IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #26


Laiks kārtējam tukšinieku rakstam. Šoreiz visi produkti ir no "pieejamā gala", jeb tādi, kurus var nopirkt veikalos "Drogas", neiztērējot kaudzi naudas. Daži man ļoti, ļoti patika, citi sagādāja vilšanos, par visiem lasi zemāk! 


  1. Schwarzkopf GLISS KUR FIBER THERAPY šampūns
  2. Schwarzkopf GLISS KUR FIBER THERAPY kondicionieris matiem, kas bojāti intensīvi krāsojot, vai ieveidojot / Esmu ideālais patērētājs šiem produktiem, jo jūs jau paši zinat, cik bieži es mainu matu krāsas. Un, kaut arī reizēm ļauju atpūsties matiem no karstajām ierīcēm, tāpat bieži izmantoju gan fēnu, gan taisnotāju un lokšķēres. Ļoti patīk šīs sērijas aromāts. Tiešām pamanīju izmaiņas matu stāvoklī pēc produktu lietošanas. Protams, nekādi brīnumi, tomēr mati izskatās daudz veselīgāki, kā arī nepūkojas uz visām pusēm. Šobrīd lietoju arī izsmidzināmo kondicionieri no šīs sērijas. Šampūnus es regulāri mainu, jo galvas āda pie viena un tā paša ātri pierod, bet noteikti kaut kad atkal atgriezīšos pie šiem. 
  3. Dove mineral touch izsmidzināmais antiperspirants* / Dove antiperspirnati dažādos veidos parādās gandrīz vai katrā otrajā tukšinieku rakstā :D Šis ir viens no jaunākajiem aromātiem. Būs atkārtots pirkums kaut kad. 
  4. NIVEA Sensitive Caring micelārais ūdens /  Šī un parastā versija, iespējams, ir mani vismīļākie micelārie ūdeņi, jo saudzīgi, bet labi noņem kosmētiku. Micelāros ūdeņus parasti izmantoju kā pirmo soli, pēc tam kārtīgi nomazgāju seju ar kādu želeju. Noteikti būs atkārtots pirkums.
  5. Garnier Pure Active attīroša želeja ar eikalipta ekstraktu, salicilskābi un cinku  / Ļoti spēcīga želeja, ikdienai bija par traku, bet labprāt lietoju, lai apkarotu PMS izsitumus. Žēl, ka nebiju pazīstama ar kaut ko līdzīgu pusaudzes gados. 
  6. Catrice HD Liquid Coverage tonālais krēms / Ļoti patīk, nopirku jau jaunu iepakojumu. Galvenais ir atrast pareizo daudzumu un uzklāšanas tehniku. 
  7. Makeup Revolution Pro Fix Oil Control fixing spray / Īsti nesaprotu šo produktu. Labāk turēties make-up tas nepalīdzēja, brīžiem likās, ka pat sabojā to. Mēģināju lietot otu samitrināšanai, bet tas tik dīvaini ož pēc kaut kā plastmasīga, ka 1/3 līdzekļa lido miskastē uz neatgriešanos.
  8. Maybelline Master contour 01 Light / Ērts lietošanai zem tonālā krēma, viegli pludinās. Virs neiesaku lietot, pretējā gadījumā dabūsiet vienkārši netīru seju. Diemžēl pilnībā normāli nav iespējams izlietot, vienīgi, ja ņem palīgā otas. Bija forši izmēģināt, bet atkārtoti nepirkšu. 
  9. Schwarzkopf Color Expert matu krāsa ar Omega plex 4.0 Cool Brown/ Beidzot esmu atradusi sakarīgu tumši brūnu matu krāsu, kura neizmazgājas ātri, izmazgājot nepaliek ar kaut kādu stulbu rižu nokrāsu. Neizsausina matus, sajūta pēc krāsošanas kā tikko no salona. Pirkšu atkārtoti. 
  10. Schwarzkopf taft Power matu laka / Dievīgi smaržo, labi notur matu sakārtojumu, diemžēl nedrīkst pārspīlēt, jo salipina matus. Nezinu, vai būs atkārtots pirkums, joprojām esmu savas ideālās matu lakas meklējumos. Varbūt vari ieteikt savu mīļāko matu laku? 

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

Nav komentāru