Atsauksme : Garnier Fructis Thick & Gorgeous apjomu piešķirošs izsmidzināms pūderis un krēms matiem, kas nav jāizskalo


  • Apjomu piešķirošs pūderis 
Nekavējoties sniedz matiem apjomu pilnīgam, lieliskam izskatam ar 24h noturību. Lielāka matu masa un dabīgs efekts. Bez stīvuma. Mīkstu matu sajūta.
Lietošana: pirms lietošanas kārtīgi sakratīt. Izsmidzināt uz sausiem matiem. Izspūrušu matu efektam izsmidzināt visā matu garumā un veidot ar pirkstiem. Lielu matu apjoma sakārtojumam izsmidzināt uz saknēm un izlaist pirkstus caur matiem, veidojot lielu matu efektu. (man uznāca smiekli par lielajiem matiem, varbūt kupli mati, vai cits formulējums būtu labāks, bet ok :D )

Man ar šo produktu tādas love-hate attiecības. Nezinu, kas to ietekmē, bet citreiz šis pūderis visu padara tikai sliktāku. Bet tad, kad trāpu uz "labajām dienām", mati ir kupli un tieši tādi, kā man patīk. Kuplums pēc laika sāk izzust, taču atjaunojas, ja ar pirkstiem atkārtoti sabužina matus pie saknēm. Kā jau visiem fructis produktiem - salda, patīkama smarža, bet tas ir gaumes jautājums.

  • Krēms matiem, kas nav jāizskalo
Aizsargā no karstuma un rada papildu matu apjomu. Sajūti matu pārvērtības katru reizi, kad žāvē tos ar fēnu: krēma formula nogludina matu šķiedras un veido lielāku matu apjomu. Krēms rada termo-barjeru, kas aizsargā matus no karstumierīču iedarbības. Rezultāts - mati ir kuplāki, mīkstāki un elastīgāki. Krēma efektivitātes noslēpums -  fibra-cylane inovatīva molekula, kas rada apjomu dziļi iesūcoties un piepildot matu ar jaunu sastāvu. Ar katru lietošanas reizi efekts kļūst pamanāmāks. Bagātināts ar granātābolu, formula uzlabo matu izskatu, padarot tos īpaši elastīgus, plūstošus un vieglāk veidojamus. 
Lietošana: ieklāj nelielu daudzumu krēma ar dvieli nosusinātos matos, īpašu vērību pievēršot matu galiem. Sāc matus žāvēt ar galvu uz leju, kad tie pa pusei sausi, turpini tos žāvēt ar apaļo suku, lai iegūtu papildus apjomu. 

Šo gan esmu lietojusi tikai vienreiz, bet jau paspēju iemīlēt. Es nezinu, kā tas strādā, bet mani mati nekad nav bijuši tik paklausīgi un nogludināti, nezaudējot kuplumu. Super! Mani mati ir tādi pa vidu - ne lokaini, ne taisni, bet pēc šī krēma man pat nevajadzēja izmantot taisnotāju. Ja būtu vienkārši izžāvējusi ar fēnu pēc mazgāšanas, uz galvas būtu pūkains, nevaldāms mākonis. Iepakojums paliels, pietiks ilgam laikam, bet noteikti iegādāšos atkārtoti.


Šajā sērijā vēl ir šampūns, kondicionieris un serums, kurus arī gribētu izmēģināt. Starp citu, Kamila  pavisam nesen ir uzrakstījusi plašu atsauksmi par visu sēriju, meklē ŠEIT, kā arī līdz 13. maijam vari piedalīties viņas rīkotajā konkursiņā, un, iespējams, laimēt šampūnu, balzāmu un serumu! 

Vai esat lietojušas kaut ko no šīs sērijas? Kā patīk? 

Nav komentāru