Atsauksme : essence supermīlīgais uzacu kosmētikas komplektiņš


Tā kā pirkumu rakstiņa komentāros parādījās loti daudz vēlmes pēc tā, kas lācītim (es gribētu teikt kaķītim) vēderā, tad nu lūdzu! :)


Ražotājs: Uzacu palete liks jūsu uzacīm būt starmešu gaismā! Šī kastīte satur visu nepieciešamo perfekti koptām uzacīm. Mini pincete un duo aplikatori perfektai formai. Trīs dažādi uzacu pūderi un izgaismotājs.  Soli pa solim pamācība, lai tavas uzacis būtu wow!


Manas domas: Visu laiku lietoju slaveno Catrice komplektiņu uzacīm, taču tas salūza tik loti, un apnika, ka gribējās ko jaunu.  Un teikšu, kā ir - šo komplektiņu nopirku tikai tāpēc, ka supermīlīgs iepakojums. Mans 22,5 gadus vecais bērns nav miris. Komplektiņš burvīgs! Uzacu ēnas "love blondes", "love 'em all" un "love brunettes" ir super, izmantoju gan vairāk brunetēm paredzēto toni (man ir zaļi mati, yo), bet arī pārējos izmantoju, lai uzacīs veidotu pāreju, kas liek tām izskatīties labāk. Iepakojums fiksējas ar magnētiņu, gatavots no kartona, it kā lētuma piegarša, bet tomēr kvalitatīvs lētums. Izgaismotājs ļoti spīdīgs, tāpēc uzmanīgi. Duo aplikators samērā draņkīgs, es izmantoju savu Avon 5in1 acu rīku, tāpēc tas tā nesāpina. Patīk spogulītis un izvelkamā pamācība neprašiņām. Kopumā esmu apmierināta, noturība līdzīga kā Catrice uzacu komplektiņam.


Kā redzams 1. foto, manas uzacis bez kosmētikas ir zem katras kritikas, taču ar šo komplektiņu var uzlabot situāciju. :)

Cena: ap 6 eur
Kur: Savu komplektiņu pirku GC drogās, redzēju arī Alfā, noteikti ir arī citur. 

Iepatikās komplektiņš? Kādus līdzekļus izmantojat, lai jūsu uzacis būtu wow? :)

6 komentāri

  1. o, komplekts izskatās tīri jauks. es lietoju Oriflame komplektu, pamazām jau rāda iztukšīti, tā ka jāsāk lūkoties, kas jauns. wow uzacis es gan nevaru dabūt, jo nav īsti no kā :D bet nu vismaz kāds sejas akcents jāiezīmē ir :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu dzirdējusi daudz labas atsauksmes par Oriflame komplektiņu, pašai gan nav sanācis izmēģināt.
      Haha, jā, ja vienreiz sāc iezīmēt uzacis, tad vairs atpakaļ ceļa nav :D

      Dzēst
  2. Izskatās forši! Es vairākus gadus lietoju komplektu no Oriflame, nekad nepieviļ haha. Bet es labprāt nopirktu šo un izmēģinātu! Izskatās skaisti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šis tiešām tāds aksesuār-tipa produkts + izrādījās, ka paši pūderīši arī ir ok, tāpēc prieks vēl lielāks :)

      Dzēst
  3. Ir foršiņš, iztieku ar nyx & loreal & rimmel produktu apvienojumu :) Bet šito iepakojumu jau iečekojām ar draudzenēm, izskatījās tīri "ņemams" :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es joprojām neesmu papētījusi nyx piedāvājumu, būs jālabojas :)

      Dzēst