Rudens uz lūpām / TOP5

Čau! Šodien pastāstīšu sīkāk par 5 lūpu krāsām, pēc kurām šajā rudenī rociņa stiepjas visbiežāk.

  • NYX FULL THROTTLE LIPSTICK 03 ''KISS THE DUST'' / Šī ir mans favorīts jau kopš NYX iepazīšanās pasākuma, kas notika jūnija sākumā. Vasarā to izmantoju "īpašos gadījumos", jo tonis ir salīdzinoši tumšs, taču rudenim - ideāls. Lūpu krāsa uzklājot ir krēmīga un tonis gaišāks, bet pēc tam paliek matēta un tumšāka. Noturība ļoti laba un noēdas pakāpeniski, bez nesmukumiem uz lūpām. Maziņš mīnuss: korķīti atrodamo spīdumiņu ir ļoti grūti atvērt, bet tas tāds sīkumiņš. 
  • H&M lipstick 035 "MAROONED" / Šī lūpu krāsa bija man mīļa arī pagājušā gada rudens sezonā (novembra favorītu raksts šeit) Domas nav mainījušās: krēmīga, ilgnoturīga lūpu krāsa, patīkama smarža, perfektam koptēlam iesaku uzklāt ar otiņu, jo tā tiešām ir ļoti krēmīga un ir viegli "nošaut greizi".
  • AVON Ultra Color Rich "Latte" /  Mana ikdienas lūpu krāsa, krāsoju arī ejot uz darbu, noturība nav ļoti laba, bet es to arī no šīs lūpu krāsas neprasu. Krēmīga, maiga, no lūpām nozūd pakāpeniski. 
  • NYX INTENSE butter gloss 10 "BLACK CHERRY TART" / Gaidīja savu uznācienu kopš NYX iepazīšanās pasākuma. Šis gan skaitās kā spīdums, taču man to gribas likt pie lūpu krāsām, jo toņa intensitāte ir augsta. Šeit pieminēju, ka uzklāšana sagādā grūtības, joprojām man nesanāk izcili, taču tonis ir tik skaists un smarža tik lieliska, ka ir vērts papūlēties, ja laiks atļauj. 
  • RIMMEL LONDON LASTING FINISH BY KATE 107 "ROSSETTO" / arī sens favorīts, šķiet, ka visnoturīgākā lūpu krāsa manos krājumos, cik atceros, tad esmu iztikusi vispār bez atjaunošanas vai atjaunoju reizi-divas, ja tajā dienā ir daudz ēsts/dzerts/runāts. Tumšs, vēss tonis, kas vizuāli zobiem liek izskatīties baltākiem. Ļoti patīk! Vienīgi pirms uzklāšanas lūpas vajag pienācīgi sagatavot - noteikti jānoskrubē un jāuzklāj lūpu balzāms, jo lūpu krāsa ir sausinoša, taču pēc sagatavošanās un uzklāšanas to uz lūpām tik pat kā nejūt. 

Kura ir jūsu mīļākā lūpu krāsa šoruden? :)

4 komentāri

  1. ah smukas krāsiņas ;) Es vel neesmu izlēmusi, lietoju tik dažādas ;)

    AtbildētDzēst
  2. NYX man arī ļoti patika, tomēr jāuzmanās ar iepakojumu - mana mīļākā lūpu laka nokrita un ķobītis izšķīda :(
    Šoruden topā MAC matētās lūpu krāsas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Eh, neraža :( Man šitā vairākas acu ēnu paletes sabojājušās,jo kaķis nogrūdis uz zemes ;/

      MAC vēl joprojām neesmu mēģinājusi, bet gan jau kādreiz :)

      Dzēst
  3. Es kaut kā neesmu pierādusi dalīt lūpu krāsas uz 'vasarīgām', 'rudenīgām' u.tt., katru dienu lietoju to, kura iet pie sirds :). Bet parādīti toņi man ļoti patīk, īpaši pēdējie trīs :)

    AtbildētDzēst