ATRASTS MULTILUKSĀ #3 : SEJAS MASKAS

Marts "Multilukss" veikalos pasludināts par sejas masku mēnesi, tāpēc šoreiz dalīšos savos iespaidos par izmēģinātajām maskām no patiešām plašā veikala klāsta. Ir iespējams atrast masku katrai gaumei, vecumam un vajadzībai, tāpēc iesaku izmantot iespēju un vēl visu šo nedēļu (līdz 02.04.) iegādāties maskas ar līdz pat -40% atlaidi. Ar veikalu adresēm vari iepazīties šeit



  • SKINLITE Atjauninoša maska ādai zem acīm "Intensīvais kolagēns" 30gb (attēla pa vidu)*


Iepakojumā 30 piesūcinātas drāniņas. Sola likvidēt pietūkumu zem acīm un savu uzdevumu tiešām paveic. Kā arī esmu pamanījusi, ka āda zem acīm izskatās svaigāk, tātad sastāvā esošais kolagēns, e vitamīns un zaļās tējas ekstrakts arī kaut ko dara. Lietoju pēc garajām darba dienām, dažreiz pirms lietošanas paciņu paturu ledusskapī, tad lietošana ir vēl patīkamāka. Ļoti izdevīgs iepakojums, vienīgi šos ātri izpērk, tāpēc būs jāiegādājas ar rezervīti, ja redzēšu.


  • "El Skin" melnā maska - plēve 10g*
  • SKINLITE maska-plēve "Detokss" dziļai attīrīšanai ar aktivēto ogli 2x7g

Manuprāt, tieši melnās maskas-plēvītes šobrīd ir vienas no populārākajām maskām. Abas maskas ir ļoti līdzīgas, ar līdzīgiem sastāviem, ļoti līdzīgu smaržu un gandrīz vienādiem solījumiem : dziļi attīra, atbrīvo ādu no atmirušajām daļiņām, uzlabo sejas krāsu, samazina taukainu spīdumu, attīra poras, veicina to sašaurināšanos, novērš melnos punktus.

Pēc abu masku lietošanas efekts arī bija līdzīgs - seja izskatījās tīrāka, svaigāka, nebija nepatīkama sajūta. Es šīs maskas izmantoju kā pirmo soli kārtīgai attīrīšanai, uzreiz pēc tam vēl paskrubējot ar ļoti maigu sejas skrubi. "El' Skin" maska ir nedaudz biezāka, tāpēc man likās, ka to ir ērtāk uzklāt un izlīdzināt vienmērīgi, lai pēc tam to varētu normāli noņemt. "El Skin" arī vairāk "pieķeras" ādai, tāpēc, ja jums ir daudz mazie matiņi uz sejas - noņemšana var būt sāpīga, bet no otras puses, papildus vaksācija nenāk par ļaunu :D Arī atkārtošu, "Skinlite" noteikti, jo iepakojums sadalīts divās porcijās, kas man likās ērtāk, bet "El Skin" atkal likās efektīgāka nedaudz. Vēl testēšu.




  • SKINLITE barojoša maska "Šokolāde"*

Sola intensīvi barot, pasargāt un atjaunināt ādu, satur kakao eļļu, kolagēnu, alantoīnu un e vitamīnu. Klasiska drāniņmaska, pec kuras bija īslaicīgs efekts, ko es arī gaidu no šāda tipa maskām. Atkārtoti gan, laikam, neiegādāšos, jo gribējās izteiktāku šokolādes aromātu un gribu izmēģināt citas maskas-drāniņas.

  • SKINLITE gēla maska intensīvai lūpu kopšanai

Kā likt sievietei aizvērties uz 20 minūtēm? Viens no variantiem ir šī maska. Iepakojumā viens gēla "plāksteris" palielinātu lūpu formā, labi pieguļ un nekrīt nost, tāpēc var to lietot, piemēram darot mājas uzkopšanas darbus. Sola barot, atjaunot un aizsargāt lūpu ādu, mitrināt un nomierināt pat saplaisājušu ādu. 

Šī man ļoti patika, lūpas pēc lietošanas palika maigas, maigas. Visticamāk, ka lūpām, kas ir bēdīgākā stāvoklī, maska nedotu neko, bet domāju, ka ir tā vērts laiku pa laikam šo lietot kopā ar mitrinošu balzāmu un lūpu skrubi, lai uzturētu lūpas lieliskā stāvoklī. Pirkšu vēl.


  • DERMAGLIN Pretpiņņu maska 2x10g

Sola novērst pinnes, samazināt tauku izalījumus, sniegt pretiekaisuma iedarbību. Šī ir mālu maska un, manuprāt, pagaidām vienīgā mālu maska, kura lietošanas laikā man nav sāpīgi savilkusi seju. Uzklājot tā ir koši sūnu zaļa, sakalstot kļūst gaiša un nedaudz sāk birt, tāpēc  jāuzmanās. Kā jau tas bija gaidāms - pēc pirmās lietošanas reizes viss nelabais, kas gribēja iznākt - iznāca uz sejas vairāku pumpu veidā, bet, kad lietoju otro paciņas daļu, tas vairs neatkārtojās un maska pat ļoti iepatikās, jo noņēma taukaino spīdumu manai problemātiskajai ādai arī uz nākamo dienu un dezinficēja sakairinātas sejas zonas. Iespējams, ka kādreiz atkārtošu pirkumu. 

  • maska ādai ap acīm  pirms svinībām "Mirdzošs skatiens pēc 20 minūtēm"
  • BelKosmex "Domašnij kosmetalog" maska "Ekspress atjaunošana"

Abas maskas, diemžēl vēl neesmu paspējusi izmēģināt, jo neesmu gājusi uz kādu pasākumu, lai būtu vajadzība maksimāli savest sevi kārtībā, kā arī nav bijis tāds kārtīgs "grūtais rīts pēc ballītes", kura viss, ko es gribētu darīt, būtu ūdens dzeršana  un gulēšana ar atjaunojošu sejas masku.

Veikala darbiniece man stāstīja, ka masku ādai ap acīm pieprasa pat puiši-studenti, kuri šīs maskas lieto pēc trakajām naktīm Vecrīgā, lai kaut cik cilvēcīgā paskatā ierastos uz lekcijām. Pozitīvi, ka BelKosmex maskas ir vienas no lētākajām veikala piedāvājumā, tāpēc īpaši prieks, ja tām arī ir efekts. 


Kāda ir jūsu pieredze ar šīm, vai līdzīgām maskām? Vai dodat priekšroku lielajiem masku iepakojumiem, vai labāk mainat dažādus mini iepakojumus? Varbūt varat ieteikt kādu patiešām foršu un sejas masku, kas sniedz tūlītēju efektu un sagatavo seju pirms svarīgiem pasākumiem, vai palīdz atjaunot pēc trakām ballītēm? 

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē


4 komentāri

  1. Ieinteresēji ar ogļu masku, noteikti pameklēšu. Un vienmēr esmu gribējusi pamēģināt tās gēla lūpu maskas, kaut vai, lai tikai mājiniekus pabiedētu :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hahah, jā, pabiedēšanai noteikti derēs :D Esmu dzirdējusi, ka citas krīt nost, bet šī pieguļ tik labi, ka tiešām kā otrā ada :D :D

      Dzēst
  2. Rītdien iešu pētīt tos veikalā. Nopirku pāris maskas izstādē un tagad gribu vēl :). It īpaši redzēju ka maskām ir atlaide līdz 40% Multiluksā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man šķiet, ka tagad baigais bums aizgājis ar tām drāniņu maskām un maskām, kas paredzētas vienai lietošanas reizei. Instagramā pat ir atsevišķi konti izveidoti tieši masku demonstrēšanai :D

      Jā, līdz nedēļas beigām vēl ir atlaides, tāpēc noteikti jāiet kaut ko ieķert! :)

      Dzēst