IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #29

  1. prettysmooth gelveida maskas nogurušām acīm / maksāja ļoti lēti (iepakojumā 4x2 spilventiņi), darbojās arī labi, vienīgi katru atsevišķo iepakojumu bija pagrūti atvērt. Savus pirku EuroPick veikalā, nezinu, vai vēl pieejami, bet, ja sanāk kaut kur noķert - priekš savas cenas ļoti forši. 
  2. Fa Divine Moments Wild Camelia dezodorants / Reizēm man uznāk kaut kāda apmātība ar spēcīga aromāta dezodorantiem. Bija foršs, aromāts ilgnoturīgs, nesatur alumīnija sāļus.
  3. Dr.Hauschka izsmidzināmais toniks 10ml / Tikai pārliecinājos, ka ļoti, ļoti, ļoti vēlos pilna izmēra produktu. 
  4. Barhatnie Ruchki roku krēms / Man šķiet, ka kāds šī zīmola krēms mājās ir visu laiku, jo tie ir normāla lieluma iepakojumos, maksā maz, neitrāli smaržo, labi darbojas. Tieši šo - barojošo versiju ar ši sviestu jau nopirku vietā un vēl paņēmu mazliet vieglāku versiju ar olīvām. Lietojam abas ar mammu, pērkam uz atlaidēm Multiluksā. 
  5. essence all about matt! fixing compact powder / Šo var likt sadaļā "lēts un normāls", nekas tāds, lai izpirktu visas drogas, bet ir ok ikdienai, ja bez "caurspīdīgā" pūdera nevar iztikt. 
  6. SNP tonizējoša gēla maska starojošai ādai ar C vitamīnu / Bija forša. Patika, ka bija piesūcināta ar gelveidīgu šķidrumu, nevis ļoti šķidru esenci. Patika arī neitrālā smarža un sajūta pēc maskas noņemšanas. Varbūt nopirkšu vēl kādreiz.
  7. H&M līdzeklis kosmētikas otu tīrīšanai / Tiešām labs, lai ātri attīrītu kosmētikas otiņas, piemēram, ja veido kādu sarežģītāku acu grimu un kāda no otām ir tik mīļa, ka tikai ar to gribas uzklāt dažādu toņu ēnas. Manām vajadzībām pietika ilgam laikam, maksā ap 4 eur, kas, manuprāt, ir ļoti laba cena. Nopirku jau jaunu vietā. Atgādinu, ka šāda tipa produktu lietošana neaizvieto regulāru otiņu mazgāšanu ar ūdeni un speciālajām ziepēm!
  8. Elfa Pharm Detox Med želeja sejas mazgāšanai / Man ļoti patika. Želejai ir patīkams, viegls citrusaugļu ledeņu aromāts. Patika lietot sejas mazgāšanai no rītiem. Multiluksā pieejama vesela sērija ar dažādiem Detox Med produktiem, iesaku apskatīties, it sevišķi taukainas ādas īpašniecēm. 
  9. AVON vannas putas "Chocolate & Orange" / Avon vannas putas ir klasika manos kosmētikas plauktiņos, šīs tiešām "garšīgi" smaržoja, pasūtīju vietā ar "Bubblegum" aromātu, tad gan būs jāmet miers uz kādu laiciņu, jo ir iekrājušās vairākas vannas bumbas, kuras arī jāizlieto.
  10. AVON planet spa Treasures Of The Desert roku krēms / Forša tekstūra, ērts iepakojums somiņai, izsmalcināta smarža, vienīgi, tāpat kā citu zīmolu mazie krēmiņi - nav savas cenas vērti. Ja sanāk noķert uz atlaidēm - droši! :)
Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Nav komentāru