TESTS: Purederm maskas no loveby.eu











Pirms ~3 nedēļām man radās iespēja iepazīties ar internetveikalu loveby.eu un saņemt testēšanai 5 dažādas maskas no internetveikala piedāvājuma. Šodien padalīšos ar saviem iespaidiem par katru. Uzklikšķinot uz katras nosaukuma, atvērsies links uz preci internetveikalā. Iepriekš biju lietojusi līdzīgu atjaunojošo pēdu masku un matu maskas no citām firmām, bet man tāpat bija ļoti jautra un interesanta testēšana.  Bet tagad par pašām maskām! Atsauksme būs gara, tāpēc uztaisiet tēju vai kafiju un lasiet tālāk, ja interesē. :)










Kāju pīlinga maska*


Zeķes ar kāju pīlinga efektu. Kāju pīlinga maska ar papaiju un kumelīšu ekstraktu, noņem no kājām atmirušās ādas šūnas un lieliski mitrina ādu. Uzvelc maskas kājās, it kā Tu valkātu zeķes. Noņem ādas sacietējumus un sabiezējumus, rezultāts ir vesela, gluda un mīksta āda jau pēc 2 nedēļām.

Lietošana:
1. Izmanto šķēres un atgriez zeķes pa norādīto griezuma līniju.
2. Nomazgā un noslauki kājas, tad uzvelc zeķes.

3. Turi tās kājās 60-90 minūtes un pēc tam noskalo no kājām maskas atlikumus. 
4. Atmirusī un sabiezējusī āda sāks nolobīties no kājām 3-5 dienas pēc maskas izmantošanas.
5. Neizmanto sabiezējumiem paredzētos produktus, lai ādu noberztu!
Mani iespaidi:  Iepakojumā atradu vienu pāri čaukstoša plēves materiāla zeķītes, kuru iekšpusē bija piesūcinātas audumam līdzīga materiāla zeķītes. Šķidrumam ķīmiska smarža, nedaudz atgādināja nagu lakas noņēmēju ar papaijas piesitienu un bija mazliet bail bāzt kāju tur iekšā, bet nu, kas neriskē, tas nedzer šampanieti :D Zeķītes man bija pa stipri par lielu, bet gluži nost arī nekrita un atradu piemērotu stāvokli, kā turēt kājas, lai, paralēli skatoties seriālu, varu noturēt tās kājās norādītās 90 minutes. 2.-3. dienā pēc lietošanas pēdu āda sāka nedaudz sāpēt un bija nedaudz nepatīkama sajūta, sākumā likās pilnīga izgāšanās, bet 5. dienā atmirusī āda sāka lobīties un mazliet lobās joprojām (2 nedēļas jau), tā ka pagaidām esmu mazs čūskulis :D Viens no dīvainākajiem, bet interesantākajiem skaistumkopšanas produktiem, kāds izmēģināts.
Vai ir tā vērts?
Solītais tiek izpildīts, tāpēc jā! Šī procedūra nav jāveic bieži, iespējams kādreiz nākotnē atkārtošu. Tikai brīdinu-paskats pabriesmīgs, tāpēc veiciet šo procedūru, kad ziniet, ka nekur cilvēkos ar basām kājām nav jārādās un nepārbiedējiet arī savus draugus/vīrus :D :D :D

Cena: 4,50


Intensīvi atjaunojoša pēdu maska*

  • Atjauno sausas, raupjas pēdas un papēžus

  • Maska lietojama kā zeķes, lai apņemtu pēdas un spētu iedarboties uz ādu daudz efektīvāk
  • Ābolu ekstrakts un šī sviests nodrošina gan mitrināšanu, gan arī barošanu sausai un raupjai ādai
Mani iespaidi: Iepakojumā viens pāris audumam līdzīga materiāla zeķīšu, kurām no ārpuses tāda kā plēve, lai tās nebūtu slapjas arī no ārpuses. Piparmētru-ābolu aromāts, atgādināja kaut kādas ledenes no bērnības. Salīdzinoši ar iepriekšējām - daudz mazākas, man kā mazpēdei ir ok, bet nemacēšu teikt, vai cilvēkiem ar lielāku pēdas izmēru šīs nebūs par mazu.  Jātur mazāku laiku un nav jānoskalo pēdas pēc lietošanas. Kaut man ir sēdošs darbs, tāpat kājas nogurst, ikdienā daudz pārvietojos kājām un daudz kāpju pa kāpnēm, tāpēc bija tīrā bauda pēc garas darba dienas iekāpt atvēsinošās zeķītēs.
Vai ir tā vērts?
Laiku pa laikam - noteikti jā! Pēdiņas  pēc lietošanas kļūst maigas, maigas un efekts saglabājas ilgāku laiciņu, ne tikai uz to vakaru. Kā jau minēju - ir arī atvēsinošs efekts, tāpēc izteiksmīgākam efektam iesaku lietot pēc garām darba dienām, pārgājieniem utt.

Cena: €2,50

[kaut kur pazaudēju maskas foto, bet kopbildē zaļā, ar ābolīšiem]

Mitrinošā maska rokām*

  • Maska paredzēta rokām, kuru uzvelk kā cimdus
  • Sastāvā persiku ekstrakts un šī sviests
  • Ilgstoša mitrināšana un barošana
Mani iespaidi: Iepakojumā viens pāris cimdiņu, kuri ir no tāda paša materiāla kā pēdu maska, tikai piesūcināti ar citu šķidrumu. Ar šo man bija grūtāk, jo uzreiz, kā uzvilku, sāka kasīties aiz auss un kāja, pakasīt nevar :D Uz beigām vēl mamma zvanīja, nu un kā lai es ar tiem cimdiem paceļu klausuli skārienjūtīgajam telefonam? :D Tādas kuriozas problēmas :D Efekts bija, tikai saglabājās gan, diemžēl, līdz nākamajai roku mazgāšanas reizei. Iespējams, ka lietojot ilgtermiņā, efekts ir pamanāmāks, bet man pat likās, ka pēc tam rokas kļuva vēl sausākas.
Vai ir tā vērts?
Ja varat nosēdēt ar plēves cimdiņiem pusstundu, tad kāpēc gan nē. Es tieši šo vairs nelietošu, jo man personīgi nelikās ērta un ļoti vajadzīga. Bet tāpat prieks, ka izmēģināju.

Cena: €2,50


Mitrinoša matu maska - Jojoba*


PUREDERM botāniskās izlases matu spīdumu un mitrināšanu nodrošinošā jojobas eļļas maska ir bagāta krēmveida maska, lai mitirnātu un atjaunotu sausu matus. Jojobas eļļa, piparmētru, olīvu augļu eļļa un citas sastāvdaļas ir izvēlēta to īpašību dēļ, kas nepieciešama matu kopšanai.

Pazīstama ar savu reģeneratīvo, mīkstinošo īpašību, jojobas eļļa mitrina sausu matus, nodrošinot veselīgus matus. Ar regulāru maskas PUREDERM lietošanu, mati kļūst atjaunoti, spīdīgi un vieglāk ķemmējami.

Lietošana:
1. Pēc mazgāšanas, pamatīgu daudzumu ieziest matos,
2. Masēt galvas ādā līdz mati pilnībā ir noklāti ar matu masku.
3. Atstāj uz 5 līdz 15 minūtēm, atkarībā no matu stāvokļa.
4. Rūpīgi izskalot. Ieveidot kā parasti.
Mani iespaidi: Kad atvēru paciņu, pirmā doma bija: "ēee, zobupasta?" :D Jo aromāts nu ļoooti atgādināja zobu pastu! Pati maska tipiska matu maska - balta, krēmveida. Pretēji instrukcijā rakstītajam, neklāju masku ļoti tuvu matu saknēm un pareizi darīju - maska maniem matiem izrādījās nedaudz par smagu, nākamreiz sadalīšu paciņas saturu divām lietošanas reizēm un klāšu tikai matu galos līdz pusei. Jau pēc vienas lietošanas reizes mati bija mīkstāki (bet ne pūkaini), spīdīgāki un izskatījās veselīgāki. Zobu pastas aromāts matos saglabājās apmēram stundu. :D Maskai ir neliels atvēsinošais efekts, par kuru gan tikai nojautu un izlasīju citās atsauksmēs, jo pati neklāju masku tuvu saknēm.

Cena: €1,90


Vital medus matu maska*

Krāsotiem, balinātiem, bojātiem matiem, ar medu, greipfrūtu, mandelēm un šī sviestu.
Lietošana:
1. Pēc mazgāšanas, pamatīgu daudzumu ieziest matos,
2. Masēt galvas ādā līdz mati pilnībā ir noklāti ar matu masku.
3. Atstāj uz 5 līdz 15 minūtēm, atkarībā no matu stāvokļa.
4. Rūpīgi izskalot. Ieveidot kā parasti.


Mani iespaidi: Salds aromāts, man pat patika, kaut arī medus aromāts diemžēl visbiežāk ne pārāk saista. Šo sadalīju uz pusēm un arī labi, ka tā, jo jutu, ka būtu bijusi par smagu, ja liktu visu uzreiz. Arī bija redzams un jūtams tūlītējs efekts pēc lietošanas.
Cena: €1,90

Vai ir tā vērts?
Būtībā jau maskas ne ar ko īpaši neatšķirās ar citām, vienīgi aromātu un to, ka tiešām ir redzams kaut kāds īslaicīgs (līdz nākamajai mazgāšanas reizei) efekts. Ja jums, līdzīgi kā man, nepatīk lielie masku iepakojumi, kurus ir grūti iztērēt līdz beigām (ja vien maska nav ļoti, ļoti forša), tad šie iepakojumi 1-2 lietošanas reizēm ir tieši tas, ko vajag.




Kopsavilkums: Pēdu un roku maskas bija interesanti izmēģināt, abas pēdu maskas noteikti iegādāšos un lietošu atkārtoti. Matu maskas efektu deva, iespējams, ka kādreiz atgriezīšos pie medus maskas.

Visas maskas var iegādāties loveby.eu , pieejami arī intensīvas lūpu kopšanas gēla plāksteri (šos arī esmu izmēģinājusi, atsauksme būs pie cita masku raksta) , pēdu plāksteri (noteikti arī gribēšu izmēģināt) un liela izmēra kāju pīlinga maska (kura tiešām būs lieeeeela un varat pamocīt savus draugus/vīrus/brāļus/tēvus/vienalga :D )

Kāda ir jūsu pieredze ar šīm, vai līdzīgām maskām?

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē





Nav komentāru