Burvīgs svētdienas sākums : LUSH svaigo masku darbnīca t/p ALFA veikaliņā

Šorīt ar draudzeni devāmies uz Lush veikaliņu Alfā, lai padarbotos svaigo masku darbnīcā. Kopīgi pagatavojām svaigo masku "Cupcake", kuru testējām uz vietas un dabūjām arī līdzņemšanai, tikām lutinātas ar sejas un roku masāžu, kā arī tikām iepazīstinātas ar uzņēmuma vēsturi, būtību un produktiem. Šāda veida darbnīcas notika pirmo reizi, ceru, ka ne pēdējo. Ar prieku došos atkal, ja būs iespēja un noteikti iesaku sekot līdz jaunumiem un arī izmantot šādu iespēju, nenožēlosiet!

Tālāk bilžu apskats, par kurām jāpateicas Kristiānai (viņas darbiņiem var sekot līdz facebook lapā)




 Mazgājam rociņas :)


Interesants krāsu tests, biju redzējusi iepriekš veikaliņā, bet nezināju, kas tas ir, šodien bija iespēja. Es izvilku ticību, kaislību un fantāziju, labāk nebija iespējams.


Viss sagatavots maskas pagatavošanai


Svaigas piparmētras, mmm


Leju glicerīnu


Maisam, maisam zupeli


Un vēl mazliet pamaisam


ar kakao pulveri, sviestu maisījums jau sāk smaržot pēc gardas kūciņas


Turpinām cītīgi maisīt!


Pievienojot rassuli dubļus, maisījums jau sāk iegūt maskai vajadzīgo konsistenci, vēl tikai mazliet jāpamaisa! :)


Lieliska sejas masāža


Un masku virsū! 


Kur tad bez dušas!


To, kas netika uzlikts uz sejas, dabūjām mājās


Kamēr maska iedarbojās, Lush meitenes palutināja ar roku masāžu.


Info par Cupcake svaigo masku no lush.lv : Rassuli dubļi, kuriem piemīt augsta absorbēt spēja, kopā ar kakao pulveri attīra seju no visiem netīrumiem, sniedzot ādai dziļu attīrīšanas kūri. Svaigās piparmētras stimulē un tonizē ādu, savukārt- linsēklas un kakao sviests, sejas ādu mīkstina un mitrina. Vienmērīgi, bet bagātīgi uzklāj masku uz sejas, pēc 15 minūtēm noskalo ar siltu ūdeni.




2 komentāri

  1. Izskatās, ka bijis patiesi labs pasākums! Un, Kristiānas skaistās bildes! Prieks par savas kursabiedrenes talantu un veikumu! :)

    AtbildētDzēst