Iepazīšanās : ELIĒR un BDK Laboratory™


Vienmēr esmu ticējusi tam, ka viss notiek tieši tā, kā tam jānotiek un īstas lietas, cilvēki un sajūtas ienāk mūsu dzīvē vajadzīgajā brīdī. Tā bija arī ar šo zīmolu. Krustmāte mani uzaicināja uz sejas procedūru ELIĒR salonā, pēc kuras es šo to arī sev iegādājos, tāpēc nolēmu pastāstīt jums sīkāk par zīmolu, saviem pirkumiem un iespaidiem. 

ELIER kosmētikas zīmolu pamatā ir Peloid Complex® – augsti organisko Elier dūņu aktīvo sastāvdaļu līdzsvars. Peloid Complex® sastāvā ir aktīvo vielu augsta koncentrācija: aminoskābju, vitamīnu, enzīmu, fitohormonu, minerālu, mikro un makro elementu, dabisko oksidantu un dabisko antibiotiku. Pētījumi pierādīja, ka visi elementi, kas ietilpst augsti organiskā Peloid Complex® sastāvā, ir arī ādas šūnās. Ādas šūnas viegli atpazīst un pilnībā uzticas harmoniski līdzsvarotajam PeloidComplex®. Pateicoties tam, tiek nodrošināta strukturālā savienojamība ar ādas komponentiem un iedarbības molekulārais līmenis. Peloid Complex® iedarbības rezultātā, ādas atjaunošanās notiek pašatjaunošanās ceļā. ***

BDK Laboratory™ ir viens no senākajiem Latvijas organiskās kosmētikas zīmoliem, kas piedāvā skaistumkopšanas produktus un terapeitiskās profilakses programmas, balstītās uz unikālo Peloid Complex®. Pateicoties Peloid Complex®, kas ir augsti organisko dūņu harmoniskais līdzsvars, šie unikālie kopjošie produkti ļaus jums izskatīties skaisti kā arī justies veseliem! Dabas un cilvēka vienotība. BDK Laboratory™ apvieno tos kopā!***
ELIER ir organiskās kosmētikas zīmols, kas stabili ieņem pozīciju tirgū kā jaunības, skaistuma un veselības avots. Pateicoties dabas orgānikas rezervei – Peloid Complex®, ELIER kosmētika irspēcīgs līdzeklis cīņā ar ādas priekšlaicīgas novecošanās pazīmēm. Peloid Complex® sniedz spēcīgu antioksidanta iedarbību uz ādas šūnām, novērš brīvo radikāļu radīto nelabvēlīgo ietekmi, kā arī regulē un uztur līdzsvarā kolagēna un elastāna sintēzi.
ELIER kosmētika – tas ir dzīves stils enerģiskiem, mērķtiecīgiem cilvēkiem, kas ir jauni garā, un kas kopā ar ELIER iemūžina sava gara jaunību arī vizuāli, ar savu izskatu.
ELIER – kosmētika mūžīgi jauniem!***

  • Tonizējošs losjons (Kombinētai/taukainai ādai)
Rezultāts: Lietojot losjonu, āda saņem nepieciešamo attīrīšanu, tiek samazinātas poras, normalizējas tauku dziedzeru darbība, rodas viegls matējošs efekts. Pateicoties Peloid Complex®, āda tiek sagatavota krēma aktīvo komponentu iedarbībai. Āda kļūst patīkami samtaina un mirdzoša.

Ar Peloid Complex®, Kumelīšu un Kliņģerīšu ekstraktiem.
  • Ilglaicīgi kontrolē tauku dziedzeru darbību ar tauku absorbējošiem dabīgiem ekstraktiem
  • Atjauno dabīgo pH līmeni
  • Sagatavo ādu krēma aktīvo komponentu efektīvai uzņemšanai
  • 99,95 % dabīgie ingredienti
Peloid Complex® sniedz tonizējošu un enerģizējošu iedarbību taukainai un problemātiskai ādai. Iztīra un sašaurina poras, attīra ādu no atmirušajām šūnām, padarot to gludu un samtainu. Organiskā losjona iedarbība notiek divos etapos – Peloid Complex® satur augstas koncentrācijas aktīvās vielas, kas sniedz ādai mīkstinošu un dziedējošu iedarbību, minerālvielas regulē sebuma izdalīšanos un sniedz ādai vieglu matējošu efektu. Aizsargā ādu pret apkārtējas vides nelabvēlīgo ietekmi, mazina izsitumu veidošanos. Kliņģerītes ekstrakts tonizē ādu, sašaurina poras un normalizē ādas pH līmeni. Kumelītes ekstrakts nomierina iekaisušu ādu, sniedzot dziedējošu efektu.
Nesatur parabēnus, minerāleļļas, dzīvnieku izcelsmes produktus.***

  • Organisko dūņu maska

  • Vizuāli samazina krunciņas
  • Pelēcīga un nogurusi āda tūlītēji atgūst veselīgo mirdzumu
  • 24 stundu ādu atjaunojoša iedarbība
  • Stimulē ādas reģenerācijas procesus ādas skaistumam un jaunībai
  • Jau pēc vienas lietošanas reizes, āda atgūst starojumu, gludumu, izlīdzinās smalkās krunciņās un tiek panākts nostiprinošs efekts
  • 100 % dabīgie ingredienti
Augsti organisko dūņu maska no Peloid Complex® ir dabas produkts, kas ādai sniedz aizsardzību pret apkārtējās vides nelabvēlīgo ietekmi. Peloid Complex® sniedz reģenerējošu, antioksidanta un antiseptisku iedarbību. Pateicoties tam, ka organisms spēj 100% atpazīt visas aktīvās vielas, Peloid Complex® aktivizē vielmaiņas procesus un nostiprina imūnsistēmu, kā arī izvada toksiskās vielas no organisma.
Peloid Complex® sasaista brīvos radikāļus un aktivizē ādas metabolisma procesus, tajā pašā laikā aizkavējot ādas novecošanās procesus, tas ir ideāls līdzeklis gan problemātiskas un taukainas ādas kopšanai, gan arī lielisks mitrinātājs sausai, dehidrētai ādai. Maska nostiprina un uzlabo kolagēna un elastāna sintēzi, acīmredzami uzlabojot nobriedušas ādas komfortu. Maska matiem ir ļoti efektīva blaugznu rašanās novēršanai, matu augšanas stimulēšanai, matu taukainuma mazināšanai, apjoma uzlabošanai, matu dzīvīguma atjaunošanai un matu galu šķelšanās mazināšanai.***

  • Dūņu ziepes
Rezultāts: Regulāri lietojot ELIER Dūņu ziepes, āda efektīvi attīrās no netīrumiem, baro to ar dabīgiem vitamīniem un elementiem. Āda kļūst līdzenāka, samtaināka un iegūst veselīgu izskatu un skaistumu.

Ar Peloid Complex® un E vitamīnu.
  • Ar reģenerējošām un aizsargājošām īpašībām
  • Saudzīgi attīra, aizsargā un baro ādu
  • 84,55% dabīgie ingredienti
ELIER Laboratory ir izdevies izstrādāt unikālas ziepes, kuru sastāvā ietilpst Peloid Complex®, Mandeļu eļļa un Vitamīns E. ELIER Dūņu Ziepes ideāli der kā ķermeņa kopšanai, tā arī sejas kopšanai. Ziepju izmeklētais sastāvs maigi kopj ādu, attīra to no atmirušajām šūnām. Šīs ziepes tiek ieteiktas tiem, kas rūpējas par savas ādas skaistumu un veselību. Tās ir iedarbīgs līdzeklis cīņai ar ādas novecošanos un universāls līdzeklis pret pūtītēm. Der visiem ādas tipiem.
ELIER Laboratory izstrādātais Peloid Complex® ir vitāli nepieciešams sejas ādai un ķermenim, tas uzlabo ādas aizsardzības spējas un šūnu reģenerācijas procesu. Peloid Complex® atsvaidzina, samazina diskomforta sajūtu, uzlabo ādas sastāvu. Peloid Complex® padara to samtainu un noturīgu pret ārējās vides kairinājumiem. Tas bagātina ādu ar organiskiem mikroelementiem un minerāliem, kas palīdz ādai ilgāk saglabāt jaunību un tvirtumu. E vitamīns uztur ādas skaistumu un aizkavē tās novecošanos. Mandeļu eļļa baro ādu ar vitamīniem, sniedz tai izlīdzinošu efektu, tvirtumu un samtainumu.
Nesatur parabēnus, minerāleļļas, dzīvnieku izcelsmes produktus.***

Mani pirmie iespaidi : Jau pēc dažām lietošanas reizēm esmu pamanījusi izmaiņas sejas ādā. Šobrīd lietoju tikai šos produktus + pantenolu saturošu krēmu. Šie noteikti nav tie produkti, kas prezentācījās tiek izslavēti, bet mājas apstākļos lietojot nedod nekādu efektu. Turpināšu lietot un ļoti ceru, ka sejas ādas stāvoklis turpinās uzlaboties. Tonizējošo losjonu varu atzīt kā labāko līdz šim lietoto. Sejas maska ir pamatīgs relaksācijas piedzīvojums! Ziepītes ir universālas, lietoju gan sejas, gan ķermeņa mazgāšanai, šīs var arī izmantot intīmo zonu mazgāšanai.
Noteikti nākotnē iegādāšos arī sejas serumu un BB krēmu, kas, starpcitu, ir fantastisks! Nekad nebiju domājusi, ka BB krēms var tik ideāli saplūst ar manu gaišo sejas ādu, uzlabot tās izskatu momentā un radīt koptas, starojošas ādas iespaidu. Vēl manā wish-list noteikti ir dūņu zobu pastas. Procedūrā izmēģinātais acu krēms arī ļoti patika, tas sniedza atvēsinošu sajūtu, kas saglabājās vēl vairākas stundas pēc uzklāšanas.
Ar cenām, piedāvājumu un sīkākiem produktu aprakstiem var iepazīties http://lv.elierworld.com/
Iegādāties produktus var arī caur mani, kā arī varu piedāvāt apmeklēt dažādas procedūras, rakstiet e-pastiņu, ja interesē!
Vai esat pazīstamas ar šo zīmolu? Vēlaties izmēģināt kaut ko, ja vēl neesat pazīstamas?  Vai ikdienā izmantojat dūņas saturošu kosmētiku? 
*** - informācija no lv.elierworld.com

2 komentāri

  1. vienmēr mazliet pasmaidu par to kosmētisko līdzekļu solījumu "mazināt poras" :) nu nav tas iespējams, ar kādām piedzimstam, tādas ir. var tikai vizuāli uzlabot.

    AtbildētDzēst
  2. Man kaut kā BDK ne ļoti simpatizē. Itkā baigi dabīgie utt, ir lietotas lavandas un zemeņu dušas želejas, bet nu satur sulfātu un citas ķimikālijas bez tam 14€ par dušas želejas 200ml, atvaino mani :D Laikam tāds negatīvs iespaids ir dēļ vienas darba intervijas uz kuru uz dullo aizgāju, un kkāds neizglītots vecis(!) stāstīja kā tur strādājot visi bez maz vai ar Porsche braukā un slavas kalnus sasniedz. Pēc intervijas čalis uzkāpj uz ričuka. Cool.

    AtbildētDzēst