ATSAUKSME : LUSH BIG sāls šampūns matiem

Hey! Šoreiz vēlos jums pastāstīt par interesantāko un smaržīgāko šampūnu, kādu līdz šim esmu lietojusi - BIG jūras sāls šampūnu no LUSH. 


Ko stāsta ražotājs: Šampūns, kurš gatavots no jūras zālēm un jūras sāls, lai matiem piešķirtu apjomu. Jūras sāls matus pie saknēm piepacels, radot nepieciešamo apjomu, tas kopā ar augstākā labuma kokosriekstu eļļu un proteīniem bagātajām jūras zālēm matus padarīs īpaši mīkstus. Citrons un laims dos matiem mirdzumu, jo šo augļu eļļas ļauj matu kutikulām palikt gludām, tādejādi atstarojot vairāk gaismas. Matu mazgāšanai ir nepieciešams neliels daudzums šampūna, kuru iemasē kārtīgi samitrinātos matos, lai putas vienmērīgi noklātu matus. (Avots)



 Ko stāstu es: Man tik ļoti žēl, ka nevaru šeit pievienot smaržu, lai visi varētu pasmaržot. Ļoti patīk! Smarža matos saglabājas vēl kādu laiciņu, kas man ir ļoti svarīgi. Sākumā šķita dīvaini, ka šampūns ir samērā šķidrs un ar sāls gabaliņiem, likās, ka ķēpas būs vairāk kā labuma, taču nekā! Šampūns lietojas ļoti ekonomiski, nepieciešams pavisam nedaudz, lai tas uzputotu un varētu vienmērīgi noklāt matus, arī sāls gabaliņi izskalojas bez problēmām. Solītais kuplums tiešām ir, saprotams, ka par mikrofongalvu nekļūt, bet atšķirība ir jūtama + pirms veidošanas vai lokošanas lietoju tikai šo šampūnu, jo šis vienkārši ir foršo matu dienu šampūns! :D Mati pēc mazgāšanas ir mīksti, spīdīgi, kupli un ļooooooti smaržīgi! Big šampūns ir pirktāko LUSH produktu top 10 un pilnīgi noteikti saprotu, kāpēc. Iesaku izmēģināt!

Cik: 330g
Cik maksā: 18,90
Kur pirkt: LUSH veikalos t/p ALFA un Dzirnavu ielā 70

Šobrīd trauciņš jau gandrīz pusē, noteikti pirkšu vēl, kad būs beidzies. Wishlistā ir arī kāds no LUSH cietajiem šampūniem, varbūt varat ieteikt savu favorītu? :) Un, vai kāda ir lietojusi NO DROUGHT sauso šampūnu un var padalīties ar iespaidiem? 


Ar sveicieniem, 
Anna Marija

7 komentāri

  1. Paldies par atsauksmi, jau diezgan sen gribu izmēģināt šo šampūnu :)

    AtbildētDzēst
  2. Esmu mēģinājusi gan šo(no vienas reizes gan neko īsti nevar saprast), gan arī cieto šampūnu seanik. Tas man ļoti patika, apsveru iegādāties kādu citu veidu, bet šoreiz ar visu uzglabāšas kārbiņu (mācīšos no kļūdām,kas neļāva šampūnu izbaudīt līdz pēdējam :D)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būs jāiet pēc padoma pie Lush meitenēm, gan jau viņas zinās, ko man pirmajai reizei ieteikt :) Jā, par uzglabāšanu noteikti vajag padomāt. Ar ķermeņa skrubjiem-sviestiem līdzīgi, bet es atradu mājās citu kastīti uzglābāšanai, tāpēc skāde izpalika. :)

      Dzēst
  3. nezinu, kāpēc daudziem patīk:( man reali nepatīk viņu cietie šampūni:( mati paliek tādi savādi, vainu pārāk taukaini, vai vispār neizmazgājās.. varbūt tas nav derīgs krāsotiem matiem .. es pat nezinu kur ir vaina:(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu dzirdējusi ļoti daudz sajūsmas spiedzienus un pāris neapmierinātības nopūtas, tāpēc pati gribu izmģināt - kas un kā, jo ļoti piesaista šampūna veidols.

      Dzēst
  4. Paldies par atsauksmi, man vienmēr apjoms bijis problēma. Noteikti izmēģināšu :)

    AtbildētDzēst