Mutes higiēna : R.O.C.S. un MARVIS

Šodien vēlos iepazīstināt ar maziem, jaukiem, bet ne mazsvarīgiem jaunumiem savā mutes higiēnas ikdienas rutīnā.




R.O.C.S. gudrā zobu birste

"Brīnāties par zobu birstītes neparasto formu? Sariņu īpatnējais griezums ir zobārstu izstrādāts, tā slīpums imitē zobu loka kontūru, atvieglojot mutē dziļāk esošo zobu aizsniegšanu un uzlabojot grūtāk pieejamo vietu, kā dzerokļi, pie aukslējām un mēles, tīrīšanas kvalitāti. Ikkatrs no zobu birstes sariņiem izgatavots no augstākā labuma materiāliem, noapaļots un noslīpēts, tādēļ tie neskrāpē zobu emalju, plombas un netraumē smaganas. Plānais, plakanais rokturis nodrošina maksimāli ērtu birstītes turēšanu un lietošanu. Jūs ātri vien novērtēsiet oriģinālās formas priekšrocības, un patīkamu omu radīs arī stilīgais birstītes dizains."

Gandrīz viss, kas man sakāms : kāpēc mana mazā roķele nestiepās veikalā pēc šīs birstītes ātrāk? :D
Man ir mīkstākā versija un tā ir lieliska! Birstīte bez atlaides varētu šķist padārga, bet tik un tā uzskatu, ka tā ir savas cenas vērta! Dizains tiešām patīkams, pēdējā laikā esmu "saslimusi" ar sarkano krāsu gan apģērbā, gan make-up'ā, gan sadzīves lietās, tāpēc arī zobu birstīte sarkana! Ar šo birstīti tiešām ir vieglāk piekļūt grūti sasniedzamām vietām un to ir ļoti ērti turēt un lietot.



Marvis zobu pasta ar jasmīna un piparmētras garšu

"Marvis ir klasiska zobu pasta, tā tiek ražota izmantojot tradicionālas metodes, kas garantē bagātīgu, krēmīgu tekstūru un tādēļ jo īpaši efektīvu, lai pastiprinātu garšu un nodrošinātu atsvaidzinošu un balinošu efektu. Marvis no jauna atklāj priekštatu, kas ir zobu pasta, pārvēršot ikdienišķu darbību par patiesu dzīves baudījumu, atklājot un izbaudot jaunas garšas sajūtas. Bagātīga un spēcīga piparmētras garša papildināta ar jasmīna noti. Marvis formula garantē baltus, aizsargātus zobus, svaigu elpu visas dienas garumā. Palīdz novērst zobu bojāšanos un zobakmens veidošanos. "

Par Marvis zobu pastām iepriekš biju lasījusi un dzirdējusi daudz, bet pati izmēģināju tikai nesen. Izvēlējos jasmīna garšu, jo man ļoti patīk dzert zaļo tēju ar jasmīnu, tādēļ domāju, kāpēc gan neiekļaut jasmīna garšu arī tādā pavisam ikdienišķā nodarbē. Būtībā zobu pasta, kā zobu pasta - tīra, puto labi, pēcgarša patīkama, svaiguma sajūta saglabājas ilgāku laiciņu un nav diskomforta sajūtas, kāda man ir bijusi, piemēram, no Colgate zobu pastām. Tāpēc, ja vēlaties padarīt zobu tīrīšanu interesantāku, noteikti iesaku izmēģināt kādu no Marvis pastām, zemāk pievienoti linki uz Douglas internetveikalu. :) Protams, garšas ir gaumes jautājums, tāpēc man ir prieks, ka pieejami gan mazie, gan lielie iepakojumi, manā gadījumā viss kārtībā, labprāt nākotnē iegādāšos arī lielo tūbiņu.


Vai esat mēģinājuši MARVIS vai kādas citas firmas neparastas garšas zobu pastas? Un kā ar zobu birstītēm? Izvēlaties klasiskas, vienkāršas, vai kaut ko neparastāku, piemēram, R.O.C.S? :)






Nav komentāru