LUSH : burvīgi brīnumiņi sevis palutināšanai


Šodien gribu paslavēt Alfas veikaliņa darbinieces par jauku apkalpošanu, un pastāstīt par saviem pirkumiņiem labsajūtai. 


Vannas bumba "Blackberry" 

Info no lush.lvMirklī, kad šī vannas bumba iegrimst ūdenī, satraukums un stress pazūd, jo bergamotes un vīraka eļļas nonāk vannas istabas gaisā! Bergamote tiek izmantota aromaterapijā stresa un  depresijas gadījumos. Šai eļļai piemīt ne tikai nomierinošas un uzmundrinošas, bet arī antibakteriālas īpašības. Vannā ar šo bumbu, tu drīz vien jutīsi, ka vīraka eļļa palīdz nomierināt elpošanu un ļauj tev justies arvien labāk...

Ko saku es? 
Piedzīvojums vannas istabā! Sāk fantastiski smaržot uzreiz, kā tiek ielikta ūdenī. Ļoti gribēju kaut ko pēc ogām smaržojošu un dabūju tieši to, ko gaidīju! Violeta krāsa ir mana vājība, tāpēc šī bumba īpaši mīļa. Sīkums, bet patīkami - bumbas vidū papīrītis ar uzrakstu BOOM, BOOM. sāku domāt par tekilu, bet ne par to šoreiz :D
Pēc vannošanās ar šo bumbu tiešām jutos daudz, daudz labāk! :) Patīkami ir arī tas, ka ar vannas tīrīšanu pēc vannošanās nav nekādu problēmu, kā tas gadās ar citiem vannošanās priekiem.


Skrubis-sviests "You Snap The Whip"

Info no lush.lv: Ja tu savu ādu esi sodījis ar tai nelabvēlīgiem apstākļiem un tai ir jāatdzimst no jauna, tad šis kokogles un pumeka savienojums ar saldi smaržojošām eļļām un augstas kvalitātes sviestiem, atgriezīs tavai ādai ideālo formu. Samalta kokogle un pumeks atbrīvo ādu no nevajadzīgajām daļiņām, lai atbrīvotu ceļu kakao sviestam un makadāmijas riekstu eļļai, kura palīdz ādas šūnām atjaunoties. Šo eļļas- skrubja gabaliņu ņem līdzi dušā, iezied ar to mitru ādu, atbrīvo to un pēc tam noskalo, lai dotu tai jaunu elpu!

Ko saku es? 
Kaut kas jauns un interesants priekš manis. Parasti esmu lietojusi skrubjus bundulīšos vai tūbiņās, šis ir kā ziepju gabaliņš, kurš nedaudz puto un skrubē vienlaicīgi. Smarža fantastiska, skrubējošās daļiņas diez gan paasas, bet, ja gribas tiešām kārtīgi noskrubēties - iesaku! Pēc lietošanas nav nepieciešams uzklāt ķermeņa krēmu, jo šis skrubītis veic arī mitrināšanas funkciju. Āda kļūst supermaiga un smaržīga. Nevajag nobīties no zilganvioletās krāsas, viss nomazgājas bez problēmām. Ja esi tāds pats mazs sušķis kā es, tad var gadīties notašķīt vannu vai dušu, bet arī tos nedarbus var satīrīt bez problēmām. :)


Kādas ir jūsu mīļākās vannas bumbas no LUSH? Vai esat mēģinājušas kādu no LUSH skrubjiem? :)

Lai fantastiska šī diena!
Anna Marija

2 komentāri

  1. Skrubis izklausās tieši tāds, kā man patīk :) Sev gan nevienu no Lush skrubjiem neesmu pirkusi, tikai dāvināšanai :)

    AtbildētDzēst