NEDĒĻAS DETAĻAS #2

Man žēl, ka starp pirmo un otro šīs sērijas rakstu ir vairāk kā mēneša starpība, bet iemesls tam ir pārāk depresīvs un blogā neizpaužams. Laiks saņemties un laboties. Tātad, jūsu uzmanībai manas mazās detaļas laika posmā no 4. līdz 10. janvārim. :)

PURAVU ZUPA
Ja seko manam instagram kontam, tad gan jau redzēji manu kareivīgo bildi ar milzu puravu. Pagatavoju ģimenei fantastiski gardu puravu zupiņu. Par pamatu ņēmu šo recepti , uzlaboju to "pa savam".

CV TĒTIM + FINANŠU PLĀNOŠANA
Domā, ka palīdzēt uzrakstīt CV cilvēkam ar 25+ gadu pieredzi ir viegli? Haha, nē. Nosmējos un nopsihojos reizē. Bet CV gatavs.

Pati sāku atvēlēt ~5 minūtes dienā savu tēriņu un guvumu apkopošanai. Vienkārši pierakstu blociņā vismaz aptuveno summu, kādu esmu dienas laikā iztērējusi un kādu ieguvusi. Mēneša beigās tas man palīdzēs veikt secinājumus un jau tagad māca pārdomāt pirkumus un meklēt izdevīgākos piedāvājumus. Kas zina, varbūt gada laikā šādā veidā izdosies sakrāt kam lielākam.

BIBLIOTĒKA
Atsāku iet uz piemājas bibliotēku pēc grāmatām. Šoreiz paņēmu Dž. Orvela "Dzīvnieku fermu" un "1984" un F.Lelora "Hektors sāk jaunu dzīvi", sīkāk par izlasīto atskaitīšos pēc 5 izlasītām grāmatām. Savā goodreads profilā esmu pieņēmusi izaicinājumu šogad izlasīt 36 grāmatas. Kā man veiksies? Redzēsim.

NETFLIX & CHILL
Prieks, ka Latvijā pieejams, žēl, ka ne viss saturs, bet to var labot ar attiecīga paplašinājuma izmantošanu. Šobrīd skatos tur dokumentālo seriālu "Making a Murderer", ja dokumentālais žanrs kā tāds saista, tad domāju, ka ir skatīšanās vērts. Tas stāsts, vismaz sākumā šķiet vienkārši wow.

A-N-N-A
Labs draugs uzmeistaroja jaunu bītu un nosauca to manā vārdā. Noklausīties var šeit

TARANTĪNO IR ĢĒNIJS
Sestdien man uzdāvināja iespēju noskatīties jaunāko Tarantīno veikumu "The Hateful Eight" . Nelika vilties. Kā jau Tarantino raksturīgs - nežēlīgi, asiņaini, ar savdabīgu humoru, lieliski.

PADOMĀ
Šoreiz esmu skopa ar attēliem rakstā, tāpēc vismaz beigās pievienošu vienu ar pseidografiti uz vienas no Vārnu ielas ēkām. Vienmēr, kad eju garām un ieraugu, tad sāku domāt par domāšanu. Deep, haha. Bet tā nu tas ir.

p.s. Padalies ar savām spilgtākajām aizvadītās nedēļas detaļām un/vai izsaki viedokli par manām. Priecāšos par katru komentāru :)
Lai interesanta šī nedēļa!
Anna Marija

2 komentāri

  1. Purava zupa izklausās laba un ganjau arī ir garšīga. Puravu esmu licis pie parastās(ne biezzupas) pupiņu zupas un tas ļoti atsvaidzina zupu.

    Pa lielam cv uzrakstīt nemaz nav grūti, neatkarīgi no vecuma, vajag tikai atvēlēt tam nedaudz laika un to izdarīt.

    Budžetu vajag plānot it īpaši mūsdienās, kad, piemēram ieejot pārtikas veikalā, grozā neviļus tiek ielikts, kas tāds ko nemaz neesi vēlējies pirkt. Tāpēc uz veikalu vislabāk ir doties ar sarakstu kā arī sekot līdzi atlaidēm un dažādām izdevīgām akcijām. Un kā saka viens teiciens: "vispirms jānopelna pirms tērē".

    Bibliotēka mūsdienās ir diezgan aizmirsta vieta, ja vien tu neesi skolnieks, kam ir uzdota obligātā literatūra vai students pirms sesijas sākuma. Tāpat ir ar grāmatu lasīšanu, mūsdienās dažkārt tās vairāk izdaiļo interjeru grāmatu plauktā nekā tiek lasītas.

    Tarantīno tiešām ir ģēnijs. Skatoties "The Hateful Eight" nevarēja saprast vai tā ir komēdija, šausmu filma vai kāda cita žanra filma. Katrai detaļai, katram kadram filmā ir liela nozīme. Ir tā vērts noskatīties uz lielā ekrāna.

    Tā kā netflix tagad ir pieejams arī pie mmums,protams to notestēju( kamēr ir bezmaksas). Lai arī saturs nav tas plašākais, ir ko paskatīties. It īpaši pašu netflix veidotie dokimentālie seriāli ir ļoti labi un aizraujoši. Varu ieteikt seriālu "Narcos", tiešām aizraujošs seriāls.

    AtbildētDzēst
  2. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst