IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #25 : Tūbas, tūbiņas

Šoreiz par tukšiniekiem tūbiņu veidolā. Atvainojos, ka foto ir kāds nu tas ir.. Joprojām neesmu tikusi pie kaut kā jēdzīgāka par telefonu. Gaidīt sakarīgu apgaismojumu negribēju, jo pēc iespējas ātrāk gribu atbrīvoties no tukšajiem iepakojumiem. Starp citu, 2017. gadā iztukšoju 150 pilna izmēra, ceļojuma izmēra un nedaudz testera izmēra produktus.


  1. Dove Regenerate Nourishment šampūns*
  2. Dove Regenerate Nourishment kondicionieris* / Par šo sēriju jau esmu uzrakstījusi atsauksmi, tikai vēl neesmu publicējusi. Īsumā - ļoti patika un jau esmu iegādājusies atkārtoti. gaidiet atsauksmi! :)
  3. fito kosmetik organic oil krēms-skrubis depilācijai / Maigs skrubītis ar depilācijas funkciju. Man prasījās kaut kas spēcīgāks, bet tā nebija ne vainas. Dāmām ar plāniem liekajiem matiņiem patiks. Diemžēl arī šim ir depilācijas krēmiem raksturīgā smaka. Nopērkams Siberika veikalos. Pati, visticamāk, atkārtoti nepirkšu, bet bija interesanti izmēģināt.
  4. Dr. Sante roku krēms ar 10% kokosriekstu eļļas / Ļoti patika krēma tekstūra un sajūta pēc uzklāšanas. Nesatur minerāleļļas, parabēnus un krāsvielas. Jauki smaržo (atgādināja TBS kokosriekstu līniju, iepakojums arī mazliet līdzīgs) Ja nemaldos, bija arī citi aromāti. Izmēģināšanas vērts produkts, pati labprāt iegādāšos atkārtoti. Nopērkams Multiluksā. 
  5. Mixa Cica creme / Nezinu, kā man iepriekš izdevās paiet šim krēmam neskaitāmas reizes garām, bet prieks, ka beidzot esam pazīstami. Lietošana ļoti universāla, paredzēt bojātai, sausai utt. ādai. Noteikti iepirkšu rezerves, jo šis krēms visiem ģimenē patika un tūbiņa izlietojās ļoti ātri. 
  6. AVON Mark Nude Matte tonālais krēms* / Diemžēl vispār nesapratu šo produktu un nevarēju sadraudzēties arī meklējot tam citu pielietojumu. Vilšanās. Metu āra pilnu un citiem neiesaku, kaut arī esmu lasījusi, ka vairākiem cilvēkiem patika. 
  7. Bell Ilgnoturīgs kompleksais CC fluīds / sen, sen tapusi atsauksme ŠEIT , joprojām ļoti patīk, centīšos atrast un nopirkt atkārtoti. Cik man zināms, tad nopērkams lielajos RIMI.
  8. White tea line Premakijaž sejas krēms / Par smieklīgu naudu nopērkams Multiluksā, rakstīju ŠEIT Jau nopirkts vietā. 
  9. Oriflame SoftCaress roku krēms / Sausām, raupjām, nogurušām rociņām. Barojošs, ar siltu, saldenu aromātu. manuprāt ļoti labs rudens/ziemas sezonai. Pieejama cena. 
  10. Dermosil faces sejas ādas attīrīšanas līdzeklis / Esmu šo jau iepriekš pieminējusi tukšinieku rakstos. Ļoti patīk, bet ir jau mazliet apnicis. Iespējams, ka pēc kāda laiciņa pasūtīšu atkārtoti. 

Tas arī šoreiz viss. Kā vienmēr priecāšos komentāros lasīt jūsu pieredzi ar pieminētajiem zīmoliem un produktiem. 


Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē



Nav komentāru