ATSAUKSME : Kardashian Beauty Take 2 sausais kondicionieris un sausais šampūns

Vasarā, kā daļu no vārda dienas dāvanas sev (tas nekas, ka vairāk kā mēnesi pirms :D ), Douglas veikalā iegādājos Kardashian Beauty sauso šampūnu un kondicionieri. Par Kardašjanām nefanoju un īpaši arī neinteresējos, bet, tā kā man ļoti iepatikās kādu laiciņu atpakaļ izmēģinātais melno ķimeņu sausās eļļas mini iepakojums, nolēmu izmēģināt vēl kaut ko no šī zīmola. 


Kardashian Beauty Take 2 Dry Conditioner

Take 2 sausais kondicionieris ir viegls kondicionējošs aerosols, kas atdzīvina blāvus un sausus matus, uzlabojot matu spīdumu un mitrumu matu veidošanas laikā. Šī mitrinošā formula satur nelielas kondicionēšanas molekulas, kuras acumirklīgi mitrina matus, padarot tos neticami mīkstus un gludus. Barojošā melno ķimeņu eļļa un mirdzumu vairojošās dzirkstis nodrošina papildus mirdzumu patiesi valdzinošam izskatam.



Apzīmējums "sausais kondicionieris" man bija jaunums, tāpēc vēl vairāk palielināja vēlmi izmēģināt. Lietoju, kā norādīts uz iepakojuma - kārtīgi sakratu, iesmidzinu sausos matos no vidusdaļas līdz galiem, izķemmēju un veidoju kā parasti. Es īsti nemācēšu izskaidrot sajūtas uz matiem, it kā laka, bet nav ne lipīguma, ne citas lakai esošas īpašības, katrā ziņā - jāizmēģina pašām, lai saprastu. Šis tiešām ir glābiņš maniem dīvainajiem matiem, kas visu laiku dzīvo savu dzīvi. Reizēm iesmidzinu nedaudz pirms matu taisnošanas vai vijīgu loku veidošanas, atšķirība frizūrai ir uzreiz jūtama un pamanāma!

Kardashian Beauty Take 2 Dry Shampoo 

Take 2 sausais šampūns atdzīvina spēku zaudējušus un nedzīvus matus, acumirklīgi uzsūcot lieko eļļu un piesārņojumus, kuri nospiež matus uz leju. Šis ātri žūstošais ūdeni nesaturošais aerosols, kura formulu veido matus atjaunojošā melno ķimeņu eļļa, pagarina jūsu matu stila dzīves laiku, atjaunojot matu saknes un nodrošinot tīru pamatu matu slāņu veidošanai, radot patiesi valdzinošu izskatu.

Ja salīdzinu ar vienīgajiem iepriekš mēģinātajiem sausajiem šampūniem no Batiste - Kardashian Beauty sausais šampūns izsmidzinās smalkāk un matos tik pat kā vispār nav redzams. Ja mati būs jau vairāk sataukojušies - šis nebūs variants, bet saplakušu matu pacelšanai - perfekts!


Kopīgās īpašības un gala vārds: 

Tā fantastiskā smarža! Nav tik spēcīga, kā sausajai matu eļļai, bet tāpat jūtama matos arī pēc kāda laiciņa. Jūtīgajiem deguniem, visticamāk, nepatiks, bet man nu ļoooooti patīk. Tas tāds gaumes jautājums, kā vienmēr. Slikto matu dienām šī ir superīga glābējkombinācija! Mazliet sausā šampūna pie saknēm, sauso kondicionieri pa visiem matiem un mati iegūst pavisam citu izskatu. Cena ir paaugsta, taču līdzekļi lietojas ekonomiski un, ja lieto, kā lietoju es - slikto matu dienās un īpašos gadījumos (svētki, pasākumi u.c.), tad pietiks ilgākam laikam. 

Tilpums: 150g
Cena: 16,45 par vienu 
Kur nopirkt: Douglas veikalos, douglas.lv internetveikalā, drīzumā arī veikalos Drogas


Vai esat mēģinājušas kādu no Kardashian Beauty matu kopšanas līdzekļiem? Ja nē, vai gribētu izmēģināt? Es savā wishlist-ā jau esmu ierakstījusi atjaunojošo matu serumu


3 komentāri

  1. Esmu lietojusi šampūnu, kondicionieri un serumu. Pirmie divi - bija ok, bet nekas īpašs, katrā ziņā nav vērts tērēt to naudu. Serums gan super! Vienīgi plāniem vai veselīgiem matiem būs stipri par smagu..

    AtbildētDzēst
  2. uff, cena par šada veida produktiem.. :D Nu godīgi pateikšu - es nepirktu :D

    AtbildētDzēst
  3. Es arī dievinu to smaržu!! Overpriced produkti, jo Kardašjanu uzvārdiņš virsū, bet nu..

    AtbildētDzēst