IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #53 : ATRASTS MULTILUKSĀ

  1. "Zaļā aptieka" sieviešu apavu dezodorants / Dezodorantam ir salds, patīkams aromāts, kas atgādina kaut kādas saldas konfektes vai glazūru. Man nav izteiktas problēmas ar kāju svīšanu, bet šis ir foršs, lai atsvaidzinātu apavus. Bieži lietoju apaviem, kas valkājami uz basas kājas, nemāku aprakstīt to sajūtu, bet reizēm tie itkā pielīp pie kājas un pēdas sāk ost pēc apavu materiāla. Šis līdzeklis novērš to nekomfortablo sajūtu.
  2. Botavikos attīrošs gels taukainai un problemātiskai ādai* / Atsauksme ŠEIT
  3. "Tīrs prieks" maltās kafijas skrubis sejai un ķermenim* / Atsauksme ŠEIT , joprojām viens no "garšīgakajiem" skrubjiem, kurus esmu lietojusi.
  4. Vitamin bio beauty gela skrubis ķermenim ar ingveru un apelsīnu* / Interesantas konsistences produkts, skrubējošās daļiņas nav ļoti asas, bet tik un tā palīdz tikt pie maigas ādas. Neatstāj lipīguma sajūtu. Ļoti uzmundrinošs aromāts.
  5. "Zaļā aptieka" dušas želeja ar piparmētru un meža zemenēm / Man gribas šo saukt par visu laiku foršāko dušas želeju, tai ir fantastisks uzmundrinošs aromāts, labs sastāvs, tā labi puto un attīra ādu. Esmu izmantojusi arī kā vannas putas. Super, super, super! Noteikti būs atkārtots pirkums.
  6. "Barhatnie ručki" roku krēms / Klasika. Ja meklējiet vienkāršu roku krēmu par izdevīgu cenu un labām kopjošajām īpašībām - šis būs īstais.
  7. Greenini Floral wax šampūns "aizsardzība un spīdums"*
  8. Greenini Floral wax kondicionieris "aizsardzība un spīdums"* / Šampūnam bija neierasta, gelveida konsistence, tas labi attīrīja galvas ādu un matus, kondicionieris piešķīra matiem spīdumu un vijīgumu. Viegls, neuzbāzīgs aromāts, smaržo pēc kaut kādiem ziediem. Greenini produktiem ir ļoti labs sastāvs, šobrīd lietoju arī citus produktus un noteikti gribēšu izmēģināt vēl kaut ko.
  9. Silcamed baltinoša zobu pasta ar bambusa ogli
  10. Silcamed baltinoša zobu pasta ar bambusa ogli / No pārdevējām dzirdēju, ka šis ir pieprasīts produkts veikalos, patīkamas garšas zobu pasta, kas palīdz uzturēt zobus dabīgā baltumā, brīnumus negaidiet, bet, manuprāt, forša zobu pasta par pieejamu cenu. 


Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Seko veikala MULTILUKSS jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē


Nav komentāru