Paciņas diena : iherb.com

Šodien saņēmu savu pirmo paciņu no iherb.com, ja godīgi, esmu pārsteigta, jo pasūtījumu veicu 6.decembrī un tas jau ir manās rokās, esmu lasījusi, ka citas gaidījušas pat vairāk par mēnesi. Pirkumi nebija pārdomāti, drīzāk tā "uz dullo", bet neteikšu, ka nevajadzīgi.


  • E.L.F. Cosmetics, Studio, Beauty Book, Smoky Look, 9 Piece Set / Komplektiņš perfektam vakara vai dienas "smoky look", komplektā ietilpst 6 acu ēnas, bāze plakstiņiem, acu zīmulis, ēnu aplikators, uz iekšējā vāciņa ir instrukcija make-up izveidošanai (tādai neprašai, kā man, manuprāt, ļoti labs komplekts :D )
  • E.L.F. Cosmetics, Sugarkiss, Brush Set, 5 Pieces / 5 otiņu komplekts : lip defining brush, blending brush, foundation brush, powder brush, eyeshadow brush, Ar  šo komplektu es sāku savu ceļojumu otu pasaulē, jo līdz šim esmu izmantojusi ļoti maz otas, tāpēc laiks eksperimentiem! :)
  • Reviva Labs, Vitamin E Stick, 1/8 oz (3.5 g) / Lūpu balzāms ar e vitamīnu, ziemā periodiski cīnos ar lūpu kaktiņu plaisāšanu, tāpēc dzeru vitamīnus kapsulu veidā un lietoju balzāmus ar e vitamīnu, tad jau redzēs, kāds būs šis

Tas arī šoreiz viss, domāju, ka šis nebūs mans vienīgais pasūtījums no iherb.com, tikai turpmāk veikšu pārdomātus sūtījumus, vienīgi, kas man nepatīk, ka ļoti jāpievērš uzmanība gan paciņas svaram, gan vērtībai, bet visādi citādi esmu apmierināta, jo viss bija labi iesaiņots, nekas nebija sabojāts un es būtu gatava gaidīt arī mēnesi. 


Ja vēlaties sīkāku apskatu par kādu no manis pasūtītajām lietām, droši rakstiet komentāros!

P.S. Varbūt varat padalīties ar savām favorītlietām, kuras esat sūtījušas no iherb.com ? :)



2 komentāri

  1. Otiņu komplekts izskatās baigi labs! :) Gaidīšu sīkāku atsauksmi par otiņām! :) Esmu pāris reizes sūtījusi iherb un man arī paveicās, ka visi sūtījumi atnāca ļoti ātri.

    AtbildētDzēst
  2. Man no iherb favorītiem viennozīmīgi ir Giovanni šampūni, real techniques otas un visādi saldumi :)

    pagājušajā gadā man arī vienu brīdi bija iekaisuši lūpu kaktiņi, un palīdzēja a vitamīns. Lietoju laikam visos iespējamajos veidos - pilināju klāt lūpu balzāmam ik dienā, vakaros smērēju tāpat un brokastīs vēl uzpilināju uz maizes :)

    AtbildētDzēst