IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS : #27


  1. Pantenol universālais 5% krēms / Vienmēr krājumos ir kāds pantenola krēms, šis vispār Internetaptiekā maksāja ap 1eur. Bija ok. 
  2. Lošadinaja Linija šampūns matu barošanai un stiprināšanai / Saņēmu dāvanā par pirkumu veikalā Multilukss, patika, labi attīrīja galvas ādu un nekairināja. Papētīšu zīmolu tuvāk. 
  3. Batiste sausais šampūns tumši brūniem matiem / Kāds 3. vai 4. izlietotais iepakojums, Ir ok, bet nekas WOW, salīdzinājumā ar citām versijām daudz maz patīkami smaržo, neatstāj baltas pēdas, jo ir tonējošs, paredzēts tumšmatēm. Pagaidām vairs nepirkšu. 
  4. Dove Regenerate Nourishment matu maska* / Atsauksme ŠEIT
  5. SCHWARZKOPF PROFFESSIONAL OSIS+ SESSION LABEL  izsmidzināmas putas matu apjomam / Atsauksme ŠEIT  Labprāt iegādātos vēl. 
  6. Phyto Paris PHYTOCITRUS* / Jauki, uzmundrinoši smaržoja, labi attīrīja, bet nekas tāds, lai skrietu pakaļ pilna izmēra iepakojumam, kurš, starpcitu, nav no tiem lētākajiem. Forša pudelīte, bet šampūns bija tik biezs, ka to ar grūtībām varēja izkratīt ārā. Neforši. Bet pudelīti atstāšu mākslas nolūkiem :D 
  7. Listerine Total Care mutes skalojamais līdzeklis / Baisi stiprs, pat kārtīgi atšķaidot, nekad vairs. Labi, ka mazais iepakojums.
  8. AVON Cosmic acu ēnas "Cosmic Haze" / Bija foršas, tikai man tās jau ir ļoti sen, laiks mest ārā. Šobrīd pērku tikai paletes vai individuālās ēnas, kuras var ērti var salikt magnētiskajā paletē. 
  9. Oriflame The One želeja uzacīm un skropstām* / Nezinu, vai šāda tipa želejām tiešām ir efekts, bet vismaz katru vakaru ir rituāls iezieķēt uzacīs un gribas ticēt, ka palīdz tām ataugt kā vajag. Šobrīd vietā nopirkta līdziniece no Dzintars. 
  10. NYX Angel Veil bāze / Izlietoju, bet nesapratu haipu ap šo bāzi. Lasīju, ka nav piemērota sausai ādai un piekrītu, kaut arī man sausie pleķīši ir maz un reti, šī bāze tāpat tos izcēla. Poras vizuāli samazināja, āda kļuva samtaina, bet man likās, ka seja taukojās vēl vairāk, kad lietoju šo bāzi, kaut arī vajadzēja būt otrādi. Vairs nepirkšu. 
Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

Nav komentāru