RAŽOTS LATVIJĀ : CODE OF BEAUTY JAUNUMI

Ar salīdzinoši jauno Latvijas kosmētikas zīmolu Code Of Beauty jau iepazinos pirms laiciņa, iespaidi lasāmi ŠEIT
Šodien vēlos pastāstīt par jaunumiem - mīkstinošu pēdu krēmu, mitrinošu roku krēmu un aizsargājošu roku krēmu. 


Code of Beauty mīkstinošs kāju krēms
Parūpēsies par Jūsu ādas labsajūtu. Sastāvā esošais pro-vitamīns B5 un alveja mitrinās kāju un pēdu ādu, savukārt ar cinku bagātā mandeļu eļļa uzlabos Jūsu nagu veselību. Īpaši piemērots papēžiem. 

Visiem krēmiem ir jau ierastais Code of Beauty produktu dizains un ērtais pumpītis, kas atvieglo produkta izmantošanu un nodrošina tā tīrību. Kāju krēmam ir "standarta kāju krēmu aromāts", t.i. kaut kas ar skujām, taču aromāts nav uzbāzīgs, kā tas nereti mēdz gadīties. Krēms ātri iesūcas un padara pēdas maigas. Īpaši sausiem pāpēžiem un ielaistiem gadījumiem būs par vāju, tomēr, lai sagatavotu pēdas atvērto apavu sezonai - manuprāt ļoti labs. Tā kā aromāts ir universāls, krēms būs piemērots arī vīriešiem.

Code of Beauty mitrinošs roku krēms
Paredzēts ikdienas roku ādas kopšanai. Sastāvā iekļautais vērtīgais pro-vitamīns B5 stiprinās ādas aizsargfunkciju un veicinās ādas šūnu atjaunošanos. Alveja nodrošinās ilgstošu mitrināšanu, savukārt ar cinku bagātā mandeļu eļļa uzlabos Jūsu nagu veselību.

Krēmam ir mans mīļākais, sērijas Essence of Passion aromāts, kas kādu laiciņu jūtams uz ādas, tāpēc man ļoti patīk. Krēms ir vieglas, losjonveidīgas konsistences, ātri iesūcas, tūlītēji mitrina ādu un neatstāj lipīguma sajūtu. Esmu nolikusi šo krēmu uz savas istabas galda, lai tas būtu pa rokai, kad vien es gribu to uzklāt. 

Code of Beauty aizsargājošs roku krēms
Īpaši sausai un bojātai ādai. Sastāvā esošais vitamīnu komplekss bagātīgi baros ādu. Vērtīgais pro-vitamīns B5 dziedēs radušās mikroplaisiņas un mīkstinās ādu ap nagiem, savukārt alveja nodrošinās ilgstošu mitrināšanu. 

Salīdzinot ar otru krēmu, šis ir nedaudz biezāks, līdz ar to nedaudz ilgāk iesūcas. Atstāj pabarotas ādas sajūtu, bez lipīguma. Patīkams aromāts. Man labāk patīk lietot uz nakti, lai kārtīgi iesūcas un pabaro rociņas, taču plānoju arī nopirkt vēl vienu iepakojumu, kuru aiznest uz darbu, jo tur rociņām vajadzīgas īpašas rūpes. 

Code of Beauty produktus var iegādāties veikalos Maxima un tiem ir ļoti draudzīgas cenas, piemēram, šie 100ml iepakojumi, ar atlaidi maksāja tikai ~1,45.

Vairāk par zīmolu, produktiem, sastāvu lasi šeit : www.codeofbeauty.lv

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM



*Rakstā iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.


2 komentāri

  1. Anna Marija, vai šī brenda kosmētikai ir kāda SPA serija, kas domāta pirtiņam? Un vai Tev ir kādas apskates šāda tipa kosmētikai, varbūt ir arī kādas Rīgas spa apskates vai ieteikumi? :) Ļoti mīlu SPA, īpaši vasaras laikā, jo tad var atrast visādus izdevīgus piedāvājumus un cilvēku plūsma nav tik liela kā ziemā :)

    AtbildētDzēst
  2. Anna Marija, sveika! Nejauši uzdūros tavam blogam un šķiet, ka man patīk katrs ieraksts :-D Uzzināju par daudziem jauniem produktiem par ļoti pieņemamām cenām, ko noteikti izmēģināšu! Piesekošu Tev arī soc tīklos +)))) Saki, lūdzu, vai šos produktus var iegādāties tikai Maxima XX un XXX, jo nevarēju atrast X? Vai man vienkārši uzmanīgāk jāskatās? Arī interesē, vai šī firma piedāvā skrubjus vai pīlingus ķermenim? Jo vasarā man ļoti patīk palutināt savu ādu, tādēļ 2-3 reizes nedēļā lietoju pīlinga skrubjus ar dabīgo birsti un mēģinu dažādas procedūras, spa un masāžas. Varbūt Tev ir kādi padomi saistībā ar šo? Parasti es skatos piedāvājumus Dāvanu Serviss mājaslapā vai pētu dažādus blogus/mājaslapas, kur var atlaižu kodus saņemt produkcijas izmēģināšanai. Vai Tev šādas sadarbības nav plānotas? Būtu jau ļoti feini :)

    AtbildētDzēst