Pasākums : ORIFLAME

Tieši pirms nedēļas, 24. martā, man bija burvīga iespēja apmeklēt zviedru skaistuma zīmola Oriflame pasākumu, kura ietvaros notika dzīvā diskusija, iepazīšanās ar jauno zīmola vēstnesi - vieglatlēti, Latvijas Gada sportistes titula ieguvēju Lauru Ikaunieci-Admidiņu, kā arī varēja iepazīties ar Oriflame jaunumiem.


Pasākuma viesi varēja nobaudīt veselīgos Wellness Natural Balance kokteilīšus, dabīgos un sātīgos batoniņus, kā arī citus veselīgus našķus.

Plkst. 11.30 cilvēki no visas Latvijas varēja pieslēgties Oriflame Facebook kontam un piedalīties live diskusijā ar Lauru Ikaunieci-Admidiņu, modes redaktori Kristīni Rudzinsku, modes, stila un skaistuma ekspertu Andri Ruskuli un Happywhispers bloga autori Līgu Andžāni.

Dzīvās diskusijas laikā tika apspriestas tēmas, kuras ir svarīgas sievietei mūsdienās:
- Izpratne un vīzija par skaistumu šodien un rīt, kam šobrīd ir daudz plašāka nozīme nekā vienkārši lieliska izskata nodrošināšana. Skaistums nozīmē arī to, kā mēs jūtamies un kā dzīvojam savu dzīvi.
- Uzvarētājas attieksme - kā tas palīdz mūsdienās sasniegt mērķus, būt par sevi pārliecinātai un skaistai.
- Vislabākais, visinteresantākais un vissliktākais skaistumkopšanas padoms tavā dzīvē.
Diskusijas video joprojām pieejams Oriflame facebook lapā, vari to noskatīties ŠEIT  Iesaku, tiešām iedvesmojoši un pozitīvi! :)


Laura Ikauniece-Admidiņa: “Man ir liels pagodinājums kļūt par Oriflame vēstniesi Latvijā. Manā skatījumā skaistums nav tikai ārēja izpausme. Tā ir arī iekšēja pārliecība par sevi. Ikviena sieviete ir skaista. Ja viņa spēj saglabāt šo apziņu sevī, tad to noteikti pamanīs arī apkārtējie cilvēki. Es novēlu vairāk uzdrošināties un pieņemt dzīves izaicinājumus, nebaidoties, ko par to padomās apkārtējie cilvēki. Esiet pārliecinātas par sevi, vairāk smaidiet un jums viss izdosies.”
Es - Laura Ikauniece-Admidiņa - Guna Asare - Emilija Young (YouTube kanāls )

Pašai, diemžēl, bija jādodas tālāk citos darbos, bet noslēgumā pasākuma apmeklētājiem bija iespēja kārtīgi izkustēties sportiskajā nodarbībā kopā ar Lauru Ikaunieci-Admidiņu.



Un kā gan bez dāvanām. Oriflame 50 gadu jubilejai veltītajā maisiņā atradu:
  • Maija katalogu ar jauno zīmola vēstnesi Lauru Ikaunieci-Admidiņu uz vāka (vēl neesmu paspējusi kārtīgi izpētīt, bet noteikti to izdarīšu)
  • Uztura bagātinātājs "WellnessPack" (Iepakojumā atsevišķas paciņas 21 dienai, kurās ir 2 kapsulas Omega3, 1 kapsula Swedish Beauty Complex Plus ar astaksantīnu melleņu ekstraktu un 1 multivitamīnu un minerālvielu tablete, esmu uzsākusi 21 dienas kursu un lietoju katru dienu, ar iespaidiem noteikti dalīšos nākotnē)
  • Jaunais aromāts Amber Elixir Crystal, kurš vēl nav pieejams pārdošanā un man ir ļoti, ļoti iepaticies.
  • The One kosmētikas maciņā atradu divas košas nagu lakas, lūpu krāsu pavasarīgā tonī, skropstu tušu un balzāmu skropstām un uzacīm. Visu jau esmu izmēģinājusi, vēl patestēšu un noteikti detalizētāk dalīšos blogā un/vai bloga Instagram kontā.
Vēlreiz sirsnīgi pateicos par uzaicinājumu!
Oriflame jaunumiem vari sekot facebook lapā.
Oriflame produkciju iespējams pasūtīt caur konsultantiem, vai mājas lapā.


Lai viss forši!

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM



Foto: Polhem PR Latvia , pēdējais foto no personīgās kolekcijas





Nav komentāru