IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #11


  1. 1 in a minion putu ziepes / Nē, man nav bērns vai mazi brāļi/māsas. Tās man :D Gribējās bērnišķīgāku aromātu un, lai dozatora trubiņa nebūtu tik īsa, ka produktu nevar līdz galam pienācīgi iztērēt, apmēram 1/4 nācās saliet vannā putām. Atkārtoti nepirkšu. (3/5)
  2. I Heart Makeup Eye primer / Šo bāzīti labu laiciņu atpakaļ laimēju giveaway, mazs kriksītis vēl iekšā, bet termiņš beidzies. Ikdienai pat ļoti ok, ilgāksmagākvairāk nepavilks. Ja nemaldos, nav vairs nopērkama, bet tāpat atkārtoti nepirktu. (3/5)
  3. Stenders plūmju vannas burbuļbumba / Ik pa laikam palutinu sevi ar kādu Stenders vannas bumbu, šai bija ļoooti gards aromāts. Pirkšu vēl. (5/5)
  4. BELKOSMEX "Oblepiha Line" atjaunojošs ķermeņa skrubis ar smiltsērkšķu eļļu / Pasludinu šo par savu mīļāko skrubi no Multilukss plauktiem (vismaz pagaidām, jo gribu vēl vairākus pamēģināt). Nav ļoti ass un ideāls lietošanai dušā, iemasējot un skalojot, tas viegli uzputo, sanāk skrubis un dušas želeja 2in1. Garšīgi smaržo. Pirkšu vēl. (5/5)
  5. Schwarzkopf Taft mega stipras matu putas / putu aromāts uzsit nostaļģiju par laikiem, kad dzīvoju Mārupē. Tiešām stipras, dažreiz man patīk ar difūzeri uztaisīt "slapjo ilgviļņu" matus. Vienīgi jāuzmanās, ja ieklās par daudz un kārtīgi neizlīdzinās - var salipināt matus un atstāt baltas pēdas. Varbūt kādreiz nopirkšu atkal, bet tikai aromāta dēļ. (4/5)
  6. Garnier mineral invisible black white colors dezodorants / Patīk iepakojums un arī pats dezodorants. Šobrīd esmu nopirkusi jaunako (gaiši zilo) versiju ar tējas koka eļļu. (4/5)
  7. forA līdzeklis pedikīram / diemžēl pudelītes tilpums ir tik liels, ka viena pati nepaspēju izlietot līdz termiņa beigām. Bet tā ļoti patika un pirkšu atkārtoti. (5/5)
  8. Maybelline FIT me! tonālais krēms 105 Natural ivory / Ar šo man bija love-hate attiecības. Patika lietot, ja bija kaut kur jāiet uz neilgu laiku, ērti uzklāt un patika, kā izskatījās nesen uzklāts.  Bet vispār tas nedaudz oksidējās pēc laiciņa, pēc ilgāka laika sāka "peldēt pa seju" un, kad testēju to mājās, atstājot uz 8h, tas beigās izskatījās briesmīgi un vietām vispār bija nogājis nost. Man arī neērts likās iepakojums. Diemžēl visi pēdējā laikā lietotie Maybelline produkti bijuši vairāk vilšanās, nekā prieks. Tonālais labs, lai aizietu uz veikalu (pēc cita tonālā :D) Zinu, ka daudzām šis patīk, bet man nederēja. Atkārtoti nepirkšu. (3/5)
  9. Evoluderm sausais šampūns / Atsauksme ŠEIT Šobrīd testēju Batiste versiju brunetēm, bet labprāt nopirkšu Evoluderm atkārtoti. (5/5)
  10. Schwarzkopf Palette Intensive color creme C1 Blue Black / Ja vēlaties zili-melnus matus par mazām naudiņām, šī būs īstā. Pirkšu vēl. (4/5)
Vai kaut kas no pieminētā lietots? Kā patika/varbūt nepatika?


Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

2 komentāri

  1. Es arī šad tad nopērku sev kādu bērnu šampūnu vai putas :D

    Arī patīk Stenders bumbas, visu laiku mīļākās ir Lush, bet pie mums vairs nav :(((

    AtbildētDzēst
  2. Metu acis uz Tevis testēto sauso šampūnu ;) Izklausās labi ;) Vispār cenšos kka saorganzēties sauso šampūnu rakstam - grūti, jo gribās vel pārīti izmēģināt

    AtbildētDzēst