātas, bet tā burbulīšu maska liekas interesanta :) es vispār diezgan slinkoju uz masku likšanu, reizēm, vannā esot, uzlieku kādu attīrošo (pašlaik patīk Himalaya ar nīmu). brīžos, kad liekas, ka ādai derētu "padzerties", lietoju Origins Drink Up masku. nu jā, maskas tūbiņās patīk labāk - var kontrolēt daudzumu un viss ir tīri un kārtīgi. pati neko negatavoju - slinkums, vai zinies :D

    AtbildētDzēst
  4. Manos krājumos gan 1x lietojamás, gan lielie iepakojumi. Šobrīd patīk Madaras abas maskas.

    AtbildētDzēst