Favorīti #9


KOSMĒTIKA:

  • Sleek acid acu ēnu palete / mana mīļākā spēļmantiņa, eksperimenēju gandrīz katru otro dienu. Patīk!
  • essence izgaismotājs / no brit-tea kolekcijas, baltā puse paredzēta iekšējiem acu kaktiņiem, rozīgā - zem uzacs, neizskatās pārspīlēti, izpludinās viegli, īsāk sakot - foršs nieks kosmētikas maciņā.
  • nspa mango ķermeņa atsvaidzinātājs / svaigs, nedaudz saldens, vasarīgs aromāts. Siltā laikā smaržas izmantoju reti, bet patīk dažādi ķermeņa atsvaidzinātāji. 
  • Lady MILLION ķermeņa krēms / dažreiz pirms ballītēm izmantoju šo. Lady Million ir mans visu laiku mīļākais aromāts, tikai šobrīd nevaru to atļauties, tāpēc uz atlaidēm ieķertais ķermeņa krēms mani ļoti iepriecināja. 
  • Dabba piparmētru ziedūdeni un PANTHENOL krēmu pieminēju jau iepriekšējā favorītu rakstā, joprojām ļoti, ļoti patīk!
  • TANGLE TEEZER ķemme / man jau bija divi tangle teezerīši, bet nopirku vēl šo, ar vāciņu, nēsāšanai somā. Kopš ķemmēju matus ar tangle teezer - citas ķemmes škiet drausmīgas.
MŪZIKA: 



CITI FAVORĪTI: 
Pēdējā laikā apmeklēti daudzi interesanti pasākumi, spilgtākie : Sprite Kings Of Air slam dunk konkurss Grīziņkalnā, DRAWORGY vol. 1 Brasā, brīvrunas battlu trešdienas krogā "Ūsas" un Kristiana Brektes autorvakars MVT Vasaras mājā.

Esmu atkal sākusi skatīties filmas, kādu laiku to nedarīju nemaz, man vispār dīvaini ar tām filmām, bet tas garš stāsts. Iesaku noskatīties "Shutter Island", "Girl, Interrupted", "Wicker Park", "Human Traffic" un "Leaving Las Vegas", ja nav redzētas.

MULTENES!!! Ar draudzeni bijām uz Minionu filmu, es tos mazos, dzeltenos mazuļus dievinu! Un kuru vispār interesē, ka man rudenī būs 23.

Ēdiens? Visu laiku ir tā sajūta, ka gribas kaut ko garšīgu, bet nezinu, kas tas ir. Kaitīgi makam sāk palikt fakts, ka divu minūšu gājienā no jaunā dzīvokļa ir Ghetto Burger un uz citu pusi Dragon Box. Veikalā bieži izvēlos kādu interesantu sieru, Brie visbiežāk. Kaut kur lasīju, ka, ja baigi gribas sieru, tas tas darbojas kā antidepresants un es tam varu tikai piekrist.  Vairs pat roka nestiepjas pēc n-tajām šokolādītēm, lai gan, Milka Oreo ir mana mūža mīlestība. :D

Kas jums pēdējā laikā sirsniņai tuvs? Varbūt varat ieteikt man kādu patiešām baudāmu komēdiju? Citādāk man visas tādas traki nopietnās filmas skatīto sarakstā :D Ununun, kas ir tas, ko visbiežāk pērkat veikalā, kad gribas kaut ko garšīgu? :))

1 komentārs

  1. kā tīri skatāmu komēdiju varu ieteikt šo http://www.imdb.com/title/tt3416742/ sākumā liekas, ka būs štrunts, bet ir reāli laba, izsmējos sirsnīgi :)
    kad man gribas kaut ko garšīgu, uztaisu plovu un šokolādes siera kūku. dvēselei un rumpītim prieks uz kādu laiku :)

    AtbildētDzēst