IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #7


  • KARDASHIAN BEAUTY sausais šampūns / Atsauksme ŠEIT. Ļoti patika, taču pati diez vai pirkšu atkārtoti, jo ir lētāki varianti. (5/5)
  • MITOMO maska-drāniņa ar gliemežu ekstraktu un EGF / Man ļoti patīk MITOMO maskas-drāniņas, ik pa laikam kādu nopērku. Gribu pamēģināt arī kādu no citu zīmolu piedāvājuma. Varbūt ir ieteikumi, lai nesanāk "iegrābties"? :) (5/5)
  • Dr. Sante sejas toniks sejai ar žeņšeņa un granātābolu ekstraktu / Pozitīvi, ka nesatur parabēnus un krāsvielas. 250ml iepakojums pietika ilgam laikam. Nepatika mazliet jocīgā smarža un tas, ka nedaudz, bet tomēr sausināja ādu. Visādi citādi bija ok, ņemot vērā, ka Multiluksā ar atlaidi, ja nemaldos, maksāja ap 1,50eur, bet atkārtoti nepirkšu. (3,5/5)
  • AVON ideal flawless presētais pūderis "light medium" / Metu ārā mazlietotu, jo nomētājies pa plauktiem toņa neatbilstības dēļ (pati nepirku, saņēmu dāvanā), kā arī tas pats par sevi ir kaut kāds jocīgs, tāpēc nevar izmantot citiem mērķiem (vieglai konturēšanai, piemēram). Kādu laiciņu tas mētājās somiņā, jo tam ir spogulītis, bet, kā var redzēt, viss "zelts" ir nobružājies. (2/5)
  • essence XXXL longlasting lipgloss / Šo man atdeva draudzene, bet man īsti nepatika tonis, tekstūra un tas, kā tas uzvedās uz lūpām, tāpēc nomētājās kastītē, līdz sabojājās. Nepatika, manuprāt, nav pirkšanas vērts. (2/5)
  • BelKosmex anticelulīta krēms / Šo lietoju kopā ar šīs pašas firmas skrubi, taču to es izlietoju ātrāk un apmēram viena deva krēma palika neizlietota un beidzās termiņš. Nekad negaidu nekādu wow efektu no tāda tipa krēmiem, man pietiek ar to, ka āda problēmzonās kļūst maigāka un šķietami gludāka. Patika lietot vasarā, jo smarža ir svaiga un krēmiņš nedaudz atvēsina. Arī nemaksāja kosmosu, jo pirkts Multiluksā. Varbūt kādreiz nopirkšu vēl. (4/5)
  • NYX Doll Eye Volume skropstu tuša / Viena no mīļākajām jeb kad lietotajām tušām. Noteikti kādreiz nopirkšu atkārtoti! (5/5)
  • TONIKA tonējošs balzāms "3.1. Meža plūme" / Šeit ir atbilde uz jautājumu, ar ko es tonēju matus zilā krāsā. Krāsa manā gadījumā sanāk piesātināta, neizmazgājas ļoti ātri un maksā mazas naudiņas. (Pērku Siberikā, bet uzreiz saku, ka visās nav) Mīnusi - krāsošanas laikā risks sačakarēt baltās vannas/flīzes/skapīšus/podus utt, jo, ja laicīgi nenotīra, gandrīz nav iespējams noberzt. Tāpat arī risks sabojāt kādu gaišu apģērbu, ja, piemēram mati samirkst lietū. Par gaišiem dvieļiem vispār jāaizmirst. Kādu laiciņu vēl pieturēšos pie zilajiem matiem, tāpēc pirkšu atkārtoti. (4/5)
  • STO receptov krasoti ķiršu balzāms lūpām / Nepaspēju izlietot visu līdz termiņa beigām, kāda 1/4 palika. Nebija baigi mitrinošs un barojošs, drīzāk var izmantot spīduma vietā. Ķiršu smarža diez gan ķīmiska, atkārtoti nepirkšu.  (3/5)
  • L'Oreal true match tonālais krēms "Vanille" / Zinu, ka ir dāmas, kurām šis tonālais patīk, bet no manas puses - liels fuj! Tam ir kaut kāda dīvaina tekstūra, dīvaini klājas un pēc dažām stundām uz sejas tas izskatās DĪVAINI. Jaucu kopā ar citiem tonālajiem, lai izlietotu, jo ciest nevaru, ka jāmet ārā lietas, par kurām esmu samaksājusi naudu. Liels NĒ. (1/5)

Vai kaut kas no pieminētā lietots? Kā patika/varbūt nepatika?

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Paldies par foto Unai Z.

2 komentāri

  1. Es nesen arī nopirku NYX skropstu tušu un es sajūsmā! Pat nezināju, ka uz manām skropstām var pānākt tādu efektu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par šo tušu esmu lasījusi arī vilšanās atsauksmes, bet tām nespēju noticēt, jo man, kaut arī jau tā ir pagaras un tumšas skropstas, ar šo tušu tiešām kā lellei! :))

      Dzēst