KOSMĒTIKAS FAVORĪTI / FEBRUĀRIS

Kur tas laiks tā skrien?!? Šoreiz gribu atrādīt 5 produktus, kuri februārī īpaši iekrituši sirsniņā. Visus produktus esmu izvēlējusies iegūt savā īpašumā tieši pateicoties tam, ka lasu blogus un skatos youtube video par skaistumkopšanas tēmām.



  • DERMOSIL Minerālpūderis Fair  / Šo pasūtīju, jo Anita (klikšķini uz vārda, atvērsies viņas blogs) rakstīja labus vārdus par šī pūdera Medium versiju. Man ir trauma no oranžiem un tumšiem "gaišajiem" pūderiem, tāpēc pasūtīju gaišāko versiju un esmu ļoti apmierināta! Uzklājot, tas ir gandrīz nemanāms. Vienīgi sākumā pamocījos, kamēr dabūju viņu ārā, jo trauciņš ir TIK pilns! 
  • SPLAT zobu pasta WHITE PLUS / Šoreiz saku paldies Zandai , par to, ka vairākas reizes ir pieminējusi šo pastu savā blogā. Atšķirībā no viņas es esmu gan kafijas dzērāja, gan vīna (retāk) dzērāja, gan smēķētāja (vēl retāk) un pasta tiešām palīdz uzturēt zobiņus tīrus un krietni gaišākus. 
  • Черный Жемчуг eļļas pīlings sejai (*) / Šo paņēmu, jo biju redzējusi vairākos krievu video. Pīlinga sastāvā ir 7 eļļas, taču pats tas vispār nav eļļains, drīzāk želeja, ar sīkām skrubējošām daļiņām. Maigi attīra, noņem atmirušās ādas daļiņas, neatstāj kārtiņu uz sejas pēc noskalošanas.  Smaržo "dārgi", kaut arī maksā pie 3eur, ja nemaldos. Ja skābju pīlingi šķiet par šerpu, iesaku izmēģināt šo. Nopērkams Multiluksā.
  • L'Oreal Telescopic FALSE LASH / L'Oreal tušas bieži vien parādās favorītu video/rakstos. Un šī ir wow. Manas skropstas jau tā ir garas, bet ar šo tušu iespējams "izspiest" maksimālo garumu un klājot vairākās kārtās var panākt dramatiskāku efektu, tieši kā man patīk. 

Vai kaut kas no pieminētā lietots? Kā patika/varbūt nepatika? Vai jūs bieži ietekmējaties no blogos lasītā/video redzētā, kad veicat pirkumus? Kādu lielisku produktu esat atklājuši tieši pateicoties citu rakstītajam/rādītajam?


Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē.

3 komentāri

  1. Nevaru saņemties savam pirmajam Dermosil pasūtījumam, daudz labas atsauksmes lasu, neko pati neesmu mēģinājusi

    AtbildētDzēst
  2. Man arī patīk Dermosil pūderītis, par trauciņa pilnumu jāpiekrīt, tas bija pagrūti ;)) Splat zobu pastas ir diezgan kvalitatīvas mans zobu pastu top 3 - 1. Gum 2. Rocs 3. Splat

    AtbildētDzēst
  3. Man liels prieks, ka Splat arī patīk, jo mūsmājas tā tiešām ir viena no iecienītākajām zibu pastām. Es gan tagad sen neesmu lietojusi, bet paldies, ka atgādināji, noteikti būs atkal jāiegādājas un jāpalieto :)

    AtbildētDzēst