Tests sadarbībā ar womstar.lv : Philips Lumea Prestige fotoepilators

Saulains sveiciens aprīlī!

     Pirms kāda laiciņa man bija tas gods kļūt par vienu no Philips Lumea Prestige fotoepilatora vēstnesēm Latvijā un iegūt savā apgādībā ierīci uz 2 mēnešiem, izmēģināšanai, testēšanai, izpētei.* Šodien dalos ar saviem iespaidiem arī ar jums. Uzreiz saku, ka man varbūt kāda sīka detaļa ir piemirsusies, tāpēc aicinu komentāros uzdot jautājumus. Vai ierīce tiešām dara solīto un ir savas cenas vērta? Lasi tālāk! :)

Kas tas ir?
Philips Lumea Prestige fotoepilators “viss vienā” ir risinājums ilgstoši gludai ādai bez matiņiem. Saudzīgi gaismas impulsi novērš matiņu ataugšanu no matiņa saknes. Šī ierīce samazina matiņu daudzumu līdz pat 92% jau pēc 3 procedūrām. Rezultātu uzturēšanai procedūra jāatkārto ik pēc 4-8 nedēļām.
Tā ir viegli lietojama, efektīva ierīce ar vairākiem piederumiem, kas ir unikāli konstruēti optimālu rezultātu nodrošināšanai visām ķermeņa zonām. SmartSkin sensors palīdzēs izvēlēties Jūsu ādas tonim piemērotāko iestatījumu. 

Philips Lumea Prestige priekšrocības : 
·         Gluda āda bez matiņiem līdz pat 8 nedēļām (Pēc 4-5 sākotnējām procedūrām, individuālie rezultāti var atšķirties)

·         Tikai 8,5 minūšu apstrādes laiks abiem apakšstilbiem (man pirmajā reizē aizņēma krietni ilgāku laiku, kamēr “piešāvos” turēt ierīci 90 grādu leņķī, pretējā gadījumā nav iespējams raidīt gaismas impulsu. Bet nākamajās reizēs jau biju prasmīgāka un veiklāka)

·         Matiņu samazinājums līdz 92% jau pēc 3 procedūrām (Šeit atkal katram rezultāti var atšķirties, man uz kājām matiņi pēc 3 procedūrām samazinājušies apmēram uz pusi, padusēs gandrīz pazuduši uz laiku pavisam. Uzgali sejai un bikini zonai neizmantoju).

·         SmartSkin sensors palīdzēs izvēlēties Jūsu ādas tonim piemērotāko iestatījumu (Šis ir forši, aparāts pats izvēlas zibšņa intensitāti un nav jābaidās, ka kaut kas var noiet greizi)

·         Pasaulē pirmā IPL ierīce ar piederumiem dažādām ķermeņa zonām (komplektā iekļauti 4 uzgaļi- sejai, padusēm, bikini zonai, kājām)

·         Vienīgā IPL ierīce, kas darbojas gan ar vadu, gan bez vada (Man vienīgi likās, ka uzlādēta ierīce darbojas pārāk īsu laiku, vienai zonai pietiks, bet, piemēram, abām kājām pilnā garumā var arī izlādēties, ja darboties sanāk lēnāk. Tā nav liela problēma, vads ir pietiekami garš un pārāk netraucē lietošanai).

·         Nav nepieciešama nomaiņa. Lampas kalpošanas laiks līdz 20 gadiem (Cerams, ka tā tas arī ir. Ja tā, tad ierīces cena ir pilnībā adekvāta).

·         Profesionālā Lumea IPL tehnoloģija droši novērš matiņu ataugšanu zem ādas (Šobrīd nevaru komentēt efektu ilgtermiņā, jo ierīce tika iedota testēšanai uz 2 mēnešiem, taču pirmos rezultātus pamanīju un nemanīju nekādas nepatīkamas blakus parādības, procedūra vispār nav sāpīga un nerada ādai kairinājumu. Papildus gan pēc ierīces lietošanas smērēju nomierinošu želeju, bet tas vairāk tāpēc, ka kājas man visu laiku ir ļoti sausas.)

Kā to lietot? 
1.       Pirms procedūras noskūt, epilēt vai vaksēt attiecīgo ķermeņa zonu

2.       Ar automātisko iestatījuma funkciju izvēlēties savam ādas tonim atbilstošu iestatījumu

3.       Piespiest apstrādes logu pie ādas 90 grādu leņķī. Uzgaidīt, līdz iedegas lampiņa “gatavs gaismas zibsnim” un nospiest zibšņa pogu

4.       Lēni virzīt Lumea fotoepilatoru pāri procedūras zonai, raidot gaismas zibšņus. Neradīt zibšņus atkārtoti uz tās pašas vietas. 
                Ierīces lietošana patiešām ir ērta, vienkārša un saprotama. Jā, sākumā vajag mazliet patrenēties, lai turētu ierīci vajadzīgajā stāvoklī, bet tā nav nekāda raķešzinātne :D Protams, rezultāti nav uzreiz, ir jāievēro daži noteikumi un jāievēro procedūru grafiks, lai sasniegtu pēc iespējas labākus rezultātus.  Superīgi ir tas, ka ir iespējams ielādēt savā viedtālrunī aplikāciju, kas atgādinās, kad jāveic kārtējā procedūra  konkrētai zonai.  Pati procedūra NAV sāpīga un ir salīdzinoši ātra. Veicot zibsni, jūtams viegls siltums, reizēm pavisam niecīgs dzēliens, tas laikam atkarīgs no tā, cik biezs ir matiņš attiecīgajā ādas laukumiņā. Gaismas zibsnis ir diezgan spilgts, man netraucēja, bet varbūt, ja ir īpaši jūtīgas acis, ir vērts izmantot brilles ar tumšiem stikliņiem. 
Ko vērts zināt: 
·         Rezultāti nav redzami pēc pirmās lietošanas reizes (man gan likās, ka matiņi ataug nedaudz vēlāk, lēnāk)
·         Ierīci nevar izmantot baltu/sirmu, gaiši blondu vai rudu matiņu apstrādei
·         Nav piemērota ļoti tumšai ādai (starp matiņa un ādas krāsu jābūt lielam kontrastam)
·         Matiņi nepazudīs uz visiem laikiem, tas nav iespējams. Bet procedūras noteikti atvieglos dzīvi un uzlabos pašapziņu ilgtermiņā. 
Vai ir tā vērts? 
         Pilnīgi noteikti! Ok, ierīces cena ir manas mēnešalgas apjomā un tādas liekas naudas man uzreiz nav. Taču, ja parēķina, tad ilgtermiņā cena noteikti atmaksājas. Ierīci var lietot sev ērtā laikā, nav jāuztraucas par pierakstiem salonos par dārgajām procedūrām. Jā, salonos izmanto profesionālākas ierīces, taču, manuprāt, efekts no tā diži nemainās. Kā arī ierīci vari pirkt un lietot kopā ar savu mammu, māsu vai draudzeni, procedūras nav jāveic bieži, uzgaļus var notīrīt ar mīkstu lupatiņu un komplektā ir iekļauta kosmētikas somiņa uzglabāšanai un pārvadāšanai.
* Tests notika sadarbībā ar womstar.lv , mans viedoklis par ierīci ir 100% godīgs.

Nav komentāru