Jaunumi manos kosmētikas plauktiņos : Pirmais pasūtījums no DERMOSIL


Par šo Somijas kosmētikas zīmolu, šķiet, dzirdējis katrs, kurš kaut mazliet seko līdz kosmētikas aktualitātēm Latvijā. Beidzot arī es veicu nelielu pasūtījumu un teikšu, kā ir - āķis lūpā un gribu vēl visu ko :D Tālāk par to, ko pasūtīju (klikšķinot uz nosaukuma atvērsies internetveikala links, ja interesē sīkāk): 

Kādu laiciņu atpakaļ, klīstot pa interneta plašumiem, pieteicos Dermosil jaunumu saņemšanai pa pastu un nu jau 2x esmu saņēmusi jaunumu katalogu ar pievienotiem paraudziņiem, starp tiem bija šī krēma paraudziņš, kurš man ļooooti iepatikās, tāpēc uzreiz zināju, ka gribēšu pasūtīt pilnu iepakojumu. Par šo noteikti uzrakstīšu plašāku atsauksmi nākotnē. 

Neesmu lietojusi Beauty Blender, diez vai arī kādreiz izmēģināšu, bet lasīju, ka šie ir gandrīz tik pat lieliski. Smieklīgi, bet šie vispār ir mani pirmie tāda tipa sūklīši, šodien jau izmēģināju un esmu sajūsmā! Priecē arī tas, ka, salīdzinoši ar BB , šie mazulīši maksā mazas naudiņas. 


Kastīte un kaudzīte ar paraudziņiem (16!) nāca līdz dāvanā. Pagaidām vēl neesmu saskārusies ar kādu citu veikalu/firmu, kur tik dāsni apdāvinātu ar paraudziņiem, patīkami.

Kā bonusa produktu (Atkarībā no pirkuma summas tiek piešķirti bonusa punkti, kurus var iztērēt uzreiz, vai krāt un iegādāties kādu no tajā brīdī piedāvātajiem produktiem) izvēlējos apjomu piešķirošu šampūnu smalkiem matiem . Vēl neesmu izmēģinājusi, tikai pasmaržoju, smarža atgādina pamatskolā lietotas smaržas, ja pareizi atceros, tad  Elizabeth Arden "Sunflowers"
.

Noslēgumā varu teikt, ka pirmais iespaids ļoti patīkams, ar lielāko prieku lietošu nopirktos produktus, izmēģināšu paraudziņus un plānošu nākamo pasūtījumu. 


Kādas jums "attiecības" ar Dermosil? Varbūt varat ieteikt kādu foršu produktu, kuru obligāti vajadzētu izmēģināt? Padalieties komentāros, lūdzu! :)


2 komentāri

  1. Ja godigi, nebiju dzirdejusi par sho brendu, buushu palaidusi garaam. Suukliishus gribeetu izmeegjinaat, jo BB lietoju regulaari un butu jauki atrast leetaaku alternatiivu! :)

    lapoudreblog.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  2. pagaidām man viss, kas mēģināts no Dermosil, ir paticis :) īpaši patīk pirts sērija, ar tādu foršu atsvaidzinošu efektu.

    AtbildētDzēst