Iztukšotais desmitnieks #2

  • BDK Laboratory šampūns ar Peloid Complex / Šis esot viens no Eliēr pārdotākajiem produktiem un daudzas dāmas atzinušas par savu mīļāko šampūnu. Izlietoju, bija ok, bet mani baigi nepaķēra. Atkārtots pirkums nebūs, vēl jo vairāk tāpēc, ka tāda cena par 200ml iepakojumu ir daudz par daudz.
  • BDK Laboratory tonizējošs losjons sejai un dekoltē ādai / Sākumā ļoti patika, efektu manīju, taču ar laiku vairs nevarēju izturēt spēcīgo zālīšu aromātu. Izlietoju līdz galam tikai tāpēc, ka kā losjons bija labs un tāpēc, ka bija žēl mest ārā puspilnu. Atkārtots pirkums nebūs.
  • L'OREAL PARIS SKIN PERFECTING attīrošs micelārais ūdens / Ja par pirmo pudelīti biju sajūsmā, tad otrās pusē palika garlaicīgs un neinteresants. Iespējams, ka es vienkārši nesaprotu micelāro ūdeņu bumu. Iespējams, ka izmēģināšu citu ražotāju micelāros ūdeņus, bet šim atkārtots pirkums nebūs.
  • "Novaja zarja" gurķu losjons / Vēl viena "Multilukss" pērle. Jā, gurķu&spirta aromāts atbaidošs, bet kā losjons izsausināja riebīgās dziļās pūtītes, kas ir mani "draugi". Iespējams, ka pirkšu vēl.
  • Lancome Visionnaire Advanced Skin Corrector paraudziņš / Protams, ka no paraudziņa īsti neko nevarēja saprast, ražotājs sola, ka rezultāti redzami pēc vismaz mēneša lietošanas. Ādu nedaudz savilka, bet nesausināja, āda tiešām kļuva maigāka un zīdaināka.  Kā bāze zem grima bija ok, vienīgi aromāts, kaut arī foršs, varēja būt mazāk uzmācīgs. Cena pilnajam iepakojumam ir pārāk augsta manam maciņam. Pirkšu vēl, kad nopelnīšu pirmo miljonu :D
  • Syoss Oleo Intense matu krāsa 3-10 Deep Brown / Pēdējā laikā pieturos pie tumši brūnajiem toņiem, katru reizi krāsojot gan tas ir cits, bet whatever. Ar brūnajiem toņiem vispār ir grūti, tā arī neesmu atradusi ideālo, kurš nepaliek pēc laika ar rudu nokrāsu, šis pagaidām izskatās ok, tikai tur, kur iepriekš mati bijuši krāsoti citā krāsā, izskatās gandrīz melni. Gribu mainīt matu krāsu, tāpēc atkārtots pirkums būs tikai tad, ja atkal gribēšu brūnus matus.
  • tas, kas palicis pāri no Catrice Prime and Fine matējošā pūdera / Vēl viens produkts, kas sākumā likās ok, bet pēc tam apnika un nelikās pievilcīgs uz sejas. Tāpēc pat priecājos, ka atliekas izšķīda pret zemi. Joprojām meklēju savu ideālo pūderi, jo iepriekšējie mēģinājumi liek domāt, ka pūderi nav man. Atkārtots pirkums nebūs.
  • "Klasika" Saldais krējums kosmētikas noņemšanai / Par iespaidiem dalījos šeit Iespējams, ka iegādāšos atkārtoti, jo ērts formāts līdzņemšanai.
  • L'Oreal Nutri Gloss Crystal Shine Shampoo / Šampūns, kā šampūns, manai ikdienai derēja, kad pēc darba bija vēl tieši tik daudz spēka, lai izmazgātu matus, princesīgi rozā iepakojums un spīgulīši šampūnā uzlaboja omu + aromāts uzsita nostalģiju, jo pamatskolā man bija kaut kas ar ļoti līdzīgu smaržu. Iespējams, ka RIMI atlaižu laikā pats iekritīs pirkumu grozā :D
  • Rituals Oriental dream dušas putas / maza atsauksmīte šeit , ļoti žēl, ka limitēta kolekcija, es to aromātu patiešām iemīlēju. Rituals dušas putas noteikti pirkšu vēl, citi aromāti arī ir lieliski.


Kas no manis pieminētā ir lietots? Kā patika?

Nav komentāru